Woonkamer

Slaapkamer

Badkamer

Keuken

Bij Anselm Oome begrijpen we dat uw huis interieur ontwerpen een persoonlijk en creatief proces is. Wilt u graag een uniek ontwerp voor het interieur in uw woning, dan helpen wij u graag! Als uw vertrouwde interieur ontwerp studio, helpen we u graag om een uniek binnenhuis ontwerp te creëren dat uw stijl en persoonlijkheid weerspiegelt. Of u nu op zoek bent naar interieurontwerp voor uw woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken: U kunt door ons voor elke kamer het interieur laten ontwerpen met professioneel maatwerk. Wij nemen al uw wensen mee, zodat u echt een uniek ontwerp krijgt.

Uw huis interieur ontwerpen met onze interieur ontwerp studio

De ervaren ontwerpers van Anselm Oome helpen u graag bij uw eigen woning interieur ontwerpen, volledig naar uw wens. Ons interieur ontwerpbureau is gespecialiseerd in het ontwerpen van functionele en esthetisch aantrekkelijke ruimtes die passen bij uw levensstijl en smaak. Of u nu uw woning een volledige make-over wilt geven of een enkele kamer wilt aanpakken, ons team staat klaar om uw woning interieur ontwerpen tot leven te brengen.

Denk bijvoorbeeld aan uw eigen woonkamer interieur laten ontwerpen. De woonkamer is vaak het hart van een huis, en een goed interieurontwerp voor uw woonkamer kan de sfeer voor uw hele huis bepalen. Onze ontwerpstudio voor interieur werkt nauw met u samen om een woonkamer te ontwerpen die zowel stijlvol als functioneel is.

Op zoek naar een interieur ontwerpbureau?

Wilt u uw eigen huis interieur ontwerpen? Als u op zoek bent naar een professioneel interieur ontwerpbureau dat uw wensen kan vertalen naar een uniek interieurontwerp, dan is Anselm Oome de perfecte keuze. Onze ontwerpstudio voor interieur kan voor u een mooi en functioneel huis interieur ontwerpen op maat. Dit betekent dat wij al uw wensen meenemen in het binnenhuis ontwerp. Wij kunnen de projecten bovendien begeleiden van A tot Z, zodat u gegarandeerd tevreden bent met uw unieke interieur.

Investeren in professioneel binnenhuis ontwerp is een investering in uw comfort en geluk. Bij Anselm Oome zijn we transparant over de kosten van interieurontwerp en zorgen we ervoor dat deze in lijn zijn met uw budget en verwachtingen. Meer weten over welke kosten voor interieurontwerp u kunt verwachten? Neem gerust contact met ons op.

Zie in 3D de inrichting van uw huis

Een van de meest spannende aspecten van ons interieur ontwerpproces is de mogelijkheid om uw interieur ontwerp in 3D te bekijken. U kunt een 3D tekening van uw interieur laten maken.Met een 3D inrichting voor uw huis bieden wij een realistisch beeld van hoe uw ruimte eruit zal zien. Dit helpt bij het maken van weloverwogen beslissingen over de indeling, het meubilair en de decoratie. Wilt u ook graag een 3D tekening van uw interieur laten maken? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

lonneke doorn
lonneke doorn
28/12/2022
Anselm Oome heeft ons fantastisch geholpen na het faillissement van onze interieurbouwer. Wat zijn wij blij met het eindresultaat. Zoek je interieurbouwer met oog voor detail en creatieve oplossingen, dan ben je bij Anselm Oome aan het juiste adres!!
Guido Werk
Guido Werk
28/06/2022
Goede Interieurbouwer met oog voor de klant en passie voor het werk.
Patricia Knaflewski
Patricia Knaflewski
13/06/2022
Openhaard meubel geplaatst door Jeffrey en Dennis. Dennis in de leer bij Jeffrey. Super goede uitleg hoe hij die gaf,en Dennis is een goede leerling die alles snel op pakt. Die komt er wel. Jeffrey dacht goed met ons mee,echt heel fijn. Super blij er mee
Femke Fluitman
Femke Fluitman
01/06/2022
De verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. Vanaf het begin verliep het contact uitermate plezierig en professioneel, waarbij de tijd werd genomen en goed werd ingespeeld en meegedacht met onze wensen. Afspraken werden nagekomen, de communicatie verliep soepel en uit alles bleek oog voor de klant, oog voor kwaliteit en voor detail. Toen wij een andere (vilten)achtergrond wilden, die niet voorhanden was bij leveranciers, hebben ze zelf de moeite genomen om de wand te maken. Ook het plaatsen verliep probleemloos en getuigde wederom van vakmanschap en van gedrevenheid om het ons als klant naar wens te maken. Je betaalt er een prijs voor maar het is de investering zeker waard.
Toon Naalden
Toon Naalden
28/01/2022
mooie haard en tv meubel afgeleverd en garderobekast. Mooie kwaliteit en vakkundig personeel.
Marlo van Gils
Marlo van Gils
15/02/2021
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
03/01/2021
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
07/12/2020
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar de perfecte ontwerpstudio voor uw interieur? Of u nu kiest voor een complete verbouwing of gewoon een frisse blik wilt op uw huidige inrichting, u kunt uw interieur laten ontwerpen door de experts bij Anselm Oome. Neem direct contact op om uw interieurontwerp wensen te bespreken.

Maak vandaag nog een afspraak bij Anselm Oome!

    Interieur ontwerp op maat nodig?

    Neem contact op