De mooiste badkamermeubels voor uw badkamer

In uw badkamer wilt u dat alles perfect past. Het is enorm fijn als uw handdoeken perfect in uw kastjes passen en u uw shampoo en andere spulletjes goed kwijt kunt. Helaas is het niet altijd even makkelijk om een goed passend meubel in een woonwinkel te vinden, soms moeten meubels namelijk aan heel specifieke eisen voldoen. U kunt dan beter voor een op maat gemaakte badkamermeubel van Anselm Oome kiezen, dan weet u zeker dat het meubel perfect past én aan al uw eisen voldoet.

Laat een op maat gemaakte badkamermeubel maken door Anselm Oome

Wilt u graag een badkamermeubel op maat laten maken? Neem dan eens contact met ons op. Samen gaan we dan aan de tekentafel zitten en ontwerpen we een meubel dat helemaal voldoet aan uw eisen. U kiest zelf de materialen, het soort deurtjes en de kleuren. Wij zorgen voor het ontwerp, de productie en de levering. Daarbij installeren we de meubels en gaan we pas weg als alles helemaal naar wens is.

Geen compromissen met een op maat gemaakt badmeubel

Wastafelkastjes, handdoekenlades of spiegelkasten, er zijn enorm veel verschillende soorten badkamermeubels die allemaal een andere functie kunnen hebben. De juiste meubels vinden kan echter erg lastig zijn en als u naar een reguliere woonwinkel gaat zult u misschien compromissen moeten sluiten. Zeker wanneer u een badkamer heeft met een schuine wand kan het lastig zijn om een passend meubel te vinden. Bij Anselm Oome kunt u uw badkamermeubel helemaal op maat laten maken! Wij gaan met u aan de tekentafel zitten om de juiste meubels voor uw badkamer te ontwerpen, zodat alles haarfijn bij elkaar aansluit en de meubels precies de functie hebben die u van ze wenst.

Waar moet u op letten bij het op maat laten maken van een badkamermeubel?

Wanneer u een badkamermeubel op maat laat maken zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Ten eerste is dat de beschikbare ruimte: hoe groot, breed en diep mag het meubel worden? Daarnaast is het handig om erover na te denken hoe u het meubel wilt gebruiken. Wat moet er allemaal in of op passen? Moet de kast bijvoorbeeld over een wasmachine heen passen? Geef uw maten en wensen aan ons door en wij zullen uw badkamermeubel geheel op maat en naar wens zullen maken.

616_14401

Ontwerp uw houten badkamermeubels

In een badkamer moet u tot rust kunnen komen. Een houten badkamermeubel kan een prachtige, rustieke uitstraling hebben. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van houten badkamermeubels. Natuurlijk hebben wij beschikking tot een enorme keuze aan materialen. U kunt bij ons uit een hoop verschillende soorten hout kiezen voor uw badmeubels. Van teak tot eikenhout, we hebben het allemaal. Teak hardhout bijvoorbeeld is bij uitstek geschikt voor vochtige ruimtes zoals uw badkamer. Teak is namelijk tropisch hardhout en is zeer goed bestand tegen een hoge luchtvochtigheid en warme temperaturen. Er zijn natuurlijk nog veel meer houtsoort-opties, waarover wij u graag informeren.  Vanzelfsprekend behandelen wij het hout op zo’n manier dat er geen vocht in trekt en uw houten badkamermeubels voor lange tijd mooi blijven.

Marlo van Gils
Marlo van Gils
2021-02-15
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
2021-01-03
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
2020-12-07
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Neem contact met ons op!

Wilt u dus een badkamermeubel op maat laten maken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Daarna maken we een offerte en gaan we aan de slag om uw droom meubels te maken!

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
    Neem contact op