Interieurbouw

Keukens

Projecten

Interieurbouw nabij Utrecht

Woont u in Utrecht en bent u op zoek naar een goede interieurbouwer nabij Utrecht die meubels op maat maakt? Dan kunt u zeker bij Anselm Oome terecht. Wij zijn een ambachtelijk bedrijf dat uw wensen altijd op nummer één zet. Als meubelmaker in Utrecht leveren wij altijd hoge kwaliteit, bij ons weet u dan ook zeker dat we u écht kunnen helpen.

Anselm Oome heeft een jarenlange ervaring in de interieurbouw rondom Utrecht. Onze meubelmakerij in Utrecht is expert in het bewerken van hout en kan de mooiste meubelen voor u op maat maken. Wilt u weten hoe wij te werk gaan, een afspraak maken, of een ontwerp laten maken? Dan kunt u natuurlijk even contact met ons op nemen.

Meubels op maat laten maken voor uw woning in Utrecht

In onze meubelmakerij nabij Utrecht kunnen wij alle gewenste meubels voor u op maat maken. Wij zijn gespecialiseerd in interieurbouw in Utrecht en weten dan ook precies hoe we te werk moeten gaan. Voor iedere ruimte kunnen we dan ook wel iets betekenen. Of u nu een interieurontwerp wilt voor uw slaapkamer, de keuken, de badkamer, of de woonkamer, wij kunnen u helpen. Ook maken we erg mooie tuinmeubelen en unieke wandbetimmeringen, zoals een teakwand, of een kurkwand.

Uw kasten of keuken op maat laten maken door uw meubelmaker nabij Utrecht

Bent u op zoek naar specifieke meubels op maat, dan kunnen wij u daar zeker mee helpen. Zo kunnen we bijvoorbeeld een prachtige boomstamtafel voor u maken. Ook voor kasten op maat kunt u bij ons terecht in onze meubelmakerij nabij Utrecht. Ook een keuken op maat maken in Utrecht doen we graag voor u. Voornamelijk eikenhout is bij het maken van meubels erg populair, maar u kunt natuurlijk uit veel meer soorten hout kiezen bij ons. Onze interieurbouwer in Utrecht gaat gelijk voor u aan de slag!

In gesprek met onze meubelmakerij dichtbij Utrecht

Anselm Oome is gevestigd in Oosterhout, maar Utrecht is voor ons slechts een klein stukje rijden. Wanneer u op zoek bent naar bedrijf dat zich focust op interieurbouw in Utrecht of een meubelmaker nabij Utrecht, kunt u dan ook zeker bij ons terecht. Hebt u nog vragen over ons werk, of wilt u een ontwerp laten maken? Dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen, we gaan dan direct aan de slag voor u.

Marlo van Gils
Marlo van Gils
2021-02-15
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
2021-01-03
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
2020-12-07
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Neem contact op met Anselm Oome

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
    Neem contact op