Kantoormeubelen op maat

Het is belangrijk dat uw kantoor op de juiste manier kan functioneren. Als de meubels dan niet goed passen, of uw kantoor onhandig is ingedeeld, belemmert dit de workflow van uw werknemers. Het is niet altijd makkelijk om meubels te vinden die goed in uw kantoor passen. Laat daarom op maat gemaakte kantoormeubelen bij Anselm Oome maken.

Ergonomische kantoormeubelen

Comfortabele, gemakkelijke en praktische kantoormeubelen zijn de sleutel tot een goede workflow. Door uw kantoor handig en prettig in te richten, zorgt u ervoor dat uw werknemers zich makkelijk kunnen concentreren en prettig door kunnen werken. Zo kunnen we bureaus ontwerpen die makkelijk omhoog en omlaag te brengen zijn, zodat werknemers af en toe ook kunnen staan achter hun bureau. Ook kunnen we bijvoorbeeld een hoek inrichten waar werknemers in hun pauze even rust kunnen pakken, weg van alle beeldschermen en andere prikkels.

Heerlijk werken met een kantoorinrichting op maat

Door niet alleen uw kantoormeubelen bij ons te laten maken, maar ons uw hele kantoor in te laten richten, weet u zeker dat uw kantoor van alle gemakken voorzien is. We gaan met u aan tafel zitten en bespreken wat u zoekt in uw kantoor en wat voor u en uw werknemers werkt. Omdat we echt naar u luisteren, is de uitkomst gegarandeerd naar wens en kunt u straks heerlijk werken in uw nieuwe kantoor.

Een prettig kantoor met Anselm Oome

Wilt u graag kantoormeubels op maat laten maken of uw kantoor laten inrichten? Neem dan eens contact met ons op. Samen gaan we dan aan de tekentafel zitten en maken we een ontwerp dat helemaal voldoet aan uw eisen. U kiest zelf de materialen en de kleuren. Wij zorgen voor het ontwerp, de productie en de levering. Daarbij installeren we de meubels en gaan we pas weg als alles helemaal naar wens is.

Neem contact met ons op!

Wilt u dus een kantoor of kantoormeubels op maat laten maken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Daarna maken we een offerte en gaan we aan de slag om uw perfecte kantoor te maken!

Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.

Neem contact op