Interieurbouw

Keukens

Projecten

De meubelmaker van Tilburg

Als u op zoek bent naar een professionele meubelmaker in de omgeving van Tilburg, dan hebt u die bij deze gevonden. Wij bij Anselm Oome maken de mooiste meubels, geheel naar wens en smaak op maat. U vindt onze meubelmaker niet ver van Tilburg vandaan, namelijk in Oosterhout. Hier werken we elke dag aan de mooiste meubelen voor onze klanten; zowel particulieren als zakelijke klanten. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en vrijwel alles wat we maken is dan ook maatwerk. Dus wilt u een nieuwe kast? Of een geheel nieuwe kantoorinrichting? Het is allemaal mogelijk; we horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Op maat gemaakte kasten door meubelmaker Anselm Oome

Heeft u net een nieuwe woning gekocht? Of wilt u uw kamers eens beter, mooier en netter indelen? Dan kunt u kasten op maat laten maken door Anselm Oome! Hoe vaak komt het niet voor dat kasten uit de winkel net niet passen. Bijvoorbeeld omdat u te maken heeft met een schuine zijde, of met scheve hoeken. Wilt u graag kasten die volledig de wand bedekken; van de vloer tot aan het plafond? Dan moet u deze kasten al op maat laten maken, want de kans is klein dat u die kast in exact de juiste maten in de winkel vindt. Er zitten gelukkig veel voordelen als het op maat laten maken van kasten voor uw woning in Tilburg. Wij zorgen er namelijk voor dat uw kasten helemaal naar wens gemaakt worden, van de kleur en het materiaal tot de exacte maten. En komt u er niet helemaal uit? Dan geven wij u graag advies!

Uniek keukenontwerp: uw keuken op maat laten maken in Tilburg

Wilt u een keuken volledig op maat laten maken voor uw woning in Tilburg? Bij Anselm Oome kunnen wij uw wensen omzetten naar een keuken die volledig aan uw smaak voldoet. Wij meten de keuken in, denken met u mee voor het ontwerp en adviseren u over de mogelijkheden en materialen. Ook wanneer u scheve hoeken of een schuine wand in uw keuken heeft, kunnen wij uw kasten volledig op maat maken. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk keukens, waardoor wij uw ideale keuken voor u kunnen realiseren. Het resultaat: een nieuwe keuken op maat voor uw woning in Tilburg waar u nog jarenlang van kunt genieten! Wilt u een keuken op maat laten maken in Tilburg? Wij ontwerpen uw ideale droomkeuken!

Anselm Oome: uw meubelmakerij nabij Tilburg en omstreken

Wij zijn gespecialiseerd in interieurbouw en u kunt bij ons terecht voor alle meubelen die op maat gemaakt moeten worden in regio Tilburg. Of dat nu voor particulieren of bedrijven is. Ook voor de inrichting van uw kantoor in Tilburg kunt u dus bij ons terecht. Goede kantoorinrichting is belangrijker dan veel mensen denken. Het zorgt voor een rustige en goede werkdynamiek. Vaak moeten er ruimtes gecreëerd worden waar collega’s makkelijk samen kunnen werken. En wat dacht u van de inrichting van de kantine? De ruimte waar iedereen dagelijks de lunch eet en even ontspant, is ook erg belangrijk. Dit vraagt om een rustgevende en inspirerende inrichting. Kantoorinrichting is veel meer dan alleen wat bureaus en stoelen. Heeft u interessante ideeën of bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen met de kantoorinrichting van uw bedrijf in Tilburg? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Marlo van Gils
Marlo van Gils
2021-02-15
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
2021-01-03
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
2020-12-07
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Anselm Oome: voor al uw interieurbouw in omgeving Tilburg

U kunt bij onze meubelmaker niet alleen terecht om kasten op maat te laten maken voor uw woning in Tilburg. Voor alle op maat gemaakte meubelstukken kunt u namelijk bij ons terecht! Of het nu gaat om een bijzondere eetkamertafel van teakhout of een open haard meubel. Wilt u een compleet nieuw interieur dat volledig bij uw woning in Tilburg past, ook dan kunt u bij onze meubelmaker terecht!

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
    Neem contact op