Interieurbouw

Keukens

Projecten

Meubelmaker  Rotterdam

Bent u op zoek naar een goede meubelmakerij nabij Rotterdam? Dan kunt u bij Anselm Oome goed terecht. Wij leveren klassiek, ambachtelijk werk op maat en kunnen u helpen met het interieur van uw gehele woning. Als professionele meubelmaker in Rotterdam weten wij precies hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Wij maken verschillende meubels op maat in Rotterdam en staan dan ook altijd voor u klaar.

Wij van Anselm Oome hebben een jarenlange ervaring met interieurontwerpen en het maken van meubels. Wij zijn gespecialiseerd in interieurbouw in Rotterdam en kunnen u dan ook helpen met interieurbouw en meubels op maat in de buurt van Rotterdam en staan dan ook graag voor u klaar.

Dé interieurbouwer en meubelmaker nabij Rotterdam

Als u graag meubels op maat in Rotterdam laat maken en op zoek bent naar een interieurbouwer in Rotterdam, kunt u zeker bij Anselm Oome terecht. Zo kunnen wij houten meubels voor uw slaapkamer, badkamer, keuken en woonkamer ontwerpen en maken. Verder kunnen wij ook tuinmeubelen voor u maken, of een unieke wandbetimmering voor u realiseren, zoals een teakwand of een kurkwand. Wanneer u ons inschakelt, zorgen we er natuurlijk voor dat het ontworpen interieur perfect bij de rest van uw woning past en naadloos aansluit. Zo kunt u al snel volop genieten van uw nieuwe interieur.

Keuken op maat laten maken in Rotterdam

Wilt u een keuken op maat laten maken nabij of in Rotterdam, geen probleem! Wat tegenwoordig erg populair is, is het laten plaatsen van een zwarte keuken. Dit ziet er erg modern en stoer uit, daarbij geven de donkere kleuren rust. Wilt u bij deze keuken in uw woning in Rotterdam ook graag een tafel op maat laten maken? Geen probleem! Wij kunnen iedere tafel geheel naar wens maken, denk hierbij aan een boomstamtafel, een ronde tafel, of een lange eettafel voor veel personen. Zo maken we al uw meubels op maat in Rotterdam.

Ook wanneer u specifieke eisen hebt voor uw kasten kunnen wij bijvoorbeeld een kledingkast op maat voor uw woning in Rotterdam maken. U kunt dan gemakkelijk al uw kleding en spullen kwijt in de kast. Als interieurbouw in Rotterdam, zorgen wij er altijd voor dat uw meubels perfect passen.

Neem contact op met onze meubelmakerij nabij Rotterdam

Wij van Anselm Oome zijn gevestigd in Oosterhout, maar Rotterdam is voor ons slechts een klein stukje rijden. Het maakt niet uit of u een keuken of een tv-meubel op maat wilt laten ontwerpen voor uw woning in Rotterdam. Wanneer u op zoek bent naar een meubelmaker nabij Rotterdam, kunt u zeker bij ons terecht! Hebt u nog vragen over ons werk, of wilt u een ontwerp laten maken? Dan kunt u  contact met ons opnemen, we gaan dan direct aan de slag voor u.

lonneke doorn
lonneke doorn
28/12/2022
Anselm Oome heeft ons fantastisch geholpen na het faillissement van onze interieurbouwer. Wat zijn wij blij met het eindresultaat. Zoek je interieurbouwer met oog voor detail en creatieve oplossingen, dan ben je bij Anselm Oome aan het juiste adres!!
Guido Werk
Guido Werk
28/06/2022
Goede Interieurbouwer met oog voor de klant en passie voor het werk.
Patricia Knaflewski
Patricia Knaflewski
13/06/2022
Openhaard meubel geplaatst door Jeffrey en Dennis. Dennis in de leer bij Jeffrey. Super goede uitleg hoe hij die gaf,en Dennis is een goede leerling die alles snel op pakt. Die komt er wel. Jeffrey dacht goed met ons mee,echt heel fijn. Super blij er mee
Femke Fluitman
Femke Fluitman
01/06/2022
De verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. Vanaf het begin verliep het contact uitermate plezierig en professioneel, waarbij de tijd werd genomen en goed werd ingespeeld en meegedacht met onze wensen. Afspraken werden nagekomen, de communicatie verliep soepel en uit alles bleek oog voor de klant, oog voor kwaliteit en voor detail. Toen wij een andere (vilten)achtergrond wilden, die niet voorhanden was bij leveranciers, hebben ze zelf de moeite genomen om de wand te maken. Ook het plaatsen verliep probleemloos en getuigde wederom van vakmanschap en van gedrevenheid om het ons als klant naar wens te maken. Je betaalt er een prijs voor maar het is de investering zeker waard.
Toon Naalden
Toon Naalden
28/01/2022
mooie haard en tv meubel afgeleverd en garderobekast. Mooie kwaliteit en vakkundig personeel.
Marlo van Gils
Marlo van Gils
15/02/2021
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
03/01/2021
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
07/12/2020
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Neem contact op met Anselm Oome

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
    Neem contact op