Wanneer u een kleine ruimte heeft, dan kan een compacte keuken dé oplossing zijn waar u naar op zoek bent. Bij Anselm Oome kunt u terecht voor een kleine keuken of een compacte keuken op maat. Zo heeft u altijd een keuken die precies in uw huis past en voldoet aan al uw wensen. Wilt u meer weten over een compacte keuken of een compact keukenblok van Anselm Oome? Lees op deze pagina alles over wat we voor u kunnen betekenen of neem direct contact met ons op.

De mooiste compacte keuken met Anselm Oome

Wanneer u een keuken in een kleine ruimte wilt plaatsen, dan is een compacte keuken – al dan niet op maat – een goede oplossing. Bij Anselm Oome vindt u de mooiste compacte en kleine keukens. Bovendien kunnen we u helpen als u op zoek bent naar maatwerk voor een compacte keuken. Wij zijn dé kenner op het gebied van op maat gemaakte compacte keukens en helpen u graag bij uw inrichting. Neem contact met ons op als u een keuken in een kleine ruimte wilt plaatsen; we zorgen er graag voor dat u een compact keukenblok of een gehele compacte keuken in huis krijgt.

Een kleine keuken in huis

Een kleine keuken in huis doet niets af aan ruimtes waar een groter model in past. Een compacte hoekkeuken bijvoorbeeld kan ontzettend leuk én praktisch zijn. Ze zijn er in allerlei stijlen, kleuren en materialen, of u nu een standaard compacte hoekkeuken wilt of een compacte keuken op maat.
Naast een passend ontwerp, is het ook van belang dat u uw kleine keuken zodanig inricht dat u deze optimaal kunt gebruiken. Bij maatwerk kunnen we uw compacte keuken bijvoorbeeld voorzien van inbouwkasten, zodat u gemakkelijk spullen kunt opslaan. Ook is het belangrijk dat u een mini keuken niet vol zet met apparaten en accessoires. Niet alleen oogt dit erg druk, het kan ook het gebruiksgemak in de weg staan.

De voordelen van een compacte keuken op maat

Als u op zoek bent naar een compacte keuken, dan kan een keuken op maat een goede zet zijn. Zo weet u zeker dat de kleine keuken precies in de ruimte past. Bovendien kunnen we bij maatwerk uw compacte keuken zodanig vormgeven dat deze praktisch in te delen is. Ook is het mogelijk om de materialen en kleuren te kiezen die u zelf het mooiste vindt. Door te kiezen voor een compacte keuken op maat, heeft u een unieke minikeuken in huis die u nergens anders vindt. Zo kunt u optimaal genieten van de keuken in een kleine ruimte!

lonneke doorn
lonneke doorn
28/12/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Anselm Oome heeft ons fantastisch geholpen na het faillissement van onze interieurbouwer. Wat zijn wij blij met het eindresultaat. Zoek je interieurbouwer met oog voor detail en creatieve oplossingen, dan ben je bij Anselm Oome aan het juiste adres!!
Guido Werk
Guido Werk
28/06/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Goede Interieurbouwer met oog voor de klant en passie voor het werk.
Patricia Knaflewski
Patricia Knaflewski
13/06/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Openhaard meubel geplaatst door Jeffrey en Dennis. Dennis in de leer bij Jeffrey. Super goede uitleg hoe hij die gaf,en Dennis is een goede leerling die alles snel op pakt. Die komt er wel. Jeffrey dacht goed met ons mee,echt heel fijn. Super blij er mee
Femke Fluitman
Femke Fluitman
01/06/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
De verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. Vanaf het begin verliep het contact uitermate plezierig en professioneel, waarbij de tijd werd genomen en goed werd ingespeeld en meegedacht met onze wensen. Afspraken werden nagekomen, de communicatie verliep soepel en uit alles bleek oog voor de klant, oog voor kwaliteit en voor detail. Toen wij een andere (vilten)achtergrond wilden, die niet voorhanden was bij leveranciers, hebben ze zelf de moeite genomen om de wand te maken. Ook het plaatsen verliep probleemloos en getuigde wederom van vakmanschap en van gedrevenheid om het ons als klant naar wens te maken. Je betaalt er een prijs voor maar het is de investering zeker waard.
Toon Naalden
Toon Naalden
28/01/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
mooie haard en tv meubel afgeleverd en garderobekast. Mooie kwaliteit en vakkundig personeel.
Marlo van Gils
Marlo van Gils
15/02/2021
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
03/01/2021
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
07/12/2020
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Heeft u interesse in compacte, kleine keukens? Neem contact op!

Wilt u meer weten over een compact keukenblok, een mini keuken of een compacte keuken op maat? Neemt u dan gerust contact met ons op; Anselm Oome staat voor u klaar om u van de best passende kleine keuken te voorzien. Alles is mogelijk als we het hebben over maatwerk voor uw compacte keuken. We maken uw kleine keuken of compacte hoekkeuken precies zoals u dat wenst!

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
    Neem contact op