Jarenlang was de witte keuken enorm populair, maar inmiddels lijkt deze overgenomen te worden door de zwarte keuken. Een donkere keuken met zwarte meubels is stoer, robuust, chique en strak. Daarbij brengt deze sfeer. Wij van Anselm Oome kunnen het gehele interieur voor uw keuken op maat maken en deze helemaal naar smaak inrichten.

Wij van Anselm Oome hebben een jarenlange ervaring in het ontwerpen en op maat maken van keukens en meubelen. Een zwarte keuken is voor ons dan ook niets nieuws. Wanneer u graag een zwarte keuken wilt, kunt u dan ook zeker bij ons terecht.

De uitstraling van een zwarte keuken

Een zwarte keuken heeft een erg speciale uitstraling, maar natuurlijk kunt u deze nog steeds uw eigen stijl meegeven. Zo kunt u voor een landelijke zwarte keuken kiezen, of een moderne keuken met zwart hout. Een zwarte keuken is vaak erg strak en chique, maar ook deze kunt u rustiek inrichten. Wij weten precies hoe we dat doen en kunnen u dan ook verschillende opties voorleggen.

Een zwarte houten keuken met houten blad op maat

Een keuken die geheel of gedeeltelijk zwart is en een houten blad heeft, is chique en modern. U kunt er ook voor kiezen om de keuken met een zwart kookeiland van hout uit te rusten, waarbij u het blad van natuursteen laat maken. Een zwarte keuken met kookeiland past perfect bij een luxe interieur. Een kookeiland kan als een los blok tegenover uw rechte aanrecht worden uitgevoerd, maar ook door deze met de zijkant tegen een muur te plaatsen. Dit wordt ook wel een schiereiland genoemd. Het is mogelijk om uw kookeiland volledig van kasten en opbergruimte te voorzien, maar u kunt er ook voor kiezen om aan een zijde barstoelen te plaatsen zodat u en uw bezoek hier samen kunnen zitten terwijl u aan het kokkerellen bent. De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat u inspireren door ons vakkundige team, we helpen u graag met het realiseren van uw droomkeuken!

Laat Anselm Oome uw zwarte keuken met hout maken

Wij zijn gespecialiseerd in het bewerken van hout en het maken van prachtige keuken ontwerpen. Een volledig interieur kunnen wij voor u op maat maken, waardoor u gegarandeerd tevreden bent met uw nieuwe, zwarte keuken. Hebt u nog vragen, of wilt u graag een ontwerp laten maken? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, we helpen u graag.

Een zwarte houten keuken met houten blad op maat

Wij zijn echte houtspecialisten en leveren dan ook echt ambachtelijk houtwerk. Een keuken met een zwart keuken eiland, een keuken met zwarte keukenkastjes, of een volledig zwarte houten keuken is voor ons dan ook geen probleem om voor u te maken. Een andere populaire uitwerking is een mat zwarte keuken met hout. Ook dat valt natuurlijk onder de mogelijkheden en daar vertellen wij u natuurlijk graag meer over.

Wanneer wij voor u een keuken met zwart hout ontwerpen, overleggen we natuurlijk eerst welk hout u graag zou willen zien. Eikenhout is een van de meest gekozen houtsoorten en een keuken met zwart eiken staat dan ook erg mooi. Eiken is fijn te bewerken en is goed te combineren met andere materialen. Daarbij is eiken overal voor in te zetten. Zo kan met eiken een mooi keukeneiland van zwart hout worden gemaakt.

Marlo van Gils
Marlo van Gils
2021-02-15
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
2021-01-03
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
2020-12-07
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Ook een zwarte keuken op maat laten maken?

Wilt u graag een keuken op maat laten maken door meubelmaker Anselm Oome? Of wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn en een vrijblijvende afspraak maken? De mogelijkheden zijn eindeloos en we vertellen u hier graag meer over. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
    Neem contact op