Eikenhout is een prachtige houtsoort om meubels en interieur mee te maken. Het hout heeft verschillende positieve eigenschappen en is goed te bewerken. Wij werken dan ook graag met eikenhout en gaan graag voor u aan de slag met het maken van eikenhouten meubels.

Van van Anselm Oome hebben jarenlange ervaring met het maken en ontwerpen van meubels en interieur. We kunnen uw woning voorzien van een prachtig nieuw interieurontwerp en gaan graag aan de slag om uw woondroom werkelijkheid te maken. Bij ons vind u nog echt ambachtelijk maatwerk, wat tegenwoordig zeer zeldzaam is.

De voordelen van eikenhout

Eikenhout heeft een prachtige kleur die veel warmte uitstraalt. Het heeft een geelbruine tot donkerbruine kleur. Daarbij is eikenhout relatief hard, maar niet te hard, waardoor het fijn te bewerken is en goed kan worden verwerkt in op maat gemaakte meubelen. Het hout is dan ook erg populair in interieurontwerpen.

AO_INT_Keuken_P8A0821AP
20201106-DSC_0109

Een keuken van eikenhout

In de keuken kunt u vast aan verschillende meubels denken die wij van eikenhout zouden kunnen maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan keukenkastjes van eikenhout, een eettafel van eikenhout, of zelfs een keukenblad van eiken op maat. Op die manier krijgt u een landelijke eiken keuken die tegelijkertijd een erg moderne uitstraling heeft.

Een prachtige eiken woonkamer

Wanneer u een eiken interieur voor uw woonkamer wilt, kunt u ook zeker goed bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan een eiken vloer, of een eiken boekenkast of dressoir op maat. Door het eikenhout terug te laten komen in verschillende meubels en dergelijke, ontstaat een prachtig interieur dat veel rust en comfort uitstraalt. Ook wanneer u een moeilijke hoek hebt in uw woonkamer waarvan u niet precies weet hoe u deze inricht kunnen wij u helpen. Wij kunnen onze eikenhouten meubels namelijk volledig op maat en naar smaak maken. Zo kunnen we deze hoek praktisch inrichten en is er geen sprake van loze ruimte.

Familie Swagemakers keuken 1 - Klein
616_14401

Een eikenhouten badkamer

De badkamer is misschien niet direct het eerste waar u aan denkt als u denkt aan een houten inrichting, maar ook hier kunnen wij eikenhouten badkamermeubels op maat plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een eiken wastafelblad op maat, of prachtige eikenhouten badkamerkastjes. We kunnen het hout zo behandelen dat het niet beschadigd raakt door het gecondenseerde vocht dat vaak in een badkamer te vinden is. Zo weet u zeker dat u lang van uw eikenhouten badkamer kunt genieten.

Een eiken kast op maat in uw slaapkamer

Ook in de slaapkamer kan eikenhout goed worden toegepast. Hierbij kunt u denken aan een eikenhouten bed, eikenhouten nachtkastjes of een eikenhouten kledingkast met eiken kastdeuren op maat. De rustieke uitstraling van eikenhout is in de slaapkamer erg populair. Dit brengt immers rust en zorgt ervoor dat u heerlijk kunt slapen.

20201106-DSC_0062
foto20

Een eikenhouten interieur? Neem contact met ons op!

Wilt u graag een prachtig eikenhouten interieur voor uw keuken, badkamer, woonkamer, slaapkamer of hele woning op maat laten maken? Dan kunt u zeker bij Anselm Oome terecht. Ook wanneer u nog vragen hebt, of graag wat meer informatie wilt, kunnen wij u helpen. Neem even contact met ons op, dan beantwoorden wij alle vragen die u over onze werkzaamheden hebt. Zo helpen we u met het maken van de beste keuze

Bekijk hier onze laatste projecten!

Keuken Oosterhout

Design woonkeuken

Landelijke keuken Geertruijdenberg

Persoonlijk advies
Dé beste kwaliteit
Scherp in prijs
Ontwerp op maat

Ook een keuken op maat laten maken in Brabant?

Wilt u graag een keuken op maat laten maken door meubelmaker Anselm Oome inBrabant? Of wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn en een vrijblijvende afspraak maken? De mogelijkheden zijn eindeloos en we vertellen u hier graag meer over. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.

    Neem contact op