Teakwall: bijzondere houten wandbekleding

Geef uw woonkamer een natuurlijke en bijzondere uitstraling met houten wandbekleding, ook wel een teakwall genoemd. Veel mensen hebben natuurlijk een houten vloer in huis, waardoor het juist extra bijzonder is om een houten muur in huis te hebben! Het zorgt voor een rustieke uitstraling en warme sfeer in uw woonkamer. Een muur die altijd bijzonder is en nooit gaat vervelen.

Wandbekleding van hout: bijzonder, rustiek en origineel

Wandbekleding van hout is er in verschillende soorten. Voor welke soort u ook kiest, deze houten wandpanelen zijn altijd stijlvol en trendy en passen in ieder interieur. Of u nu een landelijke stijl in huis hebt of juist een strakke en industriële inrichting; de teakwall maakt het altijd af en is een echte eyecatcher. Geen enkel stukje hout wat in deze panelen gebruikt wordt is hetzelfde, elk stuk is uniek! Hierdoor is ook geen enkel houten wandpaneel hetzelfde. Het hout dat gebruikt wordt voor deze wandbekleding is gerecycled teakhout dat vervaardigd is uit oude traditionele Javaanse huizen en vissersboten. Voor het vervaardigen van deze houten wandbekleding worden dus geen bomen gekapt, waardoor het ecologisch verantwoord is.

De voordelen van een teakwall

Houten wandbekleding zoals een teakwall brengt erg veel sfeer in huis. Het is een modern en eigentijds element in uw interieur. Het is een echte eyecatcher, zonder dat het alle andere aspecten in uw interieur wegvaagt. Zoals eerder genoemd zijn deze wandpanelen gemaakt van gerecycled hout en worden er geen bomen voor gekapt, waardoor u met een gerust gevoel kan genieten van een prachtige houten wand in uw huis. De teakwall kan niet alleen in de woonkamer geplaatst worden maar past in iedere kamer in huis! Deze houten wandbekleding zorgt ook voor betere akoestiek in uw kamer. Daarnaast zijn deze houten wandpanelen onderhoudsvrij en kunnen ze zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden.

Houten tuinmeubelen kopen

Wanneer u dus gaat voor die natuurlijke en rustieke uitstraling, kunt u het beste houten tuinmeubelen kopen. Hoewel er ook veel tuinmeubelen gemaakt worden van kunststof en wicker, kiezen steeds meer mensen voor houten tuinmeubelen. Dit omdat ze er vaak ook luxer uitzien dan tuinmeubelen van wicker of kunststof. Het is wel belangrijk om rekening te houden met de kwaliteit van het houten tuinmeubel dat u graag wil hebben. Veel grote tuincentra verkopen ook houten tuinmeubelen, maar deze zijn niet altijd van goede kwaliteit. Dit kan erg verschillen, houd dit dus goed in de gaten! Ook is het belangrijk om te kiezen voor houten tuinmeubelen die van hout gemaakt zijn dat op een eerlijke manier verkregen is. Let er dus altijd op of het hout een FSC-keurmerk heeft.

lonneke doorn
lonneke doorn
28/12/2022
Anselm Oome heeft ons fantastisch geholpen na het faillissement van onze interieurbouwer. Wat zijn wij blij met het eindresultaat. Zoek je interieurbouwer met oog voor detail en creatieve oplossingen, dan ben je bij Anselm Oome aan het juiste adres!!
Guido Werk
Guido Werk
28/06/2022
Goede Interieurbouwer met oog voor de klant en passie voor het werk.
Patricia Knaflewski
Patricia Knaflewski
13/06/2022
Openhaard meubel geplaatst door Jeffrey en Dennis. Dennis in de leer bij Jeffrey. Super goede uitleg hoe hij die gaf,en Dennis is een goede leerling die alles snel op pakt. Die komt er wel. Jeffrey dacht goed met ons mee,echt heel fijn. Super blij er mee
Femke Fluitman
Femke Fluitman
01/06/2022
De verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. Vanaf het begin verliep het contact uitermate plezierig en professioneel, waarbij de tijd werd genomen en goed werd ingespeeld en meegedacht met onze wensen. Afspraken werden nagekomen, de communicatie verliep soepel en uit alles bleek oog voor de klant, oog voor kwaliteit en voor detail. Toen wij een andere (vilten)achtergrond wilden, die niet voorhanden was bij leveranciers, hebben ze zelf de moeite genomen om de wand te maken. Ook het plaatsen verliep probleemloos en getuigde wederom van vakmanschap en van gedrevenheid om het ons als klant naar wens te maken. Je betaalt er een prijs voor maar het is de investering zeker waard.
Toon Naalden
Toon Naalden
28/01/2022
mooie haard en tv meubel afgeleverd en garderobekast. Mooie kwaliteit en vakkundig personeel.
Marlo van Gils
Marlo van Gils
15/02/2021
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
03/01/2021
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
07/12/2020
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Ook een teakwall in huis of op het werk?

Lijkt zo’n teakwall u ook wel wat en bent u benieuwd of deze houten wandbekleding bij u thuis ook mooi zal staan? Of wilt u uw kantoor wat opvrolijken en bent u die witte muren wel beu, dan is een teakwall ook een perfecte oplossing. De teakwall kan overal toegepast worden; in huis, op kantoor, in winkels of in restaurants. Alles is mogelijk! Wanneer u graag meer wilt weten over de teakwall, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over dit bijzondere product en over de mogelijkheden ervan!

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
    Neem contact op