Teakwall: bijzondere houten wandbekleding

Geef uw woonkamer een natuurlijke en bijzondere uitstraling met houten wandbekleding, ook wel een teakwall genoemd. Veel mensen hebben natuurlijk een houten vloer in huis, waardoor het juist extra bijzonder is om een houten muur in huis te hebben! Het zorgt voor een rustieke uitstraling en warme sfeer in uw woonkamer. Een muur die altijd bijzonder is en nooit gaat vervelen.

Wandbekleding van hout: bijzonder, rustiek en origineel

Wandbekleding van hout is er in verschillende soorten. Voor welke soort u ook kiest, deze houten wandpanelen zijn altijd stijlvol en trendy en passen in ieder interieur. Of u nu een landelijke stijl in huis hebt of juist een strakke en industriële inrichting; de teakwall maakt het altijd af en is een echte eyecatcher. Geen enkel stukje hout wat in deze panelen gebruikt wordt is hetzelfde, elk stuk is uniek! Hierdoor is ook geen enkel houten wandpaneel hetzelfde. Het hout dat gebruikt wordt voor deze wandbekleding is gerecycled teakhout dat vervaardigd is uit oude traditionele Javaanse huizen en vissersboten. Voor het vervaardigen van deze houten wandbekleding worden dus geen bomen gekapt, waardoor het ecologisch verantwoord is.

96703671_1675989892564265_5756186307642523648_o

De voordelen van een teakwall

Houten wandbekleding zoals een teakwall brengt erg veel sfeer in huis. Het is een modern en eigentijds element in uw interieur. Het is een echte eyecatcher, zonder dat het alle andere aspecten in uw interieur wegvaagt. Zoals eerder genoemd zijn deze wandpanelen gemaakt van gerecycled hout en worden er geen bomen voor gekapt, waardoor u met een gerust gevoel kan genieten van een prachtige houten wand in uw huis. De teakwall kan niet alleen in de woonkamer geplaatst worden maar past in iedere kamer in huis! Deze houten wandbekleding zorgt ook voor betere akoestiek in uw kamer. Daarnaast zijn deze houten wandpanelen onderhoudsvrij en kunnen ze zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden.

Ook een teakwall in huis of op het werk?

Lijkt zo’n teakwall u ook wel wat en bent u benieuwd of deze houten wandbekleding bij u thuis ook mooi zal staan? Of wilt u uw kantoor wat opvrolijken en bent u die witte muren wel beu, dan is een teakwall ook een perfecte oplossing. De teakwall kan overal toegepast worden; in huis, op kantoor, in winkels of in restaurants. Alles is mogelijk! Wanneer u graag meer wilt weten over de teakwall, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over dit bijzondere product en over de mogelijkheden ervan!

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.

    Neem contact op