Interieurbouw

Keukens

Projecten

Uw meubelmaker in omgeving Dongen

Tegenwoordig zijn er niet veel ambachtelijke meubelmakers die een geheel interieur op maat en naar smaak kunnen maken. Anselm Oome kan dit wel! Wij zijn een interieurbedrijf dat is gespecialiseerd in maatwerk en ontwerpen het perfecte interieur voor uw woning.

Dicht bij huis: meubels aanschaffen nabij Dongen

Als u op zoek bent naar nieuw meubilair voor uw woning, is het wel fijn als u deze meubels dichtbij huis kunt halen. Vanuit Dongen bent u binnen slechts tien minuten bij ons op kantoor. Wanneer u op zoek bent naar nieuwe meubels voor uw woning in Dongen, is het ook wel zo fijn dat één partij het hele project aan kan nemen. Ook dat kan Anselm Oome voor u regelen. Wij werken nauw met u samen en overleggen goed met u wat u voor ogen hebt. Zo weet u heel precies waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten.

Interieur op maat

Hebt u een gekke hoek in uw slaapkamer en kunt u geen kast vinden die daar mooi in past? Geen probleem! Wij maken al uw meubels op maat en precies zoals u voor ogen hebt. Zo hebt u straks unieke meubels die u, samen met behulp van onze binnenhuisarchitecten, zelf hebt ontworpen en zijn het stuk voor stuk pronkstukken in uw woning! Bent u op zoek naar een meubelmaker of een complete inrichting van uw kantoor? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Alles is mogelijk bij Anselm Oome!

Wij maken, zoals gezegd, al uw nieuwe meubels op maat voor uw woning in Dongen. Dat betekent ook dat u alle keus hebt in vormen, soorten materialen, kleuren enzovoorts. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zelfs een nieuwe keuken kunnen wij volledig voor u maken en inrichten, van design- tot standaardkeukens. U vindt onze meubelmakerij in Oosterhout en in de buurt van Dongen, Breda, Tilburg en Waalwijk.

Marlo van Gils
Marlo van Gils
2021-02-15
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
2021-01-03
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
2020-12-07
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Heeft u een meubelmaker in de buurt van Dongen nodig?

Neem dan contact op met Anselm Oome! Samen met u gaan we aan de slag met het ontwerpen van uw ideale meubels, we stoppen daarbij niet totdat u 100% tevreden bent.

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
    Neem contact op