Op zoek naar een interieurbouwer in of de omgeving van Den Bosch? Wilt u een keuken, kasten of welk meubel dan ook geheel voor uw interieur op maat gemaakt? Bij Anselm Oome bent u dan aan het juiste adres. Onze meubelmakerij vindt u in Oosterhout, in de buurt van Den Bosch. Als interieurbouwer nabij Den Bosch realiseren we alle wensen op het gebied van meubilair, interieur en aanverwante zaken. Een nieuwe designkeuken, ombouw voor uw bestaande open haard of kasten in afwijkende maten en vormen, alles is mogelijk. Bij elke opdracht denken onze interieurspecialisten en meubelmakers in Den Bosch met u mee om tot een prachtig resultaat te komen.

Keuken op maat in Den Bosch

Maatwerk is onze specialisatie. Een vaardigheid die vooral belangrijk is bij keukens, die vaak lastige afmetingen en hoeken hebben. Afwijkingen van slechts enkele millimeters zorgen al voor een minder goed resultaat. Bij Anselm Oome maken we uw nieuwe keuken perfect op maat. Alle onderdelen passen naadloos bij elkaar en vormen een indrukwekkend geheel. Een van de laatste interieurtrends is de zwarte keuken, dit geeft een unieke en luxe look aan uw keuken. Een dergelijke zwarte keuken in of nabij Den Bosch vervaardigen we voor u geheel op maat; perfect passend en bovendien geheel in harmonie met uw bestaande interieur. Onze keukenontwerpers en designspecialisten denken graag met u mee. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe keuken geheel aan uw wensen voldoet.

Foto 2

Meubelmakerij in de buurt van Den Bosch

Als meubelmaker in de buurt van Den Bosch is geen interieurwens ons te gek. Elk idee werken we uit naar een geheel nieuw, op maat gemaakt meubel of compleet interieur. Bij Anselm Oome is alles mogelijk. Ook het moderniseren van oude open haarden behoort tot de mogelijkheden. Bekijk daarom zeker al onze openhaardmeubelen die we geheel op maat voor u vervaardigen. Een andere specialiteit en een van onze bekendste meubelen is de karakteristieke teak boomstamtafel. Een perfect op maat gemaakte blikvanger in uw interieur, gemaakt door een ervaren meubelmaker in Den Bosch.

Kasten op maat in Den Bosch

Een standaard kast heeft zelden precies de juiste afmetingen die in uw interieur passen. Laat staan dat u er een vindt. De oplossing is eenvoudig, laat uw kasten op maat maken door een meubelmaker nabij Den Bosch. Een goed passende kast zorgt voor een opgeruimd interieur, terwijl u tegelijkertijd alle beschikbare ruimte optimaal benut. Schuine hoeken, wanden of plafonds vormen geen enkel probleem wanneer u een kast op maat laat maken. Bekijk onze slaapkamerkasten. Wilt u een kleine kamer transformeren tot inloopkast? Ook die wensen bespreken we graag met u. De mogelijkheden zijn eindeloos.

DSC_0206-683x1024
holmatro011

Meubelmakerij Den Bosch voor zowel particuliere als zakelijke klanten

Bij Anselm Oome helpen we niet alleen particulieren met een interieur op maat, we zijn er ook voor advies en kantoorinrichting voor kantoren in Den Bosch en omgeving. We vervaardigen uw volledige inrichting of delen daarvan geheel op maat. Het maakt niet uit of het gaat om uw kantoorinrichting of een nieuw woonkamerinterieur! Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.

Neem contact op