Complete slaapkamer inrichting

Uw slaapkamer moet één geheel zijn waarin u helemaal tot rust komt. Iedere slaapkamer is anders en zeker wanneer het een kleinere kamer betreft, is het lastig om de ruimte optimaal te benutten met standaard meubels die niet op maat gemaakt zijn. Bij Anselm Oome kunt u terecht voor de complete inrichting van uw slaapkamer, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de ruimte in uw slaapkamer.

Complete, op maat gemaakte inrichting voor uw slaapkamer

Het kan erg lastig zijn om mooie meubels te vinden voor uw slaapkamer. U wilt natuurlijk een complete inrichting van uw slaapkamer die volledig bij elkaar past. Anselm Oome komt graag bij u langs om de wensen, eisen en mogelijkheden te bespreken. We horen dan graag wat u voor ogen hebt en laten u zien wat daarin de mogelijkheden zijn. We maken dan een ontwerp en na akkoord gaan we voor u aan de slag. Wanneer de complete inrichting voor uw slaapkamer gemaakt is, plaatsen we ook alles en gaan we pas weg wanneer alles helemaal naar wens is.

slaapkamer-inrichting
DSC_0129

Uw slaapkamer op maat met handgemaakte meubels

Heeft u nieuwe slaapkamer meubels nodig, maar kunt u nergens mooie of goed passende meubels vinden? Dan is het verstandig om slaapkamer meubels op maat te laten maken. Wanneer u bijvoorbeeld een schuine zijde in de slaapkamer hebt, kunt u dat zien als een belemmering. Echter is het een erg mooie mogelijkheid voor extra opbergruimte! Wij kunnen dan voor de schuine zijde een handgemaakte kast voor uw slaapkamer op maat maken. Deze past er dan precies in en zo kunt u de ruimte van uw slaapkamer optimaal benutten.

Slaapkamerkasten op maat

U kunt dus bij ons terecht voor de complete inrichting van uw slaapkamer. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van slaapkamerkasten op maat. Denk hierbij aan het maken van slaapkamerkasten voor een schuine zijde, zoals hierboven benoemd, maar we kunnen ook van een slaapkamer een compleet nieuwe inloopkast maken. Of heeft u een tv kast op maat nodig voor uw slaapkamer? De mogelijkheden zijn eindeloos en we horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

DSC_0193.JPG

Slaapkamer interieur op maat

Behalve een kledingkast op maat laten maken, kan u ook een volledig interieur voor uw slaapkamer laten maken door Anselm Oome. Anselm Oome kan naast kasten ook een bijbehorende bedden op maat maken, waardoor u geen rekening meer hoeft te houden met afmetingen van meubels. Daarnaast past een bed op maat perfect bij andere meubels die u bij Anselm Oome kan laten maken. Zo vormt uw kamer één geheel. Daarnaast kunt u voor al uw slaapkamerinterieur wensen terecht  bij Anselm Oome. Denk bijvoorbeeld aan kleur, formaat, materiaal.

Heeft u interesse in slaapkamerkasten op maat van Anselm Oome?

Neem dan contact op via onderstaand contactformulier en wij maken zo snel mogelijk een afspraak met u om samen met u uw eisen en wensen voor uw slaapkamer door te nemen.

 

Neem contact op voor slaapkamerkasten op maat

Heeft u ook slaapkamerkasten op maat nodig of een compleet nieuwe inrichting van uw slaapkamer? Wij horen graag hoe we u kunnen helpen. We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Neem voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak contact met ons op!

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.

    Neem contact op