Op zoek naar maatwerk meubels voor het interieur van uw kapsalon?

Zoek niet verder! Meubelmakerij Anselm Oome, gevestigd te Oosterhout, is gespecialiseerd in het op maat maken van meubels voor bedrijven. Een kapperszaak vraagt vaak om een specifieke inrichting. De meubels moeten zowel praktisch als functioneel zijn en het oog wil natuurlijk ook wat! Bent u op zoek naar een uniek interieur wat helemaal is afgestemd op uw wensen en uw kapsalon? Lees dan verder.

Verschillende soorten materialen voor het ontwerp van uw meubelen

Wij werken veel met hout, maar dat wil niet zeggen dat er geen andere materialen mogelijk zijn! Denk bijvoorbeeld ook eens aan glas, metaal kurk of leer. Wat uw wens ook is, wij maken het voor u. Door onze jarenlange ervaring zijn wij zeer bedreven in het bewerken van allerlei soorten materialen. Wij kunnen zelfs uw volledige bedrijfsinterieur voor u verzorgen. Een keuken op maat? Geen probleem. Een hoekkast op maat gemaakt voor een schuine wand? Daar draaien wij onze hand niet voor om! Wij staan graag voor u klaar met advies en kunnen ook een ontwerp van uw hand voor u op maat maken. 

Steigerhouten meubelen voor de inrichting van uw kapsalon

Uw kapsalon is uw visitekaartje! Daarom wilt u een interieur met een professionele uitstraling die van alle gemakken is voorzien. Anselm Oome verzorgt al jaren het vormgeven en bouwen van steigerhouten meubelen op maat. Andere soorten hout zijn natuurlijk ook mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan eikenhout of teakhout. Wij kunnen allerlei materialen naar wens verwerken in het ontwerp. Bij Anselm Oome kunt u zelf aangeven in welke vorm u uw kasten, tafel(s), dressoirs, toonbank en andere meubelen gemaakt wilt hebben. Onze binnenhuisarchitect denkt graag met u mee over vormen, ontwerp maar ook materialen en kleuren. Alles is mogelijk!

Vraag het onze binnenhuisarchitect

Wilt u graag iets speciaals maar weet u nog niet precies welke materialen u hiervoor wilt gebruiken? Onze interieurarchitect kijkt graag voor persoonlijk advies met u mee naar wat mogelijk is voor uw bedrijfspand. Dit leidt niet zelden tot creatieve oplossingen waar u in eerste instantie misschien nog niet aan gedacht had. 

Heeft u zelf al een ontwerp in gedachten? Ook dat is mogelijk. Geef uw wensen aan ons door, en wij meten de juiste maten voor het ontwerp voor u op. Wij begeleiden het interieurbouw-proces van A tot Z en zorgen ervoor dat uw kapsalon die nieuwe look krijgt waar u naar op zoek bent! Neem gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte op, of plan een afspraak in met ons team. Graag tot ziens bij Anselm Oome!

lonneke doorn
lonneke doorn
28/12/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Anselm Oome heeft ons fantastisch geholpen na het faillissement van onze interieurbouwer. Wat zijn wij blij met het eindresultaat. Zoek je interieurbouwer met oog voor detail en creatieve oplossingen, dan ben je bij Anselm Oome aan het juiste adres!!
Guido Werk
Guido Werk
28/06/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Goede Interieurbouwer met oog voor de klant en passie voor het werk.
Patricia Knaflewski
Patricia Knaflewski
13/06/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Openhaard meubel geplaatst door Jeffrey en Dennis. Dennis in de leer bij Jeffrey. Super goede uitleg hoe hij die gaf,en Dennis is een goede leerling die alles snel op pakt. Die komt er wel. Jeffrey dacht goed met ons mee,echt heel fijn. Super blij er mee
Femke Fluitman
Femke Fluitman
01/06/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
De verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. Vanaf het begin verliep het contact uitermate plezierig en professioneel, waarbij de tijd werd genomen en goed werd ingespeeld en meegedacht met onze wensen. Afspraken werden nagekomen, de communicatie verliep soepel en uit alles bleek oog voor de klant, oog voor kwaliteit en voor detail. Toen wij een andere (vilten)achtergrond wilden, die niet voorhanden was bij leveranciers, hebben ze zelf de moeite genomen om de wand te maken. Ook het plaatsen verliep probleemloos en getuigde wederom van vakmanschap en van gedrevenheid om het ons als klant naar wens te maken. Je betaalt er een prijs voor maar het is de investering zeker waard.
Toon Naalden
Toon Naalden
28/01/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
mooie haard en tv meubel afgeleverd en garderobekast. Mooie kwaliteit en vakkundig personeel.
Marlo van Gils
Marlo van Gils
15/02/2021
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
03/01/2021
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
07/12/2020
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Neem contact op voor een kapsalon inrichting op maat

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
    Neem contact op