Houdt u van luxe keukens en zou u graag een echte design keuken in huis willen? Anselm Oome is dé expert op het gebied van luxe design keukens. We helpen u met plezier aan een moderne design keuken, een kleine design keuken op een design keuken geheel op maat.
We regelen alles voor u: van ontwerp tot plaatsing. Wilt u meer weten over design keukens op maat? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Bent u op zoek naar luxe design keukens?

De keuken wordt vaak het hart van het huis genoemd en dat is niet vreemd: het is de plek waar mensen samenkomen om te genieten van gezellige avondjes met lekker eten. Anselm Oome begrijpt daarom als geen ander hoe belangrijk het is dat uw keuken bij u, uw wensen en uw woning past. Luxe design keukens zijn echte blikvangers; of u nu een moderne design keuken wilt, op zoek bent naar een design keuken in het wit of zwart of een design keuken van hout wilt – uw luxe design keukens vindt u geheid bij Anselm Oome.

Design keukens op maat van Anselm Oome

U wilt een unieke design keuken in uw woning. Heeft u weleens gedacht aan design keukens op maat? Bij Anselm Oome zijn we gespecialiseerd in design keukens en maken we al onze meubelen zelf. Zo kunnen we alle luxe design keukens precies maken zoals u in gedachten had. Kiest u voor design keukens op maat, dan krijgt u geen standaard keuken design uit een online assortiment, maar een échte unieke design keuken.

Een moderne design keuken

Bij Anselm Oome houden we, naast uw wensen, rekening met de nieuwste trends. Zo kunnen we altijd een moderne design keuken maken die in ieder huis past. Zo maken we met plezier een design keuken van hout, een design keuken in het zwart of een design keuken in het zwart. Wilt u liever andere kleuren? Geen probleem, we maken uw design keuken precies zoals u dat wilt. Ook als u liever een design keuken van ander materiaal dan hout heeft, dan verzorgen wij dit graag.

We zijn er ook voor u als u een kleine design keuken wilt – wij kunnen iedere ruimte voorzien van luxe keukens. Wilt u graag een keukeneiland van uniek design of een design keukenkast? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Als dat nog niet genoeg was: kiest u voor design keukens op maat van Anselm Oome, dan regelen we zowel het ontwerp als de plaatsing. Zo regelt u alles voor uw (kleine) design keuken bij één partij – wel zo handig.

lonneke doorn
lonneke doorn
28/12/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Anselm Oome heeft ons fantastisch geholpen na het faillissement van onze interieurbouwer. Wat zijn wij blij met het eindresultaat. Zoek je interieurbouwer met oog voor detail en creatieve oplossingen, dan ben je bij Anselm Oome aan het juiste adres!!
Guido Werk
Guido Werk
28/06/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Goede Interieurbouwer met oog voor de klant en passie voor het werk.
Patricia Knaflewski
Patricia Knaflewski
13/06/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Openhaard meubel geplaatst door Jeffrey en Dennis. Dennis in de leer bij Jeffrey. Super goede uitleg hoe hij die gaf,en Dennis is een goede leerling die alles snel op pakt. Die komt er wel. Jeffrey dacht goed met ons mee,echt heel fijn. Super blij er mee
Femke Fluitman
Femke Fluitman
01/06/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
De verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. Vanaf het begin verliep het contact uitermate plezierig en professioneel, waarbij de tijd werd genomen en goed werd ingespeeld en meegedacht met onze wensen. Afspraken werden nagekomen, de communicatie verliep soepel en uit alles bleek oog voor de klant, oog voor kwaliteit en voor detail. Toen wij een andere (vilten)achtergrond wilden, die niet voorhanden was bij leveranciers, hebben ze zelf de moeite genomen om de wand te maken. Ook het plaatsen verliep probleemloos en getuigde wederom van vakmanschap en van gedrevenheid om het ons als klant naar wens te maken. Je betaalt er een prijs voor maar het is de investering zeker waard.
Toon Naalden
Toon Naalden
28/01/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
mooie haard en tv meubel afgeleverd en garderobekast. Mooie kwaliteit en vakkundig personeel.
Marlo van Gils
Marlo van Gils
15/02/2021
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
03/01/2021
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
07/12/2020
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Neem contact op voor uw design keuken

Wilt u meer informatie over luxe design keukens, een keukeneiland van design of een design keukenkast? Neem gerust contact met ons op en we zorgen ervoor dat u de design keuken van uw dromen krijgt. Dat is het grote voordeel van design keukens op maat: u krijgt te allen tijde een uniek ontwerp.

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
    Neem contact op