Jarenlang was de witte keuken enorm populair, maar inmiddels lijkt deze overgenomen te worden door de zwarte keuken. Een donkere keuken met zwarte meubels is stoer, robuust, chique en strak. Daarbij brengt deze sfeer. Wij van Anselm Oome kunnen het gehele interieur voor uw keuken op maat maken en deze helemaal naar smaak inrichten.

Wij van Anselm Oome hebben een jarenlange ervaring in het ontwerpen en op maat maken van keukens en meubelen. Een zwarte keuken is voor ons dan ook niets nieuws. Wanneer u graag een zwarte keuken wilt, kunt u dan ook zeker bij ons terecht.

De uitstraling van een zwarte keuken

Een zwarte keuken heeft een erg speciale uitstraling, maar natuurlijk kunt u deze nog steeds uw eigen stijl meegeven. Zo kunt u voor een landelijke zwarte keuken kiezen, of een moderne keuken met zwart hout. Een zwarte keuken is vaak erg strak en chique, maar ook deze kunt u rustiek inrichten. Wij weten precies hoe we dat doen en kunnen u dan ook verschillende opties voorleggen.

20201106-DSC_0125
20201106-DSC_0122

Een zwarte houten keuken

Wij zijn echte houtspecialisten en leveren dan ook echt ambachtelijk houtwerk. Een keuken met een zwart keuken eiland, een keuken met zwarte keukenkastjes, of een volledig zwarte houten keuken is voor ons dan ook geen probleem om voor u te maken. Een andere populaire uitwerking is een mat zwarte keuken met hout. Ook dat valt natuurlijk onder de mogelijkheden en daar vertellen wij u natuurlijk graag meer over.

Wanneer wij voor u een keuken met zwart hout ontwerpen, overleggen we natuurlijk eerst welk hout u graag zou willen zien. Eikenhout is een van de meest gekozen houtsoorten en een keuken met zwart eiken staat dan ook erg mooi. Eiken is fijn te bewerken en is goed te combineren met andere materialen. Daarbij is eiken overal voor in te zetten. Zo kan met eiken een mooi keukeneiland van zwart hout worden gemaakt.

Laat Anselm Oome uw zwarte keuken met hout maken

Wij zijn gespecialiseerd in het bewerken van hout en het maken van prachtige keuken ontwerpen. Een volledig interieur kunnen wij voor u op maat maken, waardoor u gegarandeerd tevreden bent met uw nieuwe, zwarte keuken. Hebt u nog vragen, of wilt u graag een ontwerp laten maken? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, we helpen u graag.

20201106-DSC_0114

Bekijk hier onze laatste projecten!

Keuken Oosterhout

Design woonkeuken

Landelijke keuken Geertruijdenberg

Persoonlijk advies
Dé beste kwaliteit
Scherp in prijs
Ontwerp op maat

Ook een keuken op maat laten maken in Brabant?

Wilt u graag een keuken op maat laten maken door meubelmaker Anselm Oome inBrabant? Of wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn en een vrijblijvende afspraak maken? De mogelijkheden zijn eindeloos en we vertellen u hier graag meer over. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.

    Neem contact op