Interieurbouw

Keukens

Projecten

De meubelmaker van Breda

Bent u op zoek naar een meubelmaker in de omgeving van Breda die uw meubels geheel naar wens en op maat kan maken? Dan bent u bij Anselm Oome aan het juiste adres. U vindt onze meubelmakerij niet ver van Breda vandaan, namelijk in Oosterhout. Wat voor meubels u ook wil laten maken, wij staan voor u klaar. Wij zijn namelijk een interieurbedrijf dat gespecialiseerd is in maatwerk. Of u nu op zoek bent naar een geheel nieuw, op maat gemaakt interieur of enkel naar op maat gemaakte meubels, alles is mogelijk bij Anselm Oome. Zo staan wij bijvoorbeeld bekend om onze teak boomstamtafel, een tafel die heel wat karakter in huis brengt. Of bent u op zoek naar een manier om uw open haard weg te werken? Bekijk dan eens de mogelijkheden van onze op maat gemaakte open haard meubelen.

Kasten op maat laten maken door een meubelmaker nabij Breda

Heeft u nieuwe kasten nodig voor uw woning in Breda, dan kunt u ze op maat laten maken door Anselm Oome. Wij zijn namelijk van mening dat kasten de sleutel zijn tot een net en opgeruimd huis. Toch kan het erg lastig zijn om de juiste kasten te vinden voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of woonkamer. Zo kunnen schuine daken of scheve hoeken nogal wat roet in het eten gooien. Om alle ruimte in uw kamers te benutten, kunt u door Anselm Oome kasten op maat laten maken. Of wilt u graag een inloopkast van een kleine kamer laten maken? De mogelijkheden zijn eindeloos en we bespreken uw wensen graag met u. U kunt met een gerust hart de kasten voor uw woning in Breda op maat laten maken door Anselm Oome, dé specialist voor maatwerk interieurbouw in Breda.

Designkeukens van onze keukenontwerpers in omgeving Breda

In veel gezinnen is de keuken het ‘hart’ van het huis. Het is de plek waar aan tafel wordt gegeten, lekker eten wordt bereid en waar iedereen bij elkaar komt. Veel tijd wordt dan ook in de keuken gespendeerd. Of het nu voor een snelle maaltijd is, of juist om uitgebreid te kokerellen. Hoe fijn is het dan als uw keuken dan ook echt uw droomkeuken is? Met de designkeukens van Anselm Oome maakt u van uw keuken de fijnste plek van uw huis! Wij ontwerpen luxe maatwerk keukens in en nabij Breda. Bij het ontwerpen van uw keuken kunt u uw wensen aan ons doorgeven en wij zorgen ervoor dat uw nieuwe keuken helemaal aan uw wensen voldoet. Een maatwerk keuken in Breda laten maken heeft bovendien als voordeel dat u altijd een unieke keuken heeft die volledig op uw woonwensen is afgestemd. 

Uw keuken op maat laten maken in Breda

Keukens hebben vaak lastige hoeken en afmetingen. Een keuken op maat laten maken, is dé oplossing wanneer u maximaal gebruik wilt maken van de beschikbare ruimte. Vaak is een designkeuken ook helemaal niet veel duurder dan een standaard keuken; deze worden immers vaak met een ‘vanaf-prijs verkocht.’ Wilt u iets speciaals wat afwijkt van de standaard, dan lopen deze keukens vaak toch nog behoorlijk in de kosten. Met een maatwerk keuken weet u zeker dat u kiest voor vakmanschap. De keukenontwerpers van Anselm Oome komen de keuken precies bij u inmeten en denken met u mee over een geschikt ontwerp. Bovendien kunt u een maatwerk keuken van Anselm Oome precies zo laten ontwerpen als u wilt. U kunt al uw wensen aangeven en wij transformeren uw keuken naar uw droomkeuken!

Ook voor interieurbouw in Breda

We hebben het nu voornamelijk gehad over slaapkamerkasten die u door ons op maat kunt laten maken, maar u kunt voor nog veel meer kasten bij ons terecht. Wilt u in de woonkamer bijvoorbeeld een mooie grote boekenkast over de gehele oppervlakte van de wand? Prachtig! Meubelmaker Anselm Oome kan deze boekenkast geheel op maat maken zodat deze perfect in uw woning in Breda past. Ook hierbij kan rekening gehouden worden met schuine zijden of andere wensen. Heeft u weinig ruimte in uw woonkamer of slaapkamer, maar wilt u toch graag een grote kast erin hebben? Dan is een schuifdeurkast op maat misschien iets voor uw woning in Breda. Met schuifdeuren bespaart u heel wat ruimte, u hebt namelijk minder ruimte voor de kast nodig omdat de deuren geen ruimte in beslag nemen. Ideaal dus! Neem contact op met Anselm Oome om de mogelijkheden voor een schuifdeurkast op maat te bespreken. Ook met andere vragen omtrent onze interieurbouw in Breda helpen wij u natuurlijk graag.

Marlo van Gils
Marlo van Gils
2021-02-15
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
2021-01-03
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
2020-12-07
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Anselm Oome: uw meubelmakerij in de buurt van Breda

Bij Anselm Oome kunt u echter voor nog veel meer terecht dan enkel voor kasten op maat. Wij zijn er namelijk niet alleen voor particulieren, ook voor advies en kantoorinrichting voor uw kantoor in Breda bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn niet zomaar een meubelmaker in de omgeving Breda, wij zijn een meubelmaker die u graag de allermooiste meubels, geheel naar wens maakt en levert. Of het nu gaat om kantoorinrichting of de inrichting van uw woonkamer! Neem voor meer informatie eens contact met ons op

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
    Neem contact op