De mooiste slaapkamer inrichting

Uw slaapkamer moet één geheel zijn waarin u helemaal tot rust komt. Iedere slaapkamer is anders en zeker wanneer het een kleinere kamer betreft, is het lastig om de ruimte optimaal te benutten met standaard meubels die niet op maat gemaakt zijn. Bij Anselm Oome kunt u terecht voor de complete inrichting van uw slaapkamer, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de ruimte in uw slaapkamer.

Complete, inrichting op maat voor uw slaapkamer

Mooie meubels vinden voor uw slaapkamer is niet altijd even makkelijk. Het is immers belangrijk dat de inrichting van de slaapkamer bij elkaar past, maar dat het er wel strak en netjes uitziet. Daarbij moet de inrichting natuurlijk praktisch zijn. Wij van Anselm Oome hebben veel ervaring in het ontwerpen van slaapkamers en komen hiervoor graag bij u langs. We bespreken uw wensen, eisen en de mogelijkheden, maken vervolgens een ontwerp en gaan na akkoord direct voor u aan de slag. De complete inrichting komen we vervolgens natuurlijk ook bij u plaatsen en pas als alles helemaal naar wens is, gaan we weer web.

Uw slaapkamer op maat met handgemaakte meubels

Heeft u nieuwe slaapkamer meubels nodig, maar kunt u nergens mooie of goed passende meubels vinden? Dan is het verstandig om slaapkamer meubels op maat te laten maken. Wanneer u bijvoorbeeld een schuine zijde in de slaapkamer hebt, kunt u dat zien als een belemmering. Echter is het een erg mooie mogelijkheid voor extra opbergruimte! Wij kunnen dan voor de schuine zijde een handgemaakte kast voor uw slaapkamer op maat maken. Deze past er dan precies in en zo kunt u de ruimte van uw slaapkamer optimaal benutten.

Slaapkamerkasten op maat

U kunt dus bij ons terecht voor de complete inrichting van uw slaapkamer. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van slaapkamerkasten op maat. Denk hierbij aan het maken van slaapkamerkasten voor een schuine zijde, zoals hierboven benoemd, maar we kunnen ook van een slaapkamer een compleet nieuwe inloopkast maken. Of heeft u een tv kast op maat nodig voor uw slaapkamer? De mogelijkheden zijn eindeloos en we horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Slaapkamer interieur op maat

Behalve een kledingkast op maat laten maken, kan u ook een volledig interieur voor uw slaapkamer laten maken door Anselm Oome. Anselm Oome kan naast kasten ook een bijbehorende bedden op maat maken, waardoor u geen rekening meer hoeft te houden met afmetingen van meubels. Daarnaast past een bed op maat perfect bij andere meubels die u bij Anselm Oome kan laten maken. Zo vormt uw kamer één geheel. Daarnaast kunt u voor al uw slaapkamerinterieur wensen terecht  bij Anselm Oome. Denk bijvoorbeeld aan kleur, formaat, materiaal.

Heeft u interesse in slaapkamerkasten op maat van Anselm Oome?

Neem dan contact op via onderstaand contactformulier en wij maken zo snel mogelijk een afspraak met u om samen met u uw eisen en wensen voor uw slaapkamer door te nemen.

lonneke doorn
lonneke doorn
28/12/2022
Anselm Oome heeft ons fantastisch geholpen na het faillissement van onze interieurbouwer. Wat zijn wij blij met het eindresultaat. Zoek je interieurbouwer met oog voor detail en creatieve oplossingen, dan ben je bij Anselm Oome aan het juiste adres!!
Guido Werk
Guido Werk
28/06/2022
Goede Interieurbouwer met oog voor de klant en passie voor het werk.
Patricia Knaflewski
Patricia Knaflewski
13/06/2022
Openhaard meubel geplaatst door Jeffrey en Dennis. Dennis in de leer bij Jeffrey. Super goede uitleg hoe hij die gaf,en Dennis is een goede leerling die alles snel op pakt. Die komt er wel. Jeffrey dacht goed met ons mee,echt heel fijn. Super blij er mee
Femke Fluitman
Femke Fluitman
01/06/2022
De verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. Vanaf het begin verliep het contact uitermate plezierig en professioneel, waarbij de tijd werd genomen en goed werd ingespeeld en meegedacht met onze wensen. Afspraken werden nagekomen, de communicatie verliep soepel en uit alles bleek oog voor de klant, oog voor kwaliteit en voor detail. Toen wij een andere (vilten)achtergrond wilden, die niet voorhanden was bij leveranciers, hebben ze zelf de moeite genomen om de wand te maken. Ook het plaatsen verliep probleemloos en getuigde wederom van vakmanschap en van gedrevenheid om het ons als klant naar wens te maken. Je betaalt er een prijs voor maar het is de investering zeker waard.
Toon Naalden
Toon Naalden
28/01/2022
mooie haard en tv meubel afgeleverd en garderobekast. Mooie kwaliteit en vakkundig personeel.
Marlo van Gils
Marlo van Gils
15/02/2021
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
03/01/2021
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
07/12/2020
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Neem contact op voor een slaapkamer inrichting op maat

Heeft u ook slaapkamerkasten op maat nodig of een compleet nieuwe inrichting van uw slaapkamer? Wij horen graag hoe we u kunnen helpen. We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Neem voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak contact met ons op!

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
    Neem contact op