Op zoek naar maatwerk meubels voor het interieur van uw kapsalon?

Zoek niet verder! Meubelmakerij Anselm Oome, gevestigd te Oosterhout, is gespecialiseerd in het op maat maken van meubels voor bedrijven. Een kapperszaak vraagt vaak om een specifieke inrichting. De meubels moeten zowel praktisch als functioneel zijn en het oog wil natuurlijk ook wat! Bent u op zoek naar een uniek interieur wat helemaal is afgestemd op uw wensen en uw kapsalon? Lees dan verder.

Steigerhouten meubelen voor de inrichting van uw kapsalon

Uw kapsalon is uw visitekaartje! Daarom wilt u een interieur met een professionele uitstraling die van alle gemakken is voorzien. Anselm Oome verzorgt al jaren het vormgeven en bouwen van steigerhouten meubelen op maat. Andere soorten hout zijn natuurlijk ook mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan eikenhout of teakhout. Wij kunnen allerlei materialen naar wens verwerken in het ontwerp. Bij Anselm Oome kunt u zelf aangeven in welke vorm u uw kasten, tafel(s), dressoirs, toonbank en andere meubelen gemaakt wilt hebben. Onze binnenhuisarchitect denkt graag met u mee over vormen, ontwerp maar ook materialen en kleuren. Alles is mogelijk!

hair-salon-1514876_640

Verschillende soorten materialen voor het ontwerp van uw meubelen

Wij werken veel met hout, maar dat wil niet zeggen dat er geen andere materialen mogelijk zijn! Denk bijvoorbeeld ook eens aan glas, metaal kurk of leer. Wat uw wens ook is, wij maken het voor u. Door onze jarenlange ervaring zijn wij zeer bedreven in het bewerken van allerlei soorten materialen. Wij kunnen zelfs uw volledige bedrijfsinterieur voor u verzorgen. Een keuken op maat? Geen probleem. Een hoekkast op maat gemaakt voor een schuine wand? Daar draaien wij onze hand niet voor om! Wij staan graag voor u klaar met advies en kunnen ook een ontwerp van uw hand voor u op maat maken. 

Vraag het onze binnenhuisarchitect

Wilt u graag iets speciaals maar weet u nog niet precies welke materialen u hiervoor wilt gebruiken? Onze interieurarchitect kijkt graag voor persoonlijk advies met u mee naar wat mogelijk is voor uw bedrijfspand. Dit leidt niet zelden tot creatieve oplossingen waar u in eerste instantie misschien nog niet aan gedacht had. 

Heeft u zelf al een ontwerp in gedachten? Ook dat is mogelijk. Geef uw wensen aan ons door, en wij meten de juiste maten voor het ontwerp voor u op. Wij begeleiden het interieurbouw-proces van A tot Z en zorgen ervoor dat uw kapsalon die nieuwe look krijgt waar u naar op zoek bent! Neem gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte op, of plan een afspraak in met ons team. Graag tot ziens bij Anselm Oome!

hair-salon-5872344_640

Neem contact op voor een kapsalon inrichting op maat

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.

    Neem contact op