Er zijn heel veel verschillende soorten eikenhouten tafels. Eikenhout kan op verschillende manieren behandeld worden waardoor het telkens weer een andere uitstraling heeft. Het is daarom erg belangrijk dat u goed nadenkt wat voor uitstraling u graag in huis wil; een eikenhouten tafel kan daar zeer bepalend in zijn. Bij Anselm Oome kunt u terecht voor een eikenhouten tafel die geheel op maat en naar uw wensen gemaakt is, zodat deze volledig bij uw interieur past. Zo kunt u kiezen voor een moderne eikenhouten tafel, maar bijvoorbeeld ook voor een eiken boomstamtafel.

Eikenhouten tafel op maat

Eikenhouten tafels zijn tijdloos. Ze passen in vrijwel ieder interieur en blijven er mooi uitzien. Eikenhout heeft een eigen charme en een warme uitstraling, waardoor ze iedere eetkamer gezellig maken. Ze zijn erg stevig en kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt. Met duidelijk houtnerf en een ongelijke afwerking voor een robuuste uitstraling, of juist helemaal strak en glad afgewerkt; het is maar net wat u mooi vindt en wat bij uw interieur past. Een eikenhouten tafel kan bij Anselm Oome geheel op maat gemaakt worden. U kunt zelf de afmetingen en afwerking kiezen, maar natuurlijk ook het onderstel. Zo heeft u straks een geheel op maat gemaakte eikenhouten tafel die helemaal naar wens is.

Eiken boomstamtafel voor een robuuste uitstraling

U kunt kiezen tussen een eikenhouten tafel of een eiken boomstamtafel. Een eikenhouten tafel is gemaakt van eikenhouten planken die aan elkaar gemaakt zijn. Dit is natuurlijk allemaal netjes afgewerkt en u ziet geen overgang meer tussen de verschillende planken. Een eiken boomstamtafel is echt gemaakt uit één stuk boomstam. Dan heeft u dus eigenlijk een doorsnede van een boomstam als tafelblad! Hierdoor heeft uw tafel natuurlijk een extra robuuste uitstraling. Perfect voor een gezellige eethoek!

lonneke doorn
lonneke doorn
28/12/2022
Anselm Oome heeft ons fantastisch geholpen na het faillissement van onze interieurbouwer. Wat zijn wij blij met het eindresultaat. Zoek je interieurbouwer met oog voor detail en creatieve oplossingen, dan ben je bij Anselm Oome aan het juiste adres!!
Guido Werk
Guido Werk
28/06/2022
Goede Interieurbouwer met oog voor de klant en passie voor het werk.
Patricia Knaflewski
Patricia Knaflewski
13/06/2022
Openhaard meubel geplaatst door Jeffrey en Dennis. Dennis in de leer bij Jeffrey. Super goede uitleg hoe hij die gaf,en Dennis is een goede leerling die alles snel op pakt. Die komt er wel. Jeffrey dacht goed met ons mee,echt heel fijn. Super blij er mee
Femke Fluitman
Femke Fluitman
01/06/2022
De verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. Vanaf het begin verliep het contact uitermate plezierig en professioneel, waarbij de tijd werd genomen en goed werd ingespeeld en meegedacht met onze wensen. Afspraken werden nagekomen, de communicatie verliep soepel en uit alles bleek oog voor de klant, oog voor kwaliteit en voor detail. Toen wij een andere (vilten)achtergrond wilden, die niet voorhanden was bij leveranciers, hebben ze zelf de moeite genomen om de wand te maken. Ook het plaatsen verliep probleemloos en getuigde wederom van vakmanschap en van gedrevenheid om het ons als klant naar wens te maken. Je betaalt er een prijs voor maar het is de investering zeker waard.
Toon Naalden
Toon Naalden
28/01/2022
mooie haard en tv meubel afgeleverd en garderobekast. Mooie kwaliteit en vakkundig personeel.
Marlo van Gils
Marlo van Gils
15/02/2021
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
03/01/2021
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
07/12/2020
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Neem contact op om uw eikenhouten tafel op maat te laten maken

Wilt u graag meer weten over het op maat laten maken van een eikenhouten tafel of toch een ander soort op maat gemaakte tafelNeem dan contact op met Anselm Oome. We bespreken graag uw wensen en eisen en maken dan een schets van uw eikenhouten tafel op maat. Dan gaan we voor u aan de slag en heeft u straks een prachtige, unieke eikenhouten tafel in huis staan!

Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
Neem contact op