Anselm Oome op Parkfeest Oosterhout 2019!

Elk jaar wordt in juni het Parkfeest georganiseerd in Oosterhout! Anselm Oome steunt lokale initiatieven graag en we houden zelf natuurlijk ook van een feestje. Daarom is er dit jaar een podium vernoemd naar Anselm Oome. Wij zijn namelijk een van de hoofdsponsors van Parkfeest Oosterhout en zorgen er mede voor dat het dit jaar ook weer een succes is.

Sponsor van Parkfeest in Oosterhout

Parkfeest Oosterhout wordt ieder jaar gehouden in het weekend na pinksteren. Dit jaar vindt het dus plaats op 14, 15 en 16 juni. Het festival wordt gehouden in het Slotpark aan de Slotlaan. Dit jaar staan grote artiesten als Miss Montreal, Lil Kleine, FAIS, Rowwen Hèze, 3JS, Kraantje Pappie en Matt Simons op het podium. Op Parkfeest vind je niet alleen dé artiesten van nu, maar ook de leukste coverbands om de hele avond jouw favoriete hits mee te zingen. Zo komt Tim Akkerman (voormalig zanger van Di-Rect) op geheel eigen wijze nummers uitvoeren van The Boss, Bruce Springsteen. Coverband Alaniz Morizzette covert, natuurlijk, nummers van Alanis Morisette en Sven Hammond & Kim Hoorweg spelen alle hits van Amy Winehouse. Daarna kun je helemaal los op alle nummers van Green Day door St. Jimmy’s! Het hele weekend feest, en dat in het park van ons eigen Oosterhout.

Anselm Oome

Een podium op het Parkfeest is naar ons vernoemd en daar zijn we trots op. We hopen dat iedereen het naar zijn of haar zin gaat hebben! Bent u op zoek naar een nieuw interieur of op maat gemaakte meubelen en komt u uit de buurt van Breda, Tilburg, Waalwijk, Dongen of Raamdonksveer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bevinden ons in Oosterhout en u kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld prachtige boomstamtafels en op maat gemaakte haardmeubelen. Een geheel nieuwe inrichting voor uw woonkamer of slaapkamer nodig? Niets is ons te gek. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken! Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.