Anselm Oome: thuis in horeca interieurbouw!

Heeft u een onderneming in de horeca, dan bent u voor al uw horeca interieurbouw bij Anselm Oome aan het juiste adres. Wij zijn een meubelmakerij die interieurbetimmeringen en meubels op maat maakt, ook als het interieurbouw horeca betreft. Of het nu gaat om kleine aanpassingen in het interieur of om een volledige metamorfose van uw zaak, wij hebben als interieurbedrijf alle kennis en ervaring in huis om u optimaal van dienst te zijn. Welke stijl en uitvoering u ook verkiest, wij zorgen ervoor! Uiteraard kunnen wij daarbij indien gewenst ook onze binnenhuisarchitect inschakelen. Uw horeca inrichting is bij Anselm Oome kortom in betrouwbare handen!

Inrichting legt de basis voor succes

Voor uw bedrijfsresultaten is de uitstraling van uw onderneming van essentieel belang. De basis van deze uitstraling wordt gevormd door de inrichting van uw zaak. Hoe prettiger uw klanten zich in uw bedrijf voelen, hoe groter de kans is dat zij hun verblijf positief waarderen en dat bepaalt voor een belangrijk deel of zij terug zullen komen of uw zaak aan andere mensen zullen aanbevelen. Zo zal uw restaurant interieur beslist een belangrijke invloed hebben op de beleving van uw klanten. In dit licht bezien is het in de arm nemen van een vakbekwame meubelmaker die is gespecialiseerd in horeca interieurbouw beslist geen overbodige luxe!

Horeca interieurbouw creëert de juiste sfeer

Horeca interieurbouw is een vak apart – een vak dat de medewerkers van Anselm Oome als geen ander verstaan. Interieurbouw in de horeca vereist inzicht in de mogelijkheden van de gebruikte materialen, maar vooral ook in de eisen die gesteld worden aan de restaurant inrichting of een horeca interieur. Enerzijds dient er bij horeca interieur inrichting rekening te worden gehouden met bijvoorbeeld de op een gegeven moment geldende trends in de wereld van de horeca inrichting. Anderzijds is uiteraard ook gedegen kennis van de te gebruiken materialen onmisbaar. Aan de meubelmakers van Anselm Oome kunt u dit met een gerust hart overlaten: zij zetten de liefde voor hun vak en hun ervaring graag in om ook voor u een horeca inrichting te creëren die perfect aansluit bij de eisen van onze tijd (en van uw klanten!).

Van nieuwe bar tot complete metamorfose

Zoals gezegd kunnen wij een complete metamorfose voor uw zaak realiseren. Toch zijn dergelijke ingrijpende projecten lang niet altijd nodig om uw interieur restaurant een nieuwe look te geven. Ook met een kleine ingreep valt al verbazingwekkend veel te doen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor unieke houten wandpanelen, waarmee uw interieur enorm aan sfeer wint (zie ook de foto’s op deze pagina). Hout is een levendig, natuurlijk materiaal en ieder paneel is weer anders. Het zal u verrassen wat een oppepper dergelijke panelen voor uw interieur zijn! Ook door bijvoorbeeld uw bar te laten vervangen door een op maat gemaakt exemplaar, of door een nieuwe, eigentijdse koffiekast te laten bouwen, geeft u uw inrichting een krachtige impuls.

lonneke doorn
lonneke doorn
28/12/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Anselm Oome heeft ons fantastisch geholpen na het faillissement van onze interieurbouwer. Wat zijn wij blij met het eindresultaat. Zoek je interieurbouwer met oog voor detail en creatieve oplossingen, dan ben je bij Anselm Oome aan het juiste adres!!
Guido Werk
Guido Werk
28/06/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Goede Interieurbouwer met oog voor de klant en passie voor het werk.
Patricia Knaflewski
Patricia Knaflewski
13/06/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Openhaard meubel geplaatst door Jeffrey en Dennis. Dennis in de leer bij Jeffrey. Super goede uitleg hoe hij die gaf,en Dennis is een goede leerling die alles snel op pakt. Die komt er wel. Jeffrey dacht goed met ons mee,echt heel fijn. Super blij er mee
Femke Fluitman
Femke Fluitman
01/06/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
De verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. Vanaf het begin verliep het contact uitermate plezierig en professioneel, waarbij de tijd werd genomen en goed werd ingespeeld en meegedacht met onze wensen. Afspraken werden nagekomen, de communicatie verliep soepel en uit alles bleek oog voor de klant, oog voor kwaliteit en voor detail. Toen wij een andere (vilten)achtergrond wilden, die niet voorhanden was bij leveranciers, hebben ze zelf de moeite genomen om de wand te maken. Ook het plaatsen verliep probleemloos en getuigde wederom van vakmanschap en van gedrevenheid om het ons als klant naar wens te maken. Je betaalt er een prijs voor maar het is de investering zeker waard.
Toon Naalden
Toon Naalden
28/01/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
mooie haard en tv meubel afgeleverd en garderobekast. Mooie kwaliteit en vakkundig personeel.
Marlo van Gils
Marlo van Gils
15/02/2021
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
03/01/2021
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
07/12/2020
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Eigentijdse horeca interieur inrichting

Naast een nieuwe bar (of bardelen) en koffiekasten hebben wij u uiteraard nog veel meer te bieden. Zo maken wij ook maatwerkpodia, tafels en drankkasten en verder draaien wij onze hand evenmin om voor al uw wandbekleding en loungedelen of -banken. De foto’s op deze pagina spreken wat dit alles betreft boekdelen: hier ziet u in één oogopslag wat professionele horeca interieurbouw voor de atmosfeer in uw zaak kan doen. Van strak en zakelijk tot sfeervol en rustiek, ons werk sluit altijd naadloos bij uw wensen aan. Kan uw restaurant inrichting of uw horeca interieur wel een frisse wind gebruiken? Neemt u dan vooral vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen!

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
    Neem contact op