Anselm Oome: thuis in horeca interieurbouw!

Heeft u een onderneming in de horeca, dan bent u voor al uw horeca interieurbouw bij Anselm Oome aan het juiste adres. Wij zijn een meubelmakerij die interieurbetimmeringen en meubels op maat maakt, ook als het interieurbouw horeca betreft. Of het nu gaat om kleine aanpassingen in het interieur of om een volledige metamorfose van uw zaak, wij hebben als interieurbedrijf alle kennis en ervaring in huis om u optimaal van dienst te zijn. Welke stijl en uitvoering u ook verkiest, wij zorgen ervoor! Uiteraard kunnen wij daarbij indien gewenst ook onze binnenhuisarchitect inschakelen. Uw horeca inrichting is bij Anselm Oome kortom in betrouwbare handen!

Inrichting legt de basis voor succes

Voor uw bedrijfsresultaten is de uitstraling van uw onderneming van essentieel belang. De basis van deze uitstraling wordt gevormd door de inrichting van uw zaak. Hoe prettiger uw klanten zich in uw bedrijf voelen, hoe groter de kans is dat zij hun verblijf positief waarderen en dat bepaalt voor een belangrijk deel of zij terug zullen komen of uw zaak aan andere mensen zullen aanbevelen. Zo zal uw restaurant interieur beslist een belangrijke invloed hebben op de beleving van uw klanten. In dit licht bezien is het in de arm nemen van een vakbekwame meubelmaker die is gespecialiseerd in horeca interieurbouw beslist geen overbodige luxe!

Horeca interieurbouw creëert de juiste sfeer

Horeca interieurbouw is een vak apart – een vak dat de medewerkers van Anselm Oome als geen ander verstaan. Interieurbouw in de horeca vereist inzicht in de mogelijkheden van de gebruikte materialen, maar vooral ook in de eisen die gesteld worden aan de restaurant inrichting of een horeca interieur. Enerzijds dient er bij horeca interieur inrichting rekening te worden gehouden met bijvoorbeeld de op een gegeven moment geldende trends in de wereld van de horeca inrichting. Anderzijds is uiteraard ook gedegen kennis van de te gebruiken materialen onmisbaar. Aan de meubelmakers van Anselm Oome kunt u dit met een gerust hart overlaten: zij zetten de liefde voor hun vak en hun ervaring graag in om ook voor u een horeca inrichting te creëren die perfect aansluit bij de eisen van onze tijd (en van uw klanten!).

Van nieuwe bar tot complete metamorfose

Zoals gezegd kunnen wij een complete metamorfose voor uw zaak realiseren. Toch zijn dergelijke ingrijpende projecten lang niet altijd nodig om uw interieur restaurant een nieuwe look te geven. Ook met een kleine ingreep valt al verbazingwekkend veel te doen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor unieke houten wandpanelen, waarmee uw interieur enorm aan sfeer wint (zie ook de foto’s op deze pagina). Hout is een levendig, natuurlijk materiaal en ieder paneel is weer anders. Het zal u verrassen wat een oppepper dergelijke panelen voor uw interieur zijn! Ook door bijvoorbeeld uw bar te laten vervangen door een op maat gemaakt exemplaar, of door een nieuwe, eigentijdse koffiekast te laten bouwen, geeft u uw inrichting een krachtige impuls.

Eigentijdse horeca interieur inrichting

Naast een nieuwe bar (of bardelen) en koffiekasten hebben wij u uiteraard nog veel meer te bieden. Zo maken wij ook maatwerkpodia, tafels en drankkasten en verder draaien wij onze hand evenmin om voor al uw wandbekleding en loungedelen of -banken. De foto’s op deze pagina spreken wat dit alles betreft boekdelen: hier ziet u in één oogopslag wat professionele horeca interieurbouw voor de atmosfeer in uw zaak kan doen. Van strak en zakelijk tot sfeervol en rustiek, ons werk sluit altijd naadloos bij uw wensen aan. Kan uw restaurant inrichting of uw horeca interieur wel een frisse wind gebruiken? Neemt u dan vooral vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen!

Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.

Neem contact op