Bent u op zoek naar een goede meubelmakerij nabij Rotterdam? Dan kunt u bij Anselm Oome goed terecht. Wij leveren klassiek, ambachtelijk werk op maat en kunnen u helpen met het interieur van uw gehele woning. 

Wij van Anselm Oome hebben een jarenlange ervaring met interieurontwerpen en het maken van meubels. Wij kunnen u helpen met interieurbouw en meubels op maat in de buurt van Rotterdam en staan dan ook graag voor u klaar.

Dé interieurbouwer nabij Rotterdam

Als u graag meubels op maat in Rotterdam laat maken, kunt u zeker bij Anselm Oome terecht. Zo kunnen wij houten meubels voor uw slaapkamer, badkamer, keuken en woonkamer ontwerpen en maken. Verder kunnen wij ook tuinmeubelen voor u maken, of een unieke wandbetimmering voor u realiseren, zoals een teakwand of een kurkwand. Wanneer u ons inschakelt, zorgen we er natuurlijk voor dat het ontworpen interieur perfect bij de rest van uw woning past en naadloos aansluit. Zo kunt u al snel volop genieten van uw nieuwe interieur.

AO_INT_Keuken_P8A0829AP

Alles is mogelijk

Wilt u een keuken op maat bij Rotterdam laten maken, dat kunnen wij. Wat tegenwoordig erg populair is, is het laten plaatsen van een zwarte keuken. Dit ziet er erg modern en stoer uit, daarbij geven de donkere kleuren rust. Wilt u bij deze keuken in uw woning in Rotterdam ook graag een tafel op maat laten maken? Geen probleem! Wij kunnen iedere tafel geheel naar wens maken, denk hierbij aan een boomstamtafel, een ronde tafel, of een lange eettafel voor veel personen.

Ook wanneer u specifieke eisen hebt voor uw kasten kunnen wij bijvoorbeeld een kledingkast op maat voor uw woning in Rotterdam maken. U kunt dan gemakkelijk al uw kleding en spullen kwijt in de kast.

Neem contact op met onze meubelmakerij nabij Rotterdam

Wij van Anselm Oome zijn gevestigd in Oosterhout, maar Rotterdam is voor ons slechts een klein stukje rijden. Wanneer u op zoek bent naar een meubelmaker nabij Rotterdam, kunt u dan ook zeker bij ons terecht. Hebt u nog vragen over ons werk, of wilt u een ontwerp laten maken? Dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen, we gaan dan direct aan de slag voor u.

Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.

Neem contact op