Anselm Oome interieurbouw is uw ambachtelijke, vakbekwame meubelmakerij in Dordrecht en omgeving. Met ons vakmanschap en jarenlange ervaring staan wij klaar om al uw wensen voor op maat gemaakte meubels en interieurbouw in Dordrecht tot leven te laten komen. Ons team staat voor u klaar.

Uw ervaren meubelmaker in Dordrecht

Uw woondroom is onze uitdaging. Anselm Oome helpt u aan een interieur dat precies aansluit bij uw smaak en woonwensen. Onze werkwijze is persoonlijk en uniek: wij ontzorgen en begeleiden u in het gehele proces, van eerste concept tot het plaatsen en afwerken van uw handgemaakte meubels. Of u nu komt met een gedetailleerd ontwerp of alleen een eerste idee, wij zorgen dat uw plannen realiteit worden.

20201106-DSC_0138
97451597_1678792552283999_1711413900450201600_o

De meubelmakerij voor kasten en andere meubels op maat in Dordrecht

Wij zijn zeer ervaren met het bouwen van kasten op maat en in Dordrecht kunnen we die altijd voor u verzorgen. Ook voor bureaus, tafels, stoelen en andere meubels bent u bij ons aan het juiste adres. Onze professionele meubelmakers hebben een vakopleiding afgerond, zijn nauwkeurig en thuis in het werken met allerlei materialen. Alles om uw meubels naar tevredenheid af te leveren.

Wilt u een keuken op maat in Dordrecht laten bouwen?

Uw keuken is het hart van uw huis, een veelgebruikte ruimte die naast praktisch ook sfeervol en gezellig moet zijn. In een op maat gemaakte keuken kunt u dit alles precies naar uw hand zetten.

Wij ontwikkelen met u uw droomkeuken, die wij met liefde en vakmanschap voor u inbouwen. Anselm Oome werkt met oog voor detail en maakt uitsluitend gebruik van de hoogwaardige materialen. Zodat u kunt genieten van een kwalitatieve keuken die volledig aansluit bij uw leefstijl en smaak. Een keuken waar u jaar in jaar uit plezier van zult hebben.

foto26

Neem contact op voor keukens en meubels op maat in Dordrecht

Talloze trouwe en tevreden klanten weten Anselm Oome interieurbouw in Dordrecht al jarenlang te vinden voor bouwen van de mooiste interieurs en meubels. Gun uzelf ook de luxe van een interieur op maat, dat precies past bij u, uw leefstijl, uw woonstijl en natuurlijk uw huis.

Wilt u ontdekken wat Anselm Oome voor u kan betekenen? Bel ons met uw vragen of stel ze via ons contactformulier. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies en denken altijd met u mee over uw woonproject, hoe klein of groot ook.  

Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.

Neem contact op