Uw meubelmaker in omgeving Dongen

Tegenwoordig zijn er niet veel ambachtelijke meubelmakers die een geheel interieur op maat en naar smaak kunnen maken. Anselm Oome kan dit wel! Wij zijn een interieurbedrijf dat is gespecialiseerd in maatwerk en ontwerpen het perfecte interieur voor uw woning.

Dicht bij huis: meubels aanschaffen nabij Dongen

Als u op zoek bent naar nieuw meubilair voor uw woning, is het wel fijn als u deze meubels dichtbij huis kunt halen. Vanuit Dongen bent u binnen slechts tien minuten bij ons op kantoor. Wanneer u op zoek bent naar nieuw meubilair, is het ook wel zo fijn dat één partij het hele project aan kan nemen. Ook dat kan Anselm Oome voor u regelen. Wij werken nauw met u samen en overleggen goed met u wat u voor ogen hebt. Zo weet u heel precies waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten.

DSC_0177-1
gashaard-tv-meubel-1024x683

Interieur op maat

Hebt u een gekke hoek in uw slaapkamer en kunt u geen kast vinden die daar mooi in past? Geen probleem! Wij maken al uw meubels op maat en precies zoals u voor ogen hebt. Zo hebt u straks unieke meubels die u, samen met behulp van onze binnenhuisarchitecten, zelf hebt ontworpen en zijn het stuk voor stuk pronkstukken in uw woning! Bent u op zoek naar een meubelmaker of een complete inrichting van uw kantoor? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Alles is mogelijk bij Anselm Oome!

Wij maken, zoals gezegd, al uw nieuwe meubelen op maat. Dat betekent ook dat u alle keus hebt in vormen, soorten materialen, kleuren enzovoorts. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zelfs een nieuwe keuken kunnen wij volledig voor u maken en inrichten, van design- tot standaardkeukens. U vindt onze meubelmakerij in Oosterhout en in de buurt van Dongen, Breda, Tilburg en Waalwijk.

20201106-DSC_0036

Heeft u een meubelmaker in de buurt van Dongen nodig?

Neem dan contact op met Anselm Oome! Samen met u gaan we aan de slag met het ontwerpen van uw ideale meubels, we stoppen daarbij niet totdat u 100% tevreden bent.

Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.

Neem contact op