Welkom bij Anselm Oome

De unieke werkwijze van onze meubelmakerij

Waar vindt u tegenwoordig nog een echte, ambachtelijke meubelmakerij die een geheel interieur op maat en naar smaak kan maken? Bij Anselm Oome!

Een interieurbedrijf dat gespecialiseerd is in maatwerk

Of het nu gaat om interieurbetimmeringen en meubelen of kleine verbouwingen, voor het hele proces kunt u bij ons terecht. Wij maken namelijk graag in samenwerking met onze binnenhuisarchitect een ontwerp dat helemaal naar uw wens is. Wanneer dat het geval is, maken we alle meubelen zelf, zodat we precies dat kunnen maken wat u in uw hoofd heeft. Hierbij zijn alle soorten materialen en uitvoeringen mogelijk en kunnen we dus een hele metamorfose creëren.

Ons team
Anselm Oome Directeur

Anselm

Eigenaar,
Productie, Montage

Sven Oome Directeur en Verkoop (2)

Sven

Eigenaar,
Productie, Projectbegeleiding

Sven Oome Directeur en Verkoop (2)

Sven

Directie,
Productie, Projectbegeleiding

Annet Oome Administratie 2

Annet

Administratie,
Werkvoorbereiding

_DSC0119

Sanne

Werkvoorbereiding,
Projectbegeleiding

_DSC1341-2 (1) (1)

Koen

Werkvoorbereiding,
Projectbegeleiding

Ansel-Oome_59650004 (1)

Yeshe

Montage

Lars
Lars

Productie , montage

Sven Oome Directeur en Verkoop (2)

Sven

Directie,
Productie, Projectbegeleiding

Een nieuw interieur: van A tot Z door Anselm Oome

Wanneer u een nieuw interieur wenst, is het wel zo prettig als u alles bij één partij kan onderbrengen. Zo ontstaan er korte lijnen en is er geen ruimte voor miscommunicatie. Onze binnenhuisarchitect maakt graag een ontwerp, waarna wij aan de slag gaan met het geheel op maat maken van uw meubelen. Ook wanneer u enkel een kleine aanpassing aan het interieur wenst of een nieuwe tafel of kast wil laten maken, zijn wij er van A tot Z.

Geschiedenis van Anselm Oome

Anselm Oome is in 2003 gestart vanuit een passie voor de ambachtelijke meubelmakerij, maatwerk interieur in het bijzonder, om meubels te maken die van de beste kwaliteit zijn en geheel aan de wens van de klant voldoen. Destijds was dit in een schuurtje met wat kleine machines.

Na de opleiding bij het Hout en meubileringscollege te Rotterdam is Anselms zoon, Sven, in het bedrijf gestapt. Dit met de passie voor high end interieurs. Sindsdien werken Sven en Anselm er samen aan om maatwerk compleet-interieurs en keukens met van de beste kwaliteit te realiseren voor particuliere klanten. Tegenwoordig niet meer vanuit de schuur, maar vanuit een nieuw machinepark.

Met veel trots hebben we al veel mooie projecten mogen uitvoeren en interieurs mogen bouwen en leveren voor onze klanten door heel Nederland en België. Hierdoor hebben we ons als interieurbouwbedrijf steeds verder mogen ontwikkelen en leveren we inmiddels een totaaldienst: van interieuradvies tot compleet ontwerp op maat in 3D. Keukens, woonkamers, slaapkamers, badkamers en een zakelijk interieur – alles wordt van A tot Z voor u verzorgd. We zijn fier op hoe ver we zijn gekomen: van passievolle eenmanszaak tot omvangrijk familiebedrijf.

Eindeloze mogelijkheden

Bij Anselm Oome zijn de mogelijkheden eindeloos. Alles kan op maat en geheel naar ontwerp gemaakt worden. Zelfs een nieuwe keuken maken we graag voor u; van design tot standaard keukens. Heeft u onze iconische teak boomstamtafel al gezien? Een prachtige toevoeging voor uw leefkeuken! Nieuwe kast nodig? Wij maken graag uw schuifdeurkasten, inloopkasten, open haardmeubels, ensuite kasten en slaapkamers geheel op maat en naar wens. Zelfs voor shutters op maat bent u bij ons aan het juiste adres.   

Dat geldt echter ook voor zakelijk interieur. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen en produceren van een heel kantoorinterieur of showroom. Of het ontwerp en de productie van ontvangstruimtes, ordnerkasten en uitgiftebalies.

Bent u dus toe aan een nieuw interieur of een aanpassing daarvan? Anselm Oome verzorgt het gehele proces van ontwerp tot productie en plaatsing voor u. Ideaal, prachtig en geheel naar wens.

U vindt onze meubelmakerij in Oosterhout, in de buurt van Breda en Tilburg. U bent van harte welkom om eens langs te komen om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op!

Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.

Neem contact op