Bent u op zoek naar een ambachtelijke meubelmaker die uw droomkeuken kan ontwerpen en woont u in Brabant? Bij Anselm Oome zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van maatwerk meubels en het inrichten van complete keukens. Onze meubelmakerij is gelegen te Oosterhout en wij leveren meubels op maat in heel Brabant. Wij zijn interieurbouwers met een passie voor mooi design en ontwerpen graag uw ideale keuken op maat voor u. Wilt u dus echt iets speciaals? Laat uw keuken dan op maat maken door Anselm Oome. 

Maatwerk keukens in Brabant

De keuken is de plek waar iedereen samenkomt. Een gezellig dineetje voor vrienden, een snelle boterham in de ochtend of een uitgebreide maaltijd voor het hele gezin. Wat u ook maakt in de keuken, het is het fijnste als deze compleet is aangepast naar uw wensen, zodat koken ook echt een feestje wordt. Anselm Oome is gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerk keukens. Heeft u een moeilijke hoek of wand in uw keuken? Ook daarvoor kunnen wij unieke, handgemaakte meubels realiseren. Geef uw voorkeuren en wensen aan ons door en wij zorgen ervoor dat uw keukendroom werkelijkheid wordt!

20201106-DSC_0030
20201106-DSC_0109

Handgemaakte keukens met een uniek design voor uw woning in Brabant

Wij vinden dat meubels niet alleen functioneel, maar ook mooi moeten zijn. Het oog wil immers ook wat! Van het leidingwerk, tot het ontwerp en het plaatsen van de keuken; wij ontzorgen u volledig. We komen de keuken thuis bij u inmeten en denken met u mee over het ontwerp van de keuken zodat u de beschikbare ruimte maximaal kunt benutten. 

Kosten voor een maatwerk keuken

De kosten voor een maatwerk keuken variëren en zijn afhankelijk van de grootte van uw keuken en welke materialen u wilt gebruiken. Op maat gemaakte keukens zijn vaak helemaal niet zo veel duurder als standaard keukens. Deze worden namelijk meestal met een ‘vanaf’-prijs verkocht. Wilt u wat extra’s of speciale afmetingen, dan loopt de prijs snel op. Bij maatwerk keukens worden keukenkastjes, planken en ombouwen precies op maat gemaakt zodat deze altijd perfect passen. Bovendien kunt u de keuken volledig naar uw smaak aanpassen. Informeer dus gerust naar de mogelijkheden en laat u verrassen!

20201106-DSC_0143
20201106-DSC_0141

Meer weten? Neem contact met ons op

Bel ons via +31 162 49 93 83 of stuur ons een mailtje. Wij ontwerpen graag uw ideale keuken op maat voor u zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe keuken.

Bekijk hier onze laatste projecten!

Keuken Oosterhout

Design woonkeuken

Landelijke keuken Geertruijdenberg

Persoonlijk advies
Dé beste kwaliteit
Scherp in prijs
Ontwerp op maat

Ook een keuken op maat laten maken in Brabant?

Wilt u graag een keuken op maat laten maken door meubelmaker Anselm Oome inBrabant? Of wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn en een vrijblijvende afspraak maken? De mogelijkheden zijn eindeloos en we vertellen u hier graag meer over. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.

    Neem contact op