Het is belangrijk dat u goed kunt functioneren op kantoor. Als de meubels dan niet goed passen, of uw kantoor onhandig is ingedeeld, belemmert dit de workflow van uw werknemers. Het is niet altijd makkelijk om meubels te vinden die goed in uw kantoor passen. Laat daarom op maat gemaakte kantoormeubelen bij Anselm Oome maken.

Ergonomische kantoormeubelen

Comfortabele, gemakkelijke en praktische kantoormeubelen zijn de sleutel tot een goede workflow. Door uw kantoor handig en prettig in te richten, zorgt u ervoor dat uw werknemers zich makkelijk kunnen concentreren en prettig door kunnen werken. Zo kunnen we bureaus ontwerpen die makkelijk omhoog en omlaag te brengen zijn, zodat werknemers af en toe ook kunnen staan achter hun bureau. Ook kunnen we bijvoorbeeld een hoek inrichten waar werknemers in hun pauze even rust kunnen pakken, weg van alle beeldschermen en andere prikkels.

kantoorinrichting

Praktische en mooie kantoormeubelen

bent u op zoek naar een multifunctioneel kantoormeubel? Bijvoorbeeld één die zowel een kantoorafscheiding als een kast is? Of wilt u liever een decoratieve teakwall? Dit is allemaal mogelijk bij Anselm Oome. Ook voor een op maat gemaakte inrichting van uw bedrijfskantine kunt u bij ons terecht. Wij helpen we u graag, van ontwerp tot productie en plaatsing. Wij zetten graag een stap extra voor u.

Een prettig kantoor met Anselm Oome

Wilt u graag kantoormeubels op maat laten maken of uw kantoor laten inrichten? Neem dan eens contact met ons op. Samen gaan we dan aan de tekentafel zitten en maken we een ontwerp dat helemaal voldoet aan uw eisen. U kiest zelf de materialen en de kleuren. Wij zorgen voor het ontwerp, de productie en de levering. Daarbij installeren we de meubels en gaan we pas weg als alles helemaal naar wens is.

De beste indeling voor uw kantoor

Kantoren kunnen natuurlijk op verschillende manieren ingedeeld worden. Wat de beste indeling voor uw kantoor is, hangt af van de werkwijze en sfeer van uw bedrijf. Wordt er veel vergaderd en samengewerkt vanuit verschillende afdelingen? Dan is het belangrijk dat de ruimte zich daartoe leent en dat er veel mogelijkheid is om samen te werken. Is het juist belangrijk dat mensen in rust en stilte kunnen werken en bijvoorbeeld geen last moeten hebben van andere, bellende collega’s? Dan is het juist slim om te kiezen voor een wat meer gesloten indeling. Komt u er niet helemaal uit? Anselm Oome staat u bij van begin tot eind, dus al vanaf het ontwerp. Onze binnenhuisarchitect maakt graag een ontwerp voor uw kantoor, op basis van uw wensen en eisen.

Heerlijk werken met een kantoorinrichting op maat

Door niet alleen uw kantoormeubelen bij ons te laten maken, maar ons uw hele kantoor in te laten richten, weet u zeker dat uw kantoor van alle gemakken voorzien is. We gaan met u aan tafel zitten en bespreken wat u nodig heeft voor uw kantoor en wat voor u en uw werknemers werkt. Omdat we echt naar u luisteren, is de uitkomst gegarandeerd naar wens en kunt u straks heerlijk werken in uw nieuwe kantoor.

Marlo van Gils
Marlo van Gils
2021-02-15
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
2021-01-03
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
2020-12-07
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Neem contact met ons op!

Wilt u dus een kantoor of kantoormeubels op maat laten maken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Daarna maken we een offerte en gaan we aan de slag om uw perfecte kantoor te maken!

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
    Neem contact op