Interieurbouw

Keukens

Projecten

Meubelmaker in Gorinchem: Maatwerk Interieurbouw met Anselm Oome

Bent u op zoek naar de perfecte meubelmaker in Gorinchem om uw interieur een geheel nieuwe uitstraling te geven? Bij Anselm Oome, gevestigd in de buurt van Gorinchem in Oosterhout, bent u aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in interieurbouw en maatwerk meubels, wat betekent dat we uw droominterieur kunnen creëren, afgestemd op uw persoonlijke wensen. Of u nu op zoek bent naar een op maat gemaakte eettafel of unieke opbergoplossingen, Anselm Oome staat bekend om zijn vakmanschap en streeft ernaar om uw visie werkelijkheid te maken.

Op maat gemaakte kasten in Gorinchem

Wilt u graag nieuwe kasten voor uw huis in Gorinchem? Kasten zijn essentieel voor een opgeruimd en georganiseerd interieur. Echter, het vinden van de perfecte kasten kan soms een uitdaging zijn, vooral als uw ruimte ongewone afmetingen of hoeken heeft. Bij Anselm Oome kunnen we kasten op maat maken die perfect aansluiten op uw behoeften en de beschikbare ruimte benutten. Of u nu droomt van een inloopkast of opbergoplossingen voor uw slaapkamer, wij bieden eindeloze mogelijkheden en begeleiden u bij elke stap van het proces.

Designkeukens in en omgeving Gorinchem: Onze keukenexpertise

De keuken is vaak het hart van een huis. Bij Anselm Oome begrijpen we het belang van een keuken die zowel functioneel als esthetisch is. Onze ontwerpers creëren luxe maatwerk keukens in Gorinchem en omgeving. Wanneer u kiest voor een maatwerk keuken, krijgt u de kans om uw ideale keuken te ontwerpen. U kunt al uw wensen met ons delen, en wij zullen ervoor zorgen dat uw nieuwe keuken aan al uw verwachtingen voldoet. Een op maat gemaakte keuken van Anselm Oome betekent dat uw keuken uniek is en perfect past bij uw levensstijl.

Uw interieurbouw in Gorinchem, onze passie

Bij Anselm Oome zijn we gepassioneerd over interieurbouw in Gorinchem en meubelmakerij. Ons doel is om u te voorzien van op maat gemaakte meubels en interieur inrichtingen die de schoonheid en functionaliteit van uw woning in Gorinchem verbeteren. Of u nu op zoek bent naar maatwerkmeubels, kasten, keukens of andere interieurprojecten, wij bieden vakmanschap en expertise. Laat ons u helpen uw huis te transformeren in een unieke, warme en functionele ruimte.

Neem vandaag nog contact op

Wilt u uw interieur in Gorinchem transformeren met meubels en interieurinrichting op maat? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Anselm Oome staat klaar om uw visie werkelijkheid te maken. Samen creëren we een interieur dat perfect bij uw stijl, smaak en levensstijl past.

lonneke doorn
lonneke doorn
28/12/2022
Anselm Oome heeft ons fantastisch geholpen na het faillissement van onze interieurbouwer. Wat zijn wij blij met het eindresultaat. Zoek je interieurbouwer met oog voor detail en creatieve oplossingen, dan ben je bij Anselm Oome aan het juiste adres!!
Guido Werk
Guido Werk
28/06/2022
Goede Interieurbouwer met oog voor de klant en passie voor het werk.
Patricia Knaflewski
Patricia Knaflewski
13/06/2022
Openhaard meubel geplaatst door Jeffrey en Dennis. Dennis in de leer bij Jeffrey. Super goede uitleg hoe hij die gaf,en Dennis is een goede leerling die alles snel op pakt. Die komt er wel. Jeffrey dacht goed met ons mee,echt heel fijn. Super blij er mee
Femke Fluitman
Femke Fluitman
01/06/2022
De verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. Vanaf het begin verliep het contact uitermate plezierig en professioneel, waarbij de tijd werd genomen en goed werd ingespeeld en meegedacht met onze wensen. Afspraken werden nagekomen, de communicatie verliep soepel en uit alles bleek oog voor de klant, oog voor kwaliteit en voor detail. Toen wij een andere (vilten)achtergrond wilden, die niet voorhanden was bij leveranciers, hebben ze zelf de moeite genomen om de wand te maken. Ook het plaatsen verliep probleemloos en getuigde wederom van vakmanschap en van gedrevenheid om het ons als klant naar wens te maken. Je betaalt er een prijs voor maar het is de investering zeker waard.
Toon Naalden
Toon Naalden
28/01/2022
mooie haard en tv meubel afgeleverd en garderobekast. Mooie kwaliteit en vakkundig personeel.
Marlo van Gils
Marlo van Gils
15/02/2021
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
03/01/2021
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
07/12/2020
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Neem contact op met Anselm Oome

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
    Neem contact op