Interieurbouw

Keukens

Projecten

Op zoek naar een meubelmaker in de buurt van Raamsdonksveer?

Bij Anselm Oome kunt u terecht voor design meubelen op maat. Alle meubelen die wij maken kunnen naar wens geproduceerd worden. Heeft u bijvoorbeeld een lastige hoek in huis waarvoor u graag een kast op maat wilt laten maken? Of wilt u zelf uw eigen meubel ontwerpen? Bij Anselm Oome kunt u uw wensen doorgeven en wij zorgen ervoor dat er een uniek maatwerk meubel voor u gemaakt wordt!

Betrouwbare meubelmaker in de regio Raamsdonksveer

Wanneer u meubels in Raamsdonksveer op maat laat maken, wilt u bij voorkeur dat het bedrijf enigszins in de buurt zit. Woont u in Raamsdonksveer? Dan is ons meubelbedrijf op enkele minuten rijafstand te bereiken. Ons bedrijf is gelegen aan Everdenberg 5c te Oosterhout, welke goed bereikbaar is vanaf de A27. Hier bevindt zich tevens onze showroom, waar u ontwerpen van onze hand kunt bekijken. Wij zijn al jaren actief binnen de interieur- en meubelbranche, waardoor wij een waardevolle bijdrage aan uw interieur kunnen leveren.

Een schitterend interieur op maat van onze meubelmakerij

U kunt zien dat er aandacht aan een interieur besteed is wanneer meubels op maat zijn gemaakt en perfect in uw interieur passen. Vrijwel ieder huis heeft wel een ‘lastig hoekje’ of een schuin plafond waar standaard meubels maar moeilijk in of onder passen. Wij zetten uw woonwensen daarom om naar een schitterend interieur op maat. Juist wanneer u een schuin plafond heeft of een hoek met oneven afmetingen kunnen op maat gemaakte meubels uitkomst bieden. Onze meubelmakerij in Oosterhout levert meubels op maat in Raamsdonksveer, Dongen, Breda, Tilburg en omstreken.

Meubels van hoge kwaliteit aan huis geleverd in Raamsdonksveer

Bij Anselm Oome produceren we al jaren meubels op maat voor allerlei verschillende opdrachtgevers. Zowel voor particulieren als bedrijven ontwerpen wij complete interieurs en meubelen. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van kasten, keukens, slaapkamers en zelfs complete inrichtingen. Wij maken onder andere inloopkasten, schuifdeurkasten, ensuite kasten, haardmeubels, shutters en zelfs boomstamtafels. Wat uw wens ook is, wij denken graag met u mee om tot het perfecte ontwerp te komen. Bent u dus op zoek naar een meubel wat u zelf kunt ontwerpen? Onze binnenhuisarchitect staat voor u klaar om al uw wensen met u door te nemen en te vertalen naar concrete meubels voor uw woning in Raamsdonksveer. Wij maken het ontwerp in onze meubelmakerij en plaatsen het op locatie. Door onze korte communicatielijnen weet u altijd waar u aan toe bent en wanneer wij de meubelen aan huis komen leveren en plaatsen.

lonneke doorn
lonneke doorn
28/12/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Anselm Oome heeft ons fantastisch geholpen na het faillissement van onze interieurbouwer. Wat zijn wij blij met het eindresultaat. Zoek je interieurbouwer met oog voor detail en creatieve oplossingen, dan ben je bij Anselm Oome aan het juiste adres!!
Guido Werk
Guido Werk
28/06/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Goede Interieurbouwer met oog voor de klant en passie voor het werk.
Patricia Knaflewski
Patricia Knaflewski
13/06/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Openhaard meubel geplaatst door Jeffrey en Dennis. Dennis in de leer bij Jeffrey. Super goede uitleg hoe hij die gaf,en Dennis is een goede leerling die alles snel op pakt. Die komt er wel. Jeffrey dacht goed met ons mee,echt heel fijn. Super blij er mee
Femke Fluitman
Femke Fluitman
01/06/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
De verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. Vanaf het begin verliep het contact uitermate plezierig en professioneel, waarbij de tijd werd genomen en goed werd ingespeeld en meegedacht met onze wensen. Afspraken werden nagekomen, de communicatie verliep soepel en uit alles bleek oog voor de klant, oog voor kwaliteit en voor detail. Toen wij een andere (vilten)achtergrond wilden, die niet voorhanden was bij leveranciers, hebben ze zelf de moeite genomen om de wand te maken. Ook het plaatsen verliep probleemloos en getuigde wederom van vakmanschap en van gedrevenheid om het ons als klant naar wens te maken. Je betaalt er een prijs voor maar het is de investering zeker waard.
Toon Naalden
Toon Naalden
28/01/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
mooie haard en tv meubel afgeleverd en garderobekast. Mooie kwaliteit en vakkundig personeel.
Marlo van Gils
Marlo van Gils
15/02/2021
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
03/01/2021
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
07/12/2020
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Neem contact op met Anselm Oome

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
    Neem contact op