Een badkamermeubel op maat laten maken

Wanneer u een lastige badkamer heeft, bijvoorbeeld een met een schuine zijde of een erg kleine badkamer, kan het lastig zijn om het badkamermeubel te vinden die in uw badkamer past. Wanneer u elke woonwinkel al gehad heeft en nog steeds geen juist meubel heeft kunnen vinden, is het misschien een goed idee om een badkamermeubel op maat te laten maken. Zo heeft u toch opbergruimte in uw badkamer en ziet alles er geheel naar wens uit! U kunt bij Anselm Oome uitstekend terecht om een badkamermeubel op maat te laten maken. 

Een badkamermeubel uitkiezen: waar moet u op letten? 

Wanneer u een nieuw badkamermeubel uit gaat kiezen, is het goed om te weten waar u op moet letten. Allereerst moet een badkamerkast natuurlijk voornamelijk praktisch zijn. Bedenk u eerst wat u er allemaal in wil zetten. Als u bijvoorbeeld graag shampooflessen erin wil zetten, moet u erop letten dat de plankafstand hiervoor groot genoeg is zodat dat ook echt past. Of wilt u er graag handdoeken in opbergen, of moet de kast over de wasmachine heen passen? Wanneer u een badkamerkast gaat kopen, moet u daar allemaal rekening mee houden. Wanneer u een badkamermeubel op maat laat maken, heeft u daar natuurlijk geen last van. U kunt al uw eisen aan ons doorgeven, waarna wij de badkamerkast geheel op maat en naar wens zullen maken.   

Badkamerkast op maat laten maken

Wilt u graag een badkamerkast op maat laten maken? Dat is een hele slimme keuze! Er zijn heel veel verschillende dingen mogelijk. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat u de juiste maten doorgeeft en goed met ons bespreekt wat uw wensen zijn. Wij zullen dan de badkamerkast geheel naar wens en op maat voor u maken!

Welk hout voor uw badkamermeubel?

Wij zijn gespecialiseerd in houten meubels. We maken dan ook graag voor u een teak badkamermeubel op maat. Als u zich dus afvraagt welk hout het beste is voor uw badkamermeubel, dan is teak daar namelijk zeker een van. Teak is tropisch hardhout en kan goed tegen vochtige ruimtes zoals de badkamer. Veel mensen denken misschien dat hout in de badkamer geen goede keuze is door de vochtigheid, maar niets is minder waar. Tropisch hardhout zoals teak is het natuurlijk gewend om in vochtige ruimtes te staan (denk aan het tropisch regenwoud…). Daarnaast geeft het uw woning een zeer warme uitstraling en voelt het bijna alsof u in uw eigen wellness spa beland bent. 

Teak badkamermeubel op maat

Wilt u ook graag een teak badkamermeubel op maat laten maken? Dan kunt u dus uitstekend terecht bij Anselm Oome! Wilt u graag eens vrijblijvend de mogelijkheden bespreken? Neem dan eens contact met ons op!

×