Woont u in Utrecht en bent u op zoek naar een goede interieurbouwer nabij Utrecht die meubels op maat maakt? Dan kunt u zeker bij Anselm Oome terecht. Wij zijn een ambachtelijk bedrijf dat uw wensen altijd op nummer één zet.

Anselm Oome heeft een jarenlange ervaring in de interieurbouw rondom Utrecht. Wij zijn expert in het bewerken van hout en kunnen de mooiste meubelen voor u op maat maken. Wilt u weten hoe wij te werk gaan, een afspraak maken, of een ontwerp laten maken? Dan kunt u natuurlijk even contact met ons op nemen.

Meubels op maat laten maken voor uw woning in Utrecht

In onze meubelmakerij nabij Utrecht kunnen wij alle gewenste meubels voor u op maat maken. Wij zijn gespecialiseerd in interieurbouw en weten dan ook precies hoe we te werk moeten gaan. Voor iedere ruimte kunnen we dan ook wel iets betekenen. Of u nu een interieurontwerp wilt voor uw slaapkamer, de keuken, de badkamer, of de woonkamer, wij kunnen u helpen. Ook maken we erg mooie tuinmeubelen en unieke wandbetimmeringen, zoals een teakwand, of een kurkwand.

foto26

Uw kasten of keuken op maat laten maken door uw meubelmaker nabij Utrecht

Bent u op zoek naar een specifiek meubel, dan kunnen wij u daar zeker mee helpen. Zo kunnen we bijvoorbeeld een prachtige boomstamtafel voor u maken. Ook bijvoorbeeld een op maat gemaakte houten kast kunnen wij voor u maken. Voornamelijk eikenhout is bij het maken van meubels erg populair, maar u kunt natuurlijk uit veel meer soorten hout kiezen bij ons.

In gesprek met onze meubelmakerij

Wij van Anselm Oome zijn gevestigd in Oosterhout, maar Rotterdam is voor ons slechts een klein stukje rijden. Wanneer u op zoek bent naar een meubelmaker nabij Rotterdam, kunt u dan ook zeker bij ons terecht. Hebt u nog vragen over ons werk, of wilt u een ontwerp laten maken? Dan kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen, we gaan dan direct aan de slag voor u.

Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.

Neem contact op