De meubelmaker van Tilburg

Als u op zoek bent naar een professionele meubelmaker in de omgeving van Tilburg, dan hebt u die bij deze gevonden. Wij bij Anselm Oome maken de mooiste meubels, geheel naar wens en smaak op maat. U vindt onze meubelmaker niet ver van Tilburg vandaan, namelijk in Oosterhout. Hier werken we elke dag aan de mooiste meubelen voor onze klanten; zowel particulieren als zakelijke klanten. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en vrijwel alles wat we maken is dan ook maatwerk. Dus wilt u een nieuwe kast? Of een geheel nieuwe kantoorinrichting? Het is allemaal mogelijk; we horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Op maat gemaakte kasten door meubelmaker Anselm Oome

Heeft u net een nieuwe woning gekocht? Of wilt u uw kamers eens beter, mooier en netter indelen? Dan kunt u kasten op maat laten maken door Anselm Oome! Hoe vaak komt het niet voor dat kasten uit de winkel net niet passen. Bijvoorbeeld omdat u te maken heeft met een schuine zijde, of met scheve hoeken. Wilt u graag kasten die volledig de wand bedekken; van de vloer tot aan het plafond? Dan moet u deze kasten al op maat laten maken, want de kans is klein dat u die kast in exact de juiste maten in de winkel vindt. Er zitten gelukkig veel voordelen als het op maat laten maken van kasten voor uw woning in Tilburg. Wij zorgen er namelijk voor dat uw kasten helemaal naar wens gemaakt worden, van de kleur en het materiaal tot de exacte maten. En komt u er niet helemaal uit? Dan geven wij u graag advies!

foto5

Anselm Oome: voor al uw interieurbouw in omgeving Tilburg

U kunt bij onze meubelmaker niet alleen terecht om kasten op maat te laten maken voor uw woning in Tilburg. Voor alle op maat gemaakte meubelstukken kunt u namelijk bij ons terecht! Of het nu gaat om een bijzondere eetkamertafel van teakhout of een open haard meubel. Wilt u een compleet nieuw interieur dat volledig bij uw woning in Tilburg past, ook dan kunt u bij onze meubelmaker terecht!

Uw keukenontwerp op maat laten maken in Tilburg

Wilt u een keuken volledig op maat laten maken voor uw woning in Tilburg? Bij Anselm Oome kunnen wij uw wensen omzetten naar een keuken die volledig aan uw smaak voldoet. Wij meten de keuken in, denken met u mee voor het ontwerp en adviseren u over de mogelijkheden en materialen. Ook wanneer u scheve hoeken of een schuine wand in uw keuken heeft kunnen wij uw kasten volledig op maat maken. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk keukens, waardoor wij uw ideale keuken voor u kunnen realiseren en u nog jarenlang van uw nieuwe keuken kunt genieten!
20201106-DSC_0030
woonkamer-wandmeubel-768x512

Anselm Oome: uw meubelmakerij nabij Tilburg en omstreken

Wij zijn er voor alle meubelen die op maat gemaakt moeten worden. Of dat nu voor particulieren of bedrijven is. Ook voor de inrichting van uw kantoor in Tilburg kunt u dus bij ons terecht. Goede kantoorinrichting is belangrijker dan veel mensen denken. Het zorgt voor een rustige en goede werkdynamiek. Vaak moeten er ruimtes gecreëerd worden waar collega’s makkelijk samen kunnen werken. En wat dacht u van de inrichting van de kantine? De ruimte waar iedereen dagelijks de lunch eet en even ontspant, is ook erg belangrijk. Dit vraagt om een rustgevende en inspirerende inrichting. Kantoorinrichting is veel meer dan alleen wat bureaus en stoelen. Heeft u interessante ideeën of bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen met de kantoorinrichting van uw bedrijf in Tilburg? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.

Neem contact op