Er zijn heel veel verschillende soorten eikenhouten tafels. Eikenhout kan op verschillende manieren behandeld worden waardoor het telkens weer een andere uitstraling heeft. Het is daarom erg belangrijk dat u goed nadenkt wat voor uitstraling u graag in huis wil; een eikenhouten tafel kan daar zeer bepalend in zijn. Bij Anselm Oome kunt u terecht voor een eikenhouten tafel die geheel op maat en naar uw wensen gemaakt is, zodat deze volledig bij uw interieur past. Zo kunt u kiezen voor een moderne eikenhouten tafel, maar bijvoorbeeld ook voor een eiken boomstamtafel.

Eikenhouten tafel op maat

Eikenhouten tafels zijn tijdloos. Ze passen in vrijwel ieder interieur en blijven er mooi uitzien. Eikenhout heeft een eigen charme en een warme uitstraling, waardoor ze iedere eetkamer gezellig maken. Ze zijn erg stevig en kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt. Met duidelijk houtnerf en een ongelijke afwerking voor een robuuste uitstraling, of juist helemaal strak en glad afgewerkt; het is maar net wat u mooi vindt en wat bij uw interieur past. Een eikenhouten tafel kan bij Anselm Oome geheel op maat gemaakt worden. U kunt zelf de afmetingen en afwerking kiezen, maar natuurlijk ook het onderstel. Zo heeft u straks een geheel op maat gemaakte eikenhouten tafel die helemaal naar wens is.

Eiken boomstamtafel voor een robuuste uitstraling

U kunt kiezen tussen een eikenhouten tafel of een eiken boomstamtafel. Een eikenhouten tafel is gemaakt van eikenhouten planken die aan elkaar gemaakt zijn. Dit is natuurlijk allemaal netjes afgewerkt en u ziet geen overgang meer tussen de verschillende planken. Een eiken boomstamtafel is echt gemaakt uit één stuk boomstam. Dan heeft u dus eigenlijk een doorsnede van een boomstam als tafelblad! Hierdoor heeft uw tafel natuurlijk een extra robuuste uitstraling. Perfect voor een gezellige eethoek!

Marlo van Gils
Marlo van Gils
2021-02-15
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
2021-01-03
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
2020-12-07
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Neem contact op om uw eikenhouten tafel op maat te laten maken

Wilt u graag meer weten over het op maat laten maken van een eikenhouten tafel of toch een ander soort op maat gemaakte tafelNeem dan contact op met Anselm Oome. We bespreken graag uw wensen en eisen en maken dan een schets van uw eikenhouten tafel op maat. Dan gaan we voor u aan de slag en heeft u straks een prachtige, unieke eikenhouten tafel in huis staan!

Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
Neem contact op