Woonkamer

Slaapkamer

Badkamer

Wandbetimmering

Tuinmeubels op maat

Eikenhout interieur

Maatwerk interieur met Anselm Oome

Bij Anselm Oome kunt u uw droominterieur op maat realiseren met onze jarenlange expertise. Onze kennis en vakmanschap stellen ons in staat om interieurbouw te creëren die perfect passen bij uw woning en persoonlijke stijl. Of u nu een moderne, minimalistische inrichting wilt of een klassiek, tijdloos design, wij bieden maatwerkoplossingen die aan al uw verwachtingen voldoen.

Interieurbouw op maat

Wij begrijpen dat elk huis uniek is, met zijn eigen uitdagingen en mogelijkheden. Daarom bieden we interieurbouw op maat, waarbij we rekening houden met schuine wanden, beperkte ruimtes en andere specifieke kenmerken van uw interieur. Onze meubels passen naadloos in elke ruimte, of het nu gaat om op maat gemaakte kookeilanden met prachtige marmeren bladen of badkamermeubels die perfect aansluiten op de rest van uw inrichting. Uw wensen en ideeën vormen de basis van ons ontwerp, en ons vakmanschap zorgt voor sublieme afwerking en duurzaamheid.

Neem contact op voor maatwerk interieurbouw

Bij Anselm Oome zijn we trots op ons vermogen om maatwerk interieurbouw oplossingen te bieden die uw verwachtingen overtreffen. Als u geïnteresseerd bent in ons maatwerk interieur, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat klaar om met u samen te werken, uw visie tot leven te brengen en uw interieur perfect op maat te maken. Ontdek de mogelijkheden en laat ons u helpen om uw huis om te toveren tot een unieke en functionele ruimte die uw persoonlijke stijl weerspiegelt.

lonneke doorn
lonneke doorn
28/12/2022
Anselm Oome heeft ons fantastisch geholpen na het faillissement van onze interieurbouwer. Wat zijn wij blij met het eindresultaat. Zoek je interieurbouwer met oog voor detail en creatieve oplossingen, dan ben je bij Anselm Oome aan het juiste adres!!
Guido Werk
Guido Werk
28/06/2022
Goede Interieurbouwer met oog voor de klant en passie voor het werk.
Patricia Knaflewski
Patricia Knaflewski
13/06/2022
Openhaard meubel geplaatst door Jeffrey en Dennis. Dennis in de leer bij Jeffrey. Super goede uitleg hoe hij die gaf,en Dennis is een goede leerling die alles snel op pakt. Die komt er wel. Jeffrey dacht goed met ons mee,echt heel fijn. Super blij er mee
Femke Fluitman
Femke Fluitman
01/06/2022
De verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. Vanaf het begin verliep het contact uitermate plezierig en professioneel, waarbij de tijd werd genomen en goed werd ingespeeld en meegedacht met onze wensen. Afspraken werden nagekomen, de communicatie verliep soepel en uit alles bleek oog voor de klant, oog voor kwaliteit en voor detail. Toen wij een andere (vilten)achtergrond wilden, die niet voorhanden was bij leveranciers, hebben ze zelf de moeite genomen om de wand te maken. Ook het plaatsen verliep probleemloos en getuigde wederom van vakmanschap en van gedrevenheid om het ons als klant naar wens te maken. Je betaalt er een prijs voor maar het is de investering zeker waard.
Toon Naalden
Toon Naalden
28/01/2022
mooie haard en tv meubel afgeleverd en garderobekast. Mooie kwaliteit en vakkundig personeel.
Marlo van Gils
Marlo van Gils
15/02/2021
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
03/01/2021
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
07/12/2020
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.
Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
Neem contact op