Badkamermeubels op maat

In uw badkamer wilt u dat alles perfect past. Het is enorm fijn als uw handdoeken perfect in uw kastjes passen en u uw shampoo en andere spulletjes goed kwijt kunt. Helaas is het niet altijd even makkelijk om een goed passend meubel in een woonwinkel te vinden, soms moeten meubels namelijk aan heel specifieke eisen voldoen. U kunt dan beter voor een op maat gemaakte badkamermeubel van Anselm Oome kiezen, dan weet u zeker dat het meubel perfect past én aan al uw eisen voldoet.

Geen compromissen met een op maat gemaakt badmeubel

Wastafelkastjes, handdoekenlades of spiegelkasten, er zijn enorm veel verschillende soorten badkamermeubels die allemaal een andere functie kunnen hebben. De juiste meubels vinden kan echter erg lastig zijn en als u naar een reguliere woonwinkel gaat zult u misschien compromissen moeten sluiten. Bij Anselm Oome is dat niet nodig. Wij gaan met u aan de tekentafel zitten om de juiste meubels voor uw badkamer te ontwerpen, zodat alles haarfijn bij elkaar aansluit en de meubels precies de functie hebben die u van ze wenst.
badkamermeubel op maat
609_14401

Ontwerp uw houten badkamermeubels

In een badkamer moet u tot rust kunnen komen. Een houten badkamermeubel kan een prachtige, rustieke uitstraling hebben. Natuurlijk hebben wij beschikking tot een enorme keuze aan materialen. Zo kunt u bij ons uit een hoop verschillende soorten hout kiezen voor uw badmeubels. Van teak tot eikenhout, we hebben het allemaal. Vanzelfsprekend behandelen wij het hout op zo’n manier dat er geen vocht in trekt en uw houten badkamermeubels voor lange tijd mooi blijven.

Laat een op maat gemaakte badkamermeubel maken door Anselm Oome

Wilt u graag een badkamermeubel op maat laten maken? Neem dan eens contact met ons op. Samen gaan we dan aan de tekentafel zitten en ontwerpen we een meubel dat helemaal voldoet aan uw eisen. U kiest zelf de materialen, het soort deurtjes en de kleuren. Wij zorgen voor het ontwerp, de productie en de levering. Daarbij installeren we de meubels en gaan we pas weg als alles helemaal naar wens is.

Neem contact met ons op!

Wilt u dus een badkamermeubel op maat laten maken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Daarna maken we een offerte en gaan we aan de slag om uw droom meubels te maken!

Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.

Neem contact op