Kantoormeubelen op maat

Het is belangrijk dat u goed kunt functioneren op kantoor. Als de meubels dan niet goed passen, of uw kantoor onhandig is ingedeeld, belemmert dit de workflow van uw werknemers. Het is niet altijd makkelijk om meubels te vinden die goed in uw kantoor passen. Laat daarom op maat gemaakte kantoormeubelen bij Anselm Oome maken.

Ergonomische kantoormeubelen

Comfortabele, gemakkelijke en praktische kantoormeubelen zijn de sleutel tot een goede workflow. Door uw kantoor handig en prettig in te richten, zorgt u ervoor dat uw werknemers zich makkelijk kunnen concentreren en prettig door kunnen werken. Zo kunnen we bureaus ontwerpen die makkelijk omhoog en omlaag te brengen zijn, zodat werknemers af en toe ook kunnen staan achter hun bureau. Ook kunnen we bijvoorbeeld een hoek inrichten waar werknemers in hun pauze even rust kunnen pakken, weg van alle beeldschermen en andere prikkels.

De beste indeling voor uw kantoor

Kantoren kunnen natuurlijk op verschillende manieren ingedeeld worden. Wat de beste indeling voor uw kantoor is, hangt af van de werkwijze en sfeer van uw bedrijf. Wordt er veel vergaderd en samengewerkt vanuit verschillende afdelingen? Dan is het belangrijk dat de ruimte zich daartoe leent en dat er veel mogelijkheid is om samen te werken. Is het juist belangrijk dat mensen in rust en stilte kunnen werken en bijvoorbeeld geen last moeten hebben van andere, bellende collega’s? Dan is het juist slim om te kiezen voor een wat meer gesloten indeling. Komt u er niet helemaal uit? Anselm Oome staat u bij van begin tot eind, dus al vanaf het ontwerp. Onze binnenhuisarchitect maakt graag een ontwerp voor uw kantoor, op basis van uw wensen en eisen.

Heerlijk werken met een kantoorinrichting op maat

Door niet alleen uw kantoormeubelen bij ons te laten maken, maar ons uw hele kantoor in te laten richten, weet u zeker dat uw kantoor van alle gemakken voorzien is. We gaan met u aan tafel zitten en bespreken wat u nodig heeft voor uw kantoor en wat voor u en uw werknemers werkt. Omdat we echt naar u luisteren, is de uitkomst gegarandeerd naar wens en kunt u straks heerlijk werken in uw nieuwe kantoor.

Praktische en mooie kantoormeubelen

bent u op zoek naar een multifunctioneel kantoormeubel? Bijvoorbeeld één die zowel een kantoorafscheiding als een kast is? Of wilt u liever een decoratieve teakwall? Dit is allemaal mogelijk bij Anselm Oome. Ook voor een op maat gemaakte inrichting van uw bedrijfskantine kunt u bij ons terecht. Wij helpen we u graag, van ontwerp tot productie en plaatsing. Wij zetten graag een stap extra voor u.

Een prettig kantoor met Anselm Oome

Wilt u graag kantoormeubels op maat laten maken of uw kantoor laten inrichten? Neem dan eens contact met ons op. Samen gaan we dan aan de tekentafel zitten en maken we een ontwerp dat helemaal voldoet aan uw eisen. U kiest zelf de materialen en de kleuren. Wij zorgen voor het ontwerp, de productie en de levering. Daarbij installeren we de meubels en gaan we pas weg als alles helemaal naar wens is.

Neem contact met ons op!

Wilt u dus een kantoor of kantoormeubels op maat laten maken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Daarna maken we een offerte en gaan we aan de slag om uw perfecte kantoor te maken!

Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.

Neem contact op