Bent u op zoek naar een ambachtelijke meubelmaker die uw droomkeuken kan ontwerpen en woont u in Brabant? Bij Anselm Oome zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van maatwerk meubels en het inrichten van complete keukens. Onze meubelmakerij is gelegen te Oosterhout en wij leveren meubels op maat in heel Brabant. Wij zijn interieurbouwers met een passie voor mooi design en ontwerpen graag uw ideale keuken op maat voor u. Wilt u dus echt iets speciaals? Laat uw keuken dan op maat maken door Anselm Oome. 

Maatwerk keukens in Brabant

De keuken is de plek waar iedereen samenkomt. Een gezellig dineetje voor vrienden, een snelle boterham in de ochtend of een uitgebreide maaltijd voor het hele gezin. Wat u ook maakt in de keuken, het is het fijnste als deze compleet is aangepast naar uw wensen, zodat koken ook echt een feestje wordt. Anselm Oome is gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerk keukens. Heeft u een moeilijke hoek of wand in uw keuken? Ook daarvoor kunnen wij unieke, handgemaakte meubels realiseren. Geef uw voorkeuren en wensen aan ons door en wij zorgen ervoor dat uw keukendroom werkelijkheid wordt!

Handgemaakte keukens met een uniek design voor uw woning in Brabant

Wij vinden dat meubels niet alleen functioneel, maar ook mooi moeten zijn. Het oog wil immers ook wat! Van het leidingwerk, tot het ontwerp en het plaatsen van de keuken; wij ontzorgen u volledig. We komen de keuken thuis bij u inmeten en denken met u mee over het ontwerp van de keuken zodat u de beschikbare ruimte maximaal kunt benutten. 

Kosten voor een maatwerk keuken

De kosten voor een maatwerk keuken variëren en zijn afhankelijk van de grootte van uw keuken en welke materialen u wilt gebruiken. Op maat gemaakte keukens zijn vaak helemaal niet zo veel duurder als standaard keukens. Deze worden namelijk meestal met een ‘vanaf’-prijs verkocht. Wilt u wat extra’s of speciale afmetingen, dan loopt de prijs snel op. Bij maatwerk keukens worden keukenkastjes, planken en ombouwen precies op maat gemaakt zodat deze altijd perfect passen. Bovendien kunt u de keuken volledig naar uw smaak aanpassen. Informeer dus gerust naar de mogelijkheden en laat u verrassen!

Meer weten? Neem contact met ons op

Bel ons via +31 162 49 93 83 of stuur ons een mailtje. Wij ontwerpen graag uw ideale keuken op maat voor u zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe keuken.

lonneke doorn
lonneke doorn
28/12/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Anselm Oome heeft ons fantastisch geholpen na het faillissement van onze interieurbouwer. Wat zijn wij blij met het eindresultaat. Zoek je interieurbouwer met oog voor detail en creatieve oplossingen, dan ben je bij Anselm Oome aan het juiste adres!!
Guido Werk
Guido Werk
28/06/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Goede Interieurbouwer met oog voor de klant en passie voor het werk.
Patricia Knaflewski
Patricia Knaflewski
13/06/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Openhaard meubel geplaatst door Jeffrey en Dennis. Dennis in de leer bij Jeffrey. Super goede uitleg hoe hij die gaf,en Dennis is een goede leerling die alles snel op pakt. Die komt er wel. Jeffrey dacht goed met ons mee,echt heel fijn. Super blij er mee
Femke Fluitman
Femke Fluitman
01/06/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
De verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. Vanaf het begin verliep het contact uitermate plezierig en professioneel, waarbij de tijd werd genomen en goed werd ingespeeld en meegedacht met onze wensen. Afspraken werden nagekomen, de communicatie verliep soepel en uit alles bleek oog voor de klant, oog voor kwaliteit en voor detail. Toen wij een andere (vilten)achtergrond wilden, die niet voorhanden was bij leveranciers, hebben ze zelf de moeite genomen om de wand te maken. Ook het plaatsen verliep probleemloos en getuigde wederom van vakmanschap en van gedrevenheid om het ons als klant naar wens te maken. Je betaalt er een prijs voor maar het is de investering zeker waard.
Toon Naalden
Toon Naalden
28/01/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
mooie haard en tv meubel afgeleverd en garderobekast. Mooie kwaliteit en vakkundig personeel.
Marlo van Gils
Marlo van Gils
15/02/2021
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
03/01/2021
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
07/12/2020
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Ook een keuken op maat laten maken in Brabant?

Wilt u graag een keuken op maat laten maken door meubelmaker Anselm Oome inBrabant? Of wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn en een vrijblijvende afspraak maken? De mogelijkheden zijn eindeloos en we vertellen u hier graag meer over. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
Neem contact op