Tafels op maat

Eikenhouten tafel

Kastenwand

Open haard meubel

De woonkamer is een van de belangrijkste plekken in uw huis. Het is de plek waar u het meest bent en natuurlijk waar u gasten ontvangt. Het is daarom erg belangrijk dat de woonkamer geheel aansluit op uw smaak en wensen; u moet zich er echt thuis kunnen voelen. Anselm Oome kan u daarbij helpen door uw complete woonkamer inrichting voor u te ontwerpen en natuurlijk op maat te maken.

Complete meubelset voor de woonkamer

U heeft natuurlijk het liefste dat alle meubels in de woonkamer perfect bij elkaar passen, zodat u een complete woonkamer inrichting hebt. Bij Anselm Oome kunt u terecht voor een complete meubelset voor uw woonkamer. Wanneer we het hebben over compleet, bedoelen we ook echt compleet. Van wandkasten tot dressoirs, van tv-meubels tot haardmeubels, inbouwkasten, boekenkasten, tafels en lambrisering; wij ontwerpen, maken en leveren het allemaal. Alles wordt geheel op maat gemaakt zodat het helemaal bij uw woonkamer past.

Complete woonkamer inrichting met eethoek

Wilt u meteen echt de complete woonkamer inrichting vernieuwen, met een eethoek? Dat kan! De eethoek wordt steeds vaker bij de woonkamer betrokken en steeds meer mensen leven ook meer in de keuken wanneer er een grote eethoek bij zit. Hier wordt gezellig getafeld of hard gewerkt. Wanneer uw complete woonkamer bijna een geheel is met uw eethoek, is het wel zo mooi als alles in dezelfde stijl is zodat alles goed bij elkaar past. Wanneer u bij Anselm Oome de complete inrichting van uw woonkamer wilt laten maken, kunnen we daar dus ook de eethoek bij meepakken! We hebben talloze mogelijkheden uit prachtige tafels, zoals teak boomstamtafels en eikenhouten tafels.

Marlo van Gils
Marlo van Gils
2021-02-15
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
2021-01-03
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
2020-12-07
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Neem contact met ons op voor de complete inrichting van uw woonkamer

Wilt u de complete inrichting van uw woonkamer, eventueel met eethoek, op maat laten maken door Anselm Oome? Of wilt u liever meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
    Neem contact op