Dé meubelmaker in regio Waalwijk

Een ambachtelijke meubelmaker zit tegenwoordig niet meer op iedere hoek van de straat. Het is een zeldzaamheid geworden. Gelukkig zijn wij van Anselm Oome er nog wel. Wij zijn een interieurbedrijf dat gespecialiseerd is in maatwerk. Waar u ook naar op zoek bent, wij kunnen het gegarandeerd voor u maken. Interesse? Lees dan snel verder en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen!

Meubels kopen in omgeving Waalwijk

Als u op zoek gaat naar iemand die uw interieur en meubels kan verzorgen, is het wel zo fijn als dat bedrijf een beetje bij u in de buurt zit. Anselm Oome is gevestigd in Oosterhout en u bent vanuit Waalwijk dan ook al binnen 20 minuten bij ons. Wilt u dus meubels laten maken of ontwerpen? Of wilt u misschien zelf een heel nieuw interieur? Dan bent u bij Anselm Oome aan het juiste adres!

foto20
20201106-DSC_0125

Op maat gemaakt in onze meubelmakerij

Wat u ook van ons wilt hebben, wij maken al uw meubels en interieur voor u op maat. Hebt u bijvoorbeeld een lastige hoek en weet u niet wat u daarmee aanmoet? Wij maken een meubel dat perfect in deze hoek past, zodat er geen onnodige ruimte verspilt wordt. Het feit dat al onze meubelen op maat worden gemaakt, zorgt er ook voor dat uw meubelen uniek zijn. Zo kunt u pronken met uw nieuwe meubels en krijgt uw interieur een geheel eigen stijl.

Meubels maken met een persoonlijke touch

Omdat wij al onze meubels zelf maken en ontwerpen, is er meer dan genoeg ruimte voor uw ideeën. Samen met u ontwerpen wij uw droommeubelen, waardoor ze naadloos in de rest van uw interieur over zullen lopen. U kiest de materialen en het ontwerp, wij zorgen voor een perfecte afwerking.

20201106-DSC_0033

Op zoek naar een meubel of keuken op maat in de buurt van Waalwijk?

Neem dan contact op met Anselm Oome! Wij gaan samen met u aan de tekentafel zitten en stoppen niet, voordat u 100% tevreden bent. U kunt ook bij ons terecht voor kantoorinrichting, of voor het laten ontwerpen van een hele keuken.

Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.

Neem contact op