Interieurbouw

Keukens

Projecten

Op zoek naar een meubelmaker in de buurt van Den Bosch?

Op zoek naar een interieurbouwer in of in de omgeving van Den Bosch? Wilt u een keuken, kasten of welk meubel dan ook geheel voor uw interieur op maat gemaakt? Bij Anselm Oome bent u dan aan het juiste adres. Onze meubelmakerij vindt u in Oosterhout, in de buurt van Den Bosch. Als interieurbouwer nabij Den Bosch realiseren we alle wensen op het gebied van meubilair, interieur en aanverwante zaken. Een nieuwe designkeuken, ombouw voor uw bestaande open haard of kasten in afwijkende maten en vormen, alles is mogelijk. Bij elke opdracht denken onze interieurspecialisten en meubelmakers in Den Bosch met u mee om tot een prachtig resultaat te komen.

Keuken op maat in Den Bosch

Maatwerk is onze specialisatie, onze meubelmakerij in Den Bosch doet dat dan ook met gemak. Een specialisme dat vooral belangrijk is bij keukens, die vaak lastige afmetingen en hoeken hebben. Afwijkingen van slechts enkele millimeters zorgen al voor een minder goed resultaat. Bij Anselm Oome maken we uw nieuwe keuken perfect op maat. Als meubelmaker nabij Den Bosch zorgen we ervoor dat alle onderdelen naadloos bij elkaar passen en een mooi geheel vormen. Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van interieurbouw in de regio Den Bosch? Anselm Oome maakt iedere keuken op maat in de regio Den Bosch. Een van de laatste interieurtrends is de zwarte keuken, dit geeft een unieke en luxe look aan uw keuken. Een dergelijke zwarte keuken in of nabij Den Bosch vervaardigen we voor u geheel op maat; perfect passend en bovendien geheel in harmonie met uw bestaande interieur. Onze keukenontwerpers en designspecialisten denken graag met u mee en onze interieurbouwer in Den Bosch zorgt er dan ook voor dat uw nieuwe keuken geheel aan uw wensen voldoet.

Meubelmakerij in de buurt van Den Bosch

Als meubelmaker in Den Bosch is geen interieurwens ons te gek. Elk idee werken we uit naar een geheel nieuw, op maat gemaakt meubel of compleet interieur. Bij Anselm Oome is alles mogelijk. Ook het moderniseren van oude open haarden behoort tot de mogelijkheden. Bekijk daarom zeker al onze openhaardmeubelen die we geheel op maat voor u vervaardigen. Een andere specialiteit en een van onze bekendste meubelen is de karakteristieke teak boomstamtafel. Een perfect op maat gemaakte blikvanger in uw interieur, gemaakt door een ervaren meubelmaker in Den Bosch.

Kasten op maat van dé meubelmaker in de regio Den Bosch

Een standaard kast heeft zelden precies de juiste afmetingen die in uw interieur passen. Laat staan dat u er een vindt. De oplossing is eenvoudig, laat uw kasten op maat maken door een meubelmaker nabij Den Bosch. Een goed passende kast zorgt voor een opgeruimd interieur, terwijl u tegelijkertijd alle beschikbare ruimte optimaal benut. Schuine hoeken, wanden of plafonds vormen geen enkel probleem wanneer u een kast op maat laat maken. Bekijk onze slaapkamerkasten. Wilt u een kleine kamer transformeren tot inloopkast? Ook die wensen bespreken we graag met u. De mogelijkheden zijn eindeloos.

lonneke doorn
lonneke doorn
28/12/2022
Anselm Oome heeft ons fantastisch geholpen na het faillissement van onze interieurbouwer. Wat zijn wij blij met het eindresultaat. Zoek je interieurbouwer met oog voor detail en creatieve oplossingen, dan ben je bij Anselm Oome aan het juiste adres!!
Guido Werk
Guido Werk
28/06/2022
Goede Interieurbouwer met oog voor de klant en passie voor het werk.
Patricia Knaflewski
Patricia Knaflewski
13/06/2022
Openhaard meubel geplaatst door Jeffrey en Dennis. Dennis in de leer bij Jeffrey. Super goede uitleg hoe hij die gaf,en Dennis is een goede leerling die alles snel op pakt. Die komt er wel. Jeffrey dacht goed met ons mee,echt heel fijn. Super blij er mee
Femke Fluitman
Femke Fluitman
01/06/2022
De verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. Vanaf het begin verliep het contact uitermate plezierig en professioneel, waarbij de tijd werd genomen en goed werd ingespeeld en meegedacht met onze wensen. Afspraken werden nagekomen, de communicatie verliep soepel en uit alles bleek oog voor de klant, oog voor kwaliteit en voor detail. Toen wij een andere (vilten)achtergrond wilden, die niet voorhanden was bij leveranciers, hebben ze zelf de moeite genomen om de wand te maken. Ook het plaatsen verliep probleemloos en getuigde wederom van vakmanschap en van gedrevenheid om het ons als klant naar wens te maken. Je betaalt er een prijs voor maar het is de investering zeker waard.
Toon Naalden
Toon Naalden
28/01/2022
mooie haard en tv meubel afgeleverd en garderobekast. Mooie kwaliteit en vakkundig personeel.
Marlo van Gils
Marlo van Gils
15/02/2021
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
03/01/2021
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
07/12/2020
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Meubelmakerij Den Bosch voor zowel particuliere als zakelijke klanten

Bij Anselm Oome helpen we niet alleen particulieren met een interieur op maat, we zijn er ook voor advies en kantoorinrichting voor kantoren in Den Bosch en omgeving. We vervaardigen uw volledige inrichting of delen daarvan geheel op maat. Het maakt niet uit of het gaat om uw kantoorinrichting of een nieuw woonkamerinterieur! Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
    Neem contact op