Wilt u uw keuken geheel op maat laten maken? Ook dan kunt u terecht bij Anselm Oome! Bij ons kunt u terecht voor het gehele traject.  Wij zorgen ervoor dat uw keuken geheel naar wens en smaak is, zodat u er nog jarenlang van kunt genieten.

De woonkamer is een van de belangrijkste plekken in uw huis. Het is de plek waar u het meest bent en natuurlijk waar u gasten ontvangt. Het is daarom erg belangrijk dat de woonkamer geheel aansluit op uw smaak en wensen. 

Haardmeubelen vindt u in verschillende soorten en maten. De ideale manier om uw huiskamer te voorzien van een gezellige sfeer. Een open haard meubel trekt de aandacht van bezoekers en biedt de mogelijkheid tot gezellige avonden aan het haardvuur.

Iedere slaapkamer is anders en zeker wanneer het een kleinere kamer betreft, is het lastig om de ruimte optimaal te benutten met standaard meubels die niet op maat gemaakt zijn. Kom naar Anselm Oome voor de complete inrichting van uw slaapkamer!

Een praktische kledingkast in huis is wel zo prettig. Helaas is het niet altijd even makkelijk om in een woonwinkel een goede kledingkast te vinden die aan uw eisen voldoet.  Een kledingkast op maat is hiervoor de oplossing.

In uw badkamer wilt u dat alles perfect past. Het is enorm fijn als uw handdoeken perfect in uw kastjes passen en u uw shampoo en andere spulletjes goed kwijt kunt. Helaas is het niet altijd even makkelijk om een goed passend meubel te vinden.

Het is belangrijk dat uw kantoor op de juiste manier kan functioneren. Als de meubels dan niet goed passen, of uw kantoor onhandig is ingedeeld, belemmert dit de workflow van uw werknemers. Dat wilt u natuurlijk niet.

Een teak boomstamtafel is uniek en heeft een erg natuurlijke uitstraling. Het is belangrijk dat u goed nadenkt over het soort tafel dat u bijvoorbeeld in uw woning of kantoor zet. De tafel bepaalt namelijk voor een groot deel de sfeer in de ruimte.

Wanneer u een fijne tuin hebt, is het belangrijk dat u daar heerlijk in kunt ontspannen. En dat doet u natuurlijk op tuinmeubels die helemaal bij uw tuin en woning passen! Maar hoe kiest u nu de juiste meubels voor in uw tuin?

Eikenhout kan op verschillende manieren behandeld worden waardoor het telkens weer een andere uitstraling heeft. Bij Anselm Oome kunt u terecht voor een eikenhouten tafel die geheel op maat en naar uw wensen gemaakt is.

Geef uw woonkamer een natuurlijke en bijzondere uitstraling met houten wandbekleding, ook wel een teakwall genoemd. Veel mensen hebben natuurlijk een houten vloer in huis, waardoor het juist extra bijzonder is om een houten muur in huis te hebben!

Breng een unieke sfeer in uw woonkamer met een kurkwand! De kurkwand is te vergelijken met de teakwall, waarbij de wandbekleding van hout is. Bij een kurkwand bereikt u dezelfde natuurlijke uitstraling, maar dan net wat anders!

Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.

Neem contact op