Welcome bij Anselm Oome

De unieke werkwijze van onze meubelmakerij

Waar vindt u tegenwoordig nog een echte, ambachtelijke meubelmakerij die een geheel interieur op maat en naar smaak kan maken? Bij Anselm Oome!

Wie zijn wij?

Ons Team

Directie & administratie

Anselm

Anselm Oome Directeur

Sven

Sven Oome Directeur en Verkoop (2)

Annet

Annet Oome Administratie 2

Werkvoorbereiders

Sanne

_DSC0119

Koen

_DSC1341-2 (1) (1)

Meubelmakers

Peter

Peter Interieurbouwer

Maikel

Maikel Interieurbouwer

Sammy

Sammy Interieurbouwer 2

Jos

_DSC0047

Jeffrey

_DSC0085

Sven Oome

Eigenaar

Anselm Oome

Eigenaar
Persoonlijk advies
Dé beste kwaliteit
Scherp in prijs
Ontwerp op maat

Een interieurbedrijf dat gespecialiseerd is in maatwerk

Of het nu gaat om interieurbetimmeringen en meubelen of kleine verbouwingen, voor het hele proces kunt u bij ons terecht. Wij maken namelijk graag in samenwerking met onze binnenhuisarchitect een ontwerp dat helemaal naar uw wens is. Wanneer dat het geval is, maken we alle meubelen zelf, zodat we precies dat kunnen maken wat u in uw hoofd heeft. Hierbij zijn alle soorten materialen en uitvoeringen mogelijk en kunnen we dus een hele metamorfose creëren.

Een nieuw interieur: van A tot Z door Anselm Oome

Wanneer u een nieuw interieur wenst, is het wel zo prettig als u alles bij één partij kan onderbrengen. Zo ontstaan er korte lijnen en is er geen ruimte voor miscommunicatie. Onze binnenhuisarchitect maakt graag een ontwerp, waarna wij aan de slag gaan met het geheel op maat maken van uw meubelen. Ook wanneer u enkel een kleine aanpassing aan het interieur wenst of een nieuwe tafel of kast wil laten maken, zijn wij er van A tot Z.

Eindeloze mogelijkheden

Bij Anselm Oome zijn de mogelijkheden eindeloos. Alles kan op maat en geheel naar ontwerp gemaakt worden. Zelfs een nieuwe keuken maken we graag voor u; van design tot standaard keukens. Heeft u onze iconische teak boomstamtafel al gezien? Een prachtige toevoeging voor uw leefkeuken! Nieuwe kast nodig? Wij maken graag uw schuifdeurkasten, inloopkasten, open haardmeubels, ensuite kasten en slaapkamers geheel op maat en naar wens. Zelfs voor shutters op maat bent u bij ons aan het juiste adres.   

Dat geldt echter ook voor zakelijk interieur. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen en produceren van een heel kantoorinterieur of showroom. Of het ontwerp en de productie van ontvangstruimtes, ordnerkasten en uitgiftebalies.

Bent u dus toe aan een nieuw interieur of een aanpassing daarvan? Anselm Oome verzorgt het gehele proces van ontwerp tot productie en plaatsing voor u. Ideaal, prachtig en geheel naar wens.

U vindt onze meubelmakerij in Oosterhout, in de buurt van Breda en Tilburg. U bent van harte welkom om eens langs te komen om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op!

Interesse in onze diensten?

Neem contact op

Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.

Neem contact op