Complete woonkamer inrichting

De woonkamer is een van de belangrijkste plekken in uw huis. Het is de plek waar u het meest bent en natuurlijk waar u gasten ontvangt. Het is daarom erg belangrijk dat de woonkamer geheel aansluit op uw smaak en wensen; u moet zich er echt thuis kunnen voelen. Anselm Oome kan u daarbij helpen door uw complete woonkamer inrichting voor u te ontwerpen en natuurlijk op maat te maken.

Complete meubelset voor de woonkamer

U heeft natuurlijk het liefste dat alle meubels in de woonkamer perfect bij elkaar passen, zodat u een complete woonkamer inrichting hebt. Bij Anselm Oome kunt u terecht voor een complete meubelset voor uw woonkamer. Wanneer we het hebben over compleet, bedoelen we ook echt compleet. Van wandkasten tot dressoirs, van tv-meubels tot haardmeubels, inbouwkasten, boekenkasten, tafels en lambrisering; wij ontwerpen, maken en leveren het allemaal. Alles wordt geheel op maat gemaakt zodat het helemaal bij uw woonkamer past.

foto20

Complete woonkamer inrichting met eethoek

Wilt u meteen echt de complete woonkamer inrichting vernieuwen, met een eethoek? Dat kan! De eethoek wordt steeds vaker bij de woonkamer betrokken en steeds meer mensen leven ook meer in de keuken wanneer er een grote eethoek bij zit. Hier wordt gezellig getafeld of hard gewerkt. Wanneer uw complete woonkamer bijna een geheel is met uw eethoek, is het wel zo mooi als alles in dezelfde stijl is zodat alles goed bij elkaar past. Wanneer u bij Anselm Oome de complete inrichting van uw woonkamer wilt laten maken, kunnen we daar dus ook de eethoek bij meepakken! We hebben talloze mogelijkheden uit prachtige tafels, zoals teak boomstamtafels en eikenhouten tafels.

Neem contact met ons op voor de complete inrichting van uw woonkamer

Wilt u de complete inrichting van uw woonkamer, eventueel met eethoek, op maat laten maken door Anselm Oome? Of wilt u liever meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

 

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.

    Neem contact op