Tuin tafel

Al uw tuinmeubels op maat gemaakt

Wanneer u een fijne tuin hebt, is het belangrijk dat u daar heerlijk in kunt ontspannen. En dat doet u natuurlijk op tuinmeubels die helemaal bij uw tuin en woning passen! Maar hoe kiest u nu de juiste meubels voor in uw tuin? Meubelmakerij Anselm Oome geeft u graag een aantal tips.

Tuin inrichten: wat wilt u kunnen doen in uw tuin?

De eerste vraag die u uzelf moet stellen wanneer u uw tuin gaat inrichting is wat u wilt kunnen doen in uw tuin. Wanneer u een kleine tuin hebt en u wilt bijvoorbeeld kunnen loungen én aan tafel kunnen eten, is het misschien slim om dit te combineren. Anders heeft u in een kleine tuin twee soorten tuinmeubelen staan, wat ervoor kan zorgen dat u niet veel plek meer over heeft. U kunt dan een combinatie maken door te kiezen voor een tuintafel met daaromheen twee eettafelstoelen en twee lekkere loungestoelen. Zo bent u toch voorzien!

Welke sfeer wilt u in de tuin hebben?

Zeker wanneer u een kleine tuin hebt, bepalen de tuinmeubelen voor een groot deel de sfeer die u weg wilt zetten in de tuin. Het is daarom belangrijk om van tevoren te bepalen of u graag een rustieke look in de tuin wil of misschien wel een strakke en moderne look. Houten tuinmeubelen zorgen voor de natuurlijke en rustieke uitstraling, terwijl staal juist zorgt voor een industriële look.

Onderhoud van houten tuinmeubelen

Het is vaak wel zo dat houten tuinmeubelen goed onderhouden moeten worden, zodat ze er mooi uit blijven zien en vergrijzing tegengegaan wordt. Vaak wordt gekozen voor tropisch hardhout bij het maken van houten tuinmeubelen. Wanneer u kiest voor tuinmeubelen van teakhout dan hoeven ze minder vaak behandeld te worden, men vindt het vaak mooi wanneer deze een beetje vergrijzen.

Houten tuinmeubelen kopen

Wanneer u dus gaat voor die natuurlijke en rustieke uitstraling, kunt u het beste houten tuinmeubelen kopen. Hoewel er ook veel tuinmeubelen gemaakt worden van kunststof en wicker, kiezen steeds meer mensen voor houten tuinmeubelen. Dit omdat ze er vaak ook luxer uitzien dan tuinmeubelen van wicker of kunststof. Het is wel belangrijk om rekening te houden met de kwaliteit van het houten tuinmeubel dat u graag wil hebben. Veel grote tuincentra verkopen ook houten tuinmeubelen, maar deze zijn niet altijd van goede kwaliteit. Dit kan erg verschillen, houd dit dus goed in de gaten! Ook is het belangrijk om te kiezen voor houten tuinmeubelen die van hout gemaakt zijn dat op een eerlijke manier verkregen is. Let er dus altijd op of het hout een FSC-keurmerk heeft.

lonneke doorn
lonneke doorn
28/12/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Anselm Oome heeft ons fantastisch geholpen na het faillissement van onze interieurbouwer. Wat zijn wij blij met het eindresultaat. Zoek je interieurbouwer met oog voor detail en creatieve oplossingen, dan ben je bij Anselm Oome aan het juiste adres!!
Guido Werk
Guido Werk
28/06/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Goede Interieurbouwer met oog voor de klant en passie voor het werk.
Patricia Knaflewski
Patricia Knaflewski
13/06/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Openhaard meubel geplaatst door Jeffrey en Dennis. Dennis in de leer bij Jeffrey. Super goede uitleg hoe hij die gaf,en Dennis is een goede leerling die alles snel op pakt. Die komt er wel. Jeffrey dacht goed met ons mee,echt heel fijn. Super blij er mee
Femke Fluitman
Femke Fluitman
01/06/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
De verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. Vanaf het begin verliep het contact uitermate plezierig en professioneel, waarbij de tijd werd genomen en goed werd ingespeeld en meegedacht met onze wensen. Afspraken werden nagekomen, de communicatie verliep soepel en uit alles bleek oog voor de klant, oog voor kwaliteit en voor detail. Toen wij een andere (vilten)achtergrond wilden, die niet voorhanden was bij leveranciers, hebben ze zelf de moeite genomen om de wand te maken. Ook het plaatsen verliep probleemloos en getuigde wederom van vakmanschap en van gedrevenheid om het ons als klant naar wens te maken. Je betaalt er een prijs voor maar het is de investering zeker waard.
Toon Naalden
Toon Naalden
28/01/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
mooie haard en tv meubel afgeleverd en garderobekast. Mooie kwaliteit en vakkundig personeel.
Marlo van Gils
Marlo van Gils
15/02/2021
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
03/01/2021
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
07/12/2020
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Tuinmeubels op maat laten maken

Komt u er bij de gevestigde tuincentra niet uit? Dan kunt u natuurlijk ook tuinmeubels op maat laten maken, in onze meubelmakerij! Wij gaan dan specifiek voor u aan de slag en maken een tuintafel die helemaal aansluit bij uw wensen. Neem voor meer informatie eens contact met ons op!

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
    Neem contact op