Interieurbouw

Keukens

Projecten

Op zoek naar een meubelmaker in de buurt van Dordrecht

Anselm Oome interieurbouw bij Dordrecht is uw ambachtelijke, vakbekwame meubelmakerij in Dordrecht en omgeving. Met ons vakmanschap en jarenlange ervaring staan wij klaar om al uw wensen voor op maat gemaakte meubels en interieurbouw in Dordrecht tot leven te laten komen. Ons team staat voor u klaar.

Uw ervaren meubelmaker in Dordrecht

Uw woondroom is onze uitdaging. Anselm Oome helpt u aan een interieur dat precies aansluit bij uw smaak en woonwensen. Onze werkwijze is persoonlijk en uniek: wij ontzorgen en begeleiden u in het gehele proces, van eerste concept tot het plaatsen en afwerken van uw handgemaakte meubels. Of u nu komt met een gedetailleerd ontwerp of alleen een eerste idee, wij zorgen dat uw plannen realiteit worden. Als meubelmaker in Dordrecht nemen wij uw wensen serieus. Onze interieurbouwer in Dordrecht gebruikt daarom enkel de beste materialen.

De meubelmakerij voor kasten en andere meubels op maat in Dordrecht

Wij zijn zeer ervaren met het bouwen van kasten op maat en in Dordrecht kunnen we die altijd voor u verzorgen. Ook voor bureaus, tafels, stoelen en andere meubels bent u bij ons aan het juiste adres. Onze professionele meubelmakers hebben een vakopleiding afgerond, zijn nauwkeurig en thuis in het werken met allerlei materialen. Alles om uw meubels naar tevredenheid af te leveren. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Kom dan eens langs bij onze meubelmakerij in Dordrecht!

Wilt u een keuken op maat in Dordrecht laten bouwen?

Uw keuken is het hart van uw huis, een veelgebruikte ruimte die naast praktisch ook sfeervol en gezellig moet zijn. In een op maat gemaakte keuken van onze meubelmakerij nabij Dordrecht kunt u dit alles precies naar uw hand zetten.

Wij ontwikkelen met u uw droomkeuken, die wij met liefde en vakmanschap voor u inbouwen. Anselm Oome werkt met oog voor detail en maakt uitsluitend gebruik van de hoogwaardige materialen. Zodat u kunt genieten van een kwalitatieve keuken die volledig aansluit bij uw leefstijl en smaak. Een keuken waar u jaar in jaar uit plezier van zult hebben.

Neem contact op voor keukens en meubels op maat in Dordrecht

Talloze trouwe en tevreden klanten weten Anselm Oome interieurbouw dichtbij Dordrecht al jarenlang te vinden voor bouwen van de mooiste interieurs en meubels. Gun uzelf ook de luxe van een interieur op maat, dat precies past bij u, uw leefstijl, uw woonstijl en natuurlijk uw huis. Wij zijn gespecialiseerd meubelmaker en interieurbouwer voor de regio Dordrecht en kunnen uw complete interieur op maat maken. Van keuken op maat tot kastenwand of tv-meubel, wij kunnen alles op maat maken voor uw woning in Dordrecht.  

lonneke doorn
lonneke doorn
28/12/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Anselm Oome heeft ons fantastisch geholpen na het faillissement van onze interieurbouwer. Wat zijn wij blij met het eindresultaat. Zoek je interieurbouwer met oog voor detail en creatieve oplossingen, dan ben je bij Anselm Oome aan het juiste adres!!
Guido Werk
Guido Werk
28/06/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Goede Interieurbouwer met oog voor de klant en passie voor het werk.
Patricia Knaflewski
Patricia Knaflewski
13/06/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Openhaard meubel geplaatst door Jeffrey en Dennis. Dennis in de leer bij Jeffrey. Super goede uitleg hoe hij die gaf,en Dennis is een goede leerling die alles snel op pakt. Die komt er wel. Jeffrey dacht goed met ons mee,echt heel fijn. Super blij er mee
Femke Fluitman
Femke Fluitman
01/06/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
De verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. Vanaf het begin verliep het contact uitermate plezierig en professioneel, waarbij de tijd werd genomen en goed werd ingespeeld en meegedacht met onze wensen. Afspraken werden nagekomen, de communicatie verliep soepel en uit alles bleek oog voor de klant, oog voor kwaliteit en voor detail. Toen wij een andere (vilten)achtergrond wilden, die niet voorhanden was bij leveranciers, hebben ze zelf de moeite genomen om de wand te maken. Ook het plaatsen verliep probleemloos en getuigde wederom van vakmanschap en van gedrevenheid om het ons als klant naar wens te maken. Je betaalt er een prijs voor maar het is de investering zeker waard.
Toon Naalden
Toon Naalden
28/01/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
mooie haard en tv meubel afgeleverd en garderobekast. Mooie kwaliteit en vakkundig personeel.
Marlo van Gils
Marlo van Gils
15/02/2021
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
03/01/2021
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
07/12/2020
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Neem contact op met Anselm Oome

Wilt u ontdekken wat Anselm Oome voor u kan betekenen? Bel ons met uw vragen of stel ze via ons contactformulier. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies en denken altijd met u mee over uw woonproject, hoe klein of groot ook. 

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
    Neem contact op