Eikenhouten tafel

Er zijn heel veel verschillende soorten eikenhouten tafels. Eikenhout kan op verschillende manieren behandeld worden waardoor het telkens weer een andere uitstraling heeft. Het is daarom erg belangrijk dat u goed nadenkt wat voor uitstraling u graag in huis wil; een eikenhouten tafel kan daar zeer bepalend in zijn. Bij Anselm Oome kunt u terecht voor een eikenhouten tafel die geheel op maat en naar uw wensen gemaakt is, zodat deze volledig bij uw interieur past. Zo kunt u kiezen voor een moderne eikenhouten tafel, maar bijvoorbeeld ook voor een eiken boomstamtafel.

Eikenhouten tafel op maat

Eikenhouten tafels zijn tijdloos. Ze passen in vrijwel ieder interieur en blijven er mooi uitzien. Eikenhout heeft een eigen charme en een warme uitstraling, waardoor ze iedere eetkamer gezellig maken. Ze zijn erg stevig en kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt. Met duidelijk houtnerf en een ongelijke afwerking voor een robuuste uitstraling, of juist helemaal strak en glad afgewerkt; het is maar net wat u mooi vindt en wat bij uw interieur past. Een eikenhouten tafel kan bij Anselm Oome geheel op maat gemaakt worden. U kunt zelf de afmetingen en afwerking kiezen, maar natuurlijk ook het onderstel. Zo heeft u straks een geheel op maat gemaakte eikenhouten tafel die helemaal naar wens is.

Eiken boomstamtafel voor een robuuste uitstraling

U kunt kiezen tussen een eikenhouten tafel of een eiken boomstamtafel. Een eikenhouten tafel is gemaakt van eikenhouten planken die aan elkaar gemaakt zijn. Dit is natuurlijk allemaal netjes afgewerkt en u ziet geen overgang meer tussen de verschillende planken. Een eiken boomstamtafel is echt gemaakt uit één stuk boomstam. Dan heeft u dus eigenlijk een doorsnede van een boomstam als tafelblad! Hierdoor heeft uw tafel natuurlijk een extra robuuste uitstraling. Perfect voor een gezellige eethoek!

Neem contact op om uw eikenhouten tafel op maat te laten maken

Wilt u graag meer weten over het op maat laten maken van een eikenhouten tafel of toch een ander soort op maat gemaakte tafelNeem dan contact op met Anselm Oome. We bespreken graag uw wensen en eisen en maken dan een schets van uw eikenhouten tafel op maat. Dan gaan we voor u aan de slag en heeft u straks een prachtige, unieke eikenhouten tafel in huis staan!

 

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.

    Neem contact op