Op zoek naar een meubelmaker in de buurt van Raamsdonksveer?

Bij Anselm Oome kunt u terecht voor design meubelen op maat. Alle meubelen die wij maken kunnen naar wens geproduceerd worden. Heeft u bijvoorbeeld een lastige hoek in huis waarvoor u graag een kast op maat wilt laten maken? Of wilt u zelf uw eigen meubel ontwerpen? Bij Anselm Oome kunt u uw wensen doorgeven en wij zorgen ervoor dat er een uniek maatwerk meubel voor u gemaakt wordt!

Betrouwbare meubelmaker in de regio Raamsdonksveer

Wanneer u meubels op maat laat maken, wilt u bij voorkeur dat het bedrijf enigszins in de buurt zit. Woont u in Raamsdonksveer? Dan is ons meubelbedrijf op enkele minuten rijafstand te bereiken. Ons bedrijf is gelegen aan Everdenberg 5c te Oosterhout, welke goed bereikbaar is vanaf de A27. Hier bevindt zich tevens onze showroom, waar u ontwerpen van onze hand kunt bekijken. Wij zijn al jaren actief binnen de interieur- en meubelbranche, waardoor wij een waardevolle bijdrage aan uw interieur kunnen leveren.

foto20
20201106-DSC_0125

Een schitterend interieur op maat van onze meubelmakerij

U kunt zien dat er aandacht aan een interieur besteed is wanneer meubels op maat zijn gemaakt en perfect in uw interieur passen. Vrijwel ieder huis heeft wel een ‘lastig hoekje’ of een schuin plafond waar standaard meubels maar moeilijk in of onder passen. Wij zetten uw woonwensen daarom om naar een schitterend interieur op maat. Juist wanneer u een schuin plafond heeft of een hoek met oneven afmetingen kunnen op maat gemaakte meubels uitkomst bieden. Onze meubelmakerij in Oosterhout levert meubels op maat in Raamsdonksveer, Dongen, Breda, Tilburg en omstreken.

Meubels van hoge kwaliteit aan huis geleverd in Raamsdonksveer

Bij Anselm Oome produceren we al jaren meubels op maat voor allerlei verschillende opdrachtgevers. Zowel voor particulieren als bedrijven ontwerpen wij complete interieurs en meubelen. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van kasten, keukens, slaapkamers en zelfs complete inrichtingen. Wij maken onder andere inloopkasten, schuifdeurkasten, ensuite kasten, haardmeubels, shutters en zelfs boomstamtafels. Wat uw wens ook is, wij denken graag met u mee om tot het perfecte ontwerp te komen. Bent u dus op zoek naar een meubel wat u zelf kunt ontwerpen? Onze binnenhuisarchitect staat voor u klaar om al uw wensen met u door te nemen en te vertalen naar concrete meubels. Wij maken het ontwerp in onze meubelmakerij en plaatsen het op locatie. Door onze korte communicatielijnen weet u altijd waar u aan toe bent en wanneer wij de meubelen aan huis komen leveren en plaatsen.

Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.

Neem contact op