Een moderne keuken gaat veel verder dan de moderne keukenstijl. Een moderne keuken houdt rekening met de nieuwste ontwikkelingen en trends. Bovendien dient de keuken in iedere woning te passen. Bij Anselm Oome kunt u terecht voor een moderne design keuken, geheel op maat. Onze trendy keukens voldoen op die manier aan ieder zijn wensen en eisen; lees hier alles over een moderne keuken van Anselm Oome of neem contact met ons op voor meer informatie.

Een strakke keuken in huis

Een moderne keuken kan een zeer strak ontwerp genieten. Denk bijvoorbeeld aan een strakke keuken in een statement kleur, zoals een moderne zwarte keuken of een moderne witte keuken. Of wat dacht u van rood of blauw in uw keuken? Dat is pas modern!
Wat u ook mooi vindt, bij Anselm Oome regelen we graag uw strakke keuken voor u. We maken met plezier een moderne design keuken die past bij al uw behoeften en wensen. Met onze trendy keukens wordt een moderne keuken kopen een fluitje van een cent.

Moderne houten keukens en een landelijke moderne keuken

Wanneer we het hebben over een moderne keuken, dan zijn er hoop verschillende stijlen mogelijk. Kiest u voor een moderne keuken op maat, dan ontwerpen we met plezier een moderne houten keuken. Deze past goed bij stijlen zoals een landelijke moderne keuken, een Scandinavische keuken of binnen de industriële stijl. Of u nu een landelijke moderne keuken wilt of kiest voor een andere stijl, we kunnen voor u een keuken met een kookeiland van modern design maken. Zo heeft u alle ruimte om heerlijke gerechten te maken.

Wilt u een moderne keuken met eiland of moderne design keuken? Anselm Oome zorgt ervoor!

Als u op zoek bent naar houten moderne keukens, een strakke keuken of trendy keukens van andere materialen, dan bent u bij Anselm Oome aan het juiste adres. Wij maken uw moderne keuken graag voor u op maat. Neem contact met ons op en dan bespreken we uw wensen. Bij Anselm Oome is alles mogelijk – of u nu een moderne keuken met eiland wilt, een unieke moderne design keuken, op zoek bent naar een moderne keuken met hout, een moderne zwarte keuken, een moderne witte keuken of geheel iets anders wilt.

Moderne keukens: prijzen

Als het gaat om moderne keukens en de bijbehorende prijzen, dan zijn deze afhankelijk van uw wensen en eisen. Iedere moderne design keuken is anders. Uiteraard kunt u bij ons informeren naar onze moderne keukens en de prijzen en maken we goede afspraken met u zodat u precies weet waar u aan toe bent als het gaat om de prijs van moderne keukens.

lonneke doorn
lonneke doorn
28/12/2022
Anselm Oome heeft ons fantastisch geholpen na het faillissement van onze interieurbouwer. Wat zijn wij blij met het eindresultaat. Zoek je interieurbouwer met oog voor detail en creatieve oplossingen, dan ben je bij Anselm Oome aan het juiste adres!!
Guido Werk
Guido Werk
28/06/2022
Goede Interieurbouwer met oog voor de klant en passie voor het werk.
Patricia Knaflewski
Patricia Knaflewski
13/06/2022
Openhaard meubel geplaatst door Jeffrey en Dennis. Dennis in de leer bij Jeffrey. Super goede uitleg hoe hij die gaf,en Dennis is een goede leerling die alles snel op pakt. Die komt er wel. Jeffrey dacht goed met ons mee,echt heel fijn. Super blij er mee
Femke Fluitman
Femke Fluitman
01/06/2022
De verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. Vanaf het begin verliep het contact uitermate plezierig en professioneel, waarbij de tijd werd genomen en goed werd ingespeeld en meegedacht met onze wensen. Afspraken werden nagekomen, de communicatie verliep soepel en uit alles bleek oog voor de klant, oog voor kwaliteit en voor detail. Toen wij een andere (vilten)achtergrond wilden, die niet voorhanden was bij leveranciers, hebben ze zelf de moeite genomen om de wand te maken. Ook het plaatsen verliep probleemloos en getuigde wederom van vakmanschap en van gedrevenheid om het ons als klant naar wens te maken. Je betaalt er een prijs voor maar het is de investering zeker waard.
Toon Naalden
Toon Naalden
28/01/2022
mooie haard en tv meubel afgeleverd en garderobekast. Mooie kwaliteit en vakkundig personeel.
Marlo van Gils
Marlo van Gils
15/02/2021
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
03/01/2021
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
07/12/2020
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Neem contact op voor een moderne keuken

Wilt u graag een moderne keuken op maat laten maken? Neem dan contact met ons op en we maken met plezier een afspraak voor u. Zo kunt u zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe strakke keuken, houten keuken met modern ontwerp of uw moderne keuken met eiland.

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
    Neem contact op