Keuken

Woonkamer

Badkamer

Slaapkamer

Eikenhout is een prachtige houtsoort om meubels en interieur mee te maken. Het hout heeft verschillende positieve eigenschappen en is goed te bewerken. Wij werken dan ook graag met eikenhout en gaan graag voor u aan de slag met het maken van eikenhouten meubels.

Van van Anselm Oome hebben jarenlange ervaring met het maken en ontwerpen van meubels en interieur. We kunnen uw woning voorzien van een prachtig nieuw interieurontwerp en gaan graag aan de slag om uw woondroom werkelijkheid te maken. Bij ons vind u nog echt ambachtelijk maatwerk, wat tegenwoordig zeer zeldzaam is.

De voordelen van eikenhout

Eikenhout heeft een prachtige kleur die veel warmte uitstraalt. Het heeft een geelbruine tot donkerbruine kleur. Daarbij is eikenhout relatief hard, maar niet te hard, waardoor het fijn te bewerken is en goed kan worden verwerkt in op maat gemaakte meubelen. Het hout is dan ook erg populair in interieurontwerpen.

Een keuken van eikenhout

In de keuken kunt u vast aan verschillende meubels denken die wij van eikenhout zouden kunnen maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan keukenkastjes van eikenhout, een eettafel van eikenhout, of zelfs een keukenblad van eiken op maat. Op die manier krijgt u een landelijke eiken keuken die tegelijkertijd een erg moderne uitstraling heeft.

Een prachtige eiken woonkamer

Wanneer u een eiken interieur voor uw woonkamer wilt, kunt u ook zeker goed bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan een eiken vloer, of een eiken boekenkast of dressoir op maat. Door het eikenhout terug te laten komen in verschillende meubels en dergelijke, ontstaat een prachtig interieur dat veel rust en comfort uitstraalt. Ook wanneer u een moeilijke hoek hebt in uw woonkamer waarvan u niet precies weet hoe u deze inricht kunnen wij u helpen. Wij kunnen onze eikenhouten meubels namelijk volledig op maat en naar smaak maken. Zo kunnen we deze hoek praktisch inrichten en is er geen sprake van loze ruimte.

Een eikenhouten badkamer

De badkamer is misschien niet direct het eerste waar u aan denkt als u denkt aan een houten inrichting, maar ook hier kunnen wij eikenhouten badkamermeubels op maat plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een eiken wastafelblad op maat, of prachtige eikenhouten badkamerkastjes. We kunnen het hout zo behandelen dat het niet beschadigd raakt door het gecondenseerde vocht dat vaak in een badkamer te vinden is. Zo weet u zeker dat u lang van uw eikenhouten badkamer kunt genieten.

Een eiken kast op maat in uw slaapkamer

Wilt u graag een prachtig eikenhouten interieur voor uw keuken, badkamer, woonkamer, slaapkamer of hele woning op maat laten maken? Dan kunt u zeker bij Anselm Oome terecht. Ook wanneer u nog vragen hebt, of graag wat meer informatie wilt, kunnen wij u helpen. Neem even contact met ons op, dan beantwoorden wij alle vragen die u over onze werkzaamheden hebt. Zo helpen we u met het maken van de beste keuze. 

lonneke doorn
lonneke doorn
28/12/2022
Anselm Oome heeft ons fantastisch geholpen na het faillissement van onze interieurbouwer. Wat zijn wij blij met het eindresultaat. Zoek je interieurbouwer met oog voor detail en creatieve oplossingen, dan ben je bij Anselm Oome aan het juiste adres!!
Guido Werk
Guido Werk
28/06/2022
Goede Interieurbouwer met oog voor de klant en passie voor het werk.
Patricia Knaflewski
Patricia Knaflewski
13/06/2022
Openhaard meubel geplaatst door Jeffrey en Dennis. Dennis in de leer bij Jeffrey. Super goede uitleg hoe hij die gaf,en Dennis is een goede leerling die alles snel op pakt. Die komt er wel. Jeffrey dacht goed met ons mee,echt heel fijn. Super blij er mee
Femke Fluitman
Femke Fluitman
01/06/2022
De verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. Vanaf het begin verliep het contact uitermate plezierig en professioneel, waarbij de tijd werd genomen en goed werd ingespeeld en meegedacht met onze wensen. Afspraken werden nagekomen, de communicatie verliep soepel en uit alles bleek oog voor de klant, oog voor kwaliteit en voor detail. Toen wij een andere (vilten)achtergrond wilden, die niet voorhanden was bij leveranciers, hebben ze zelf de moeite genomen om de wand te maken. Ook het plaatsen verliep probleemloos en getuigde wederom van vakmanschap en van gedrevenheid om het ons als klant naar wens te maken. Je betaalt er een prijs voor maar het is de investering zeker waard.
Toon Naalden
Toon Naalden
28/01/2022
mooie haard en tv meubel afgeleverd en garderobekast. Mooie kwaliteit en vakkundig personeel.
Marlo van Gils
Marlo van Gils
15/02/2021
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
03/01/2021
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
07/12/2020
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Ook een keuken op maat laten maken in Brabant?

Wilt u graag een keuken op maat laten maken door meubelmaker Anselm Oome in Brabant? Of wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn en een vrijblijvende afspraak maken? De mogelijkheden zijn eindeloos en we vertellen u hier graag meer over. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
    Neem contact op