Uw interieur op maat met Anselm Oome

Een interieur is op zijn mooist als meubels en woning één geheel zijn. Door uw interieur op maat te laten maken door Anselm Oome, kunt u de beschikbare ruimte maximaal benutten. Bovendien krijgt u altijd unieke meubels die volledig op uw woning zijn afgestemd. 

Interieurinrichting op maat

Heeft u een schuine of hellende wand? Wij maken een meubel wat precies in de ruimte past. We zorgen ervoor dat de maatwerk meubelen bij de rest van uw inrichting passen, ongeacht hoe groot of klein de ruimte ook is. Hierdoor houdt u geen lege hoeken of uitstekende kanten over in uw interieur. Een handgemaakt interieur heeft bovendien als voordeel dat uw meubels een sublieme afwerking krijgen, denk bijvoorbeeld aan een maatwerk kookeiland met marmeren blad, of een badkamer met een op maat gemaakt badkamermeubel. Doordat wij het ontwerp geheel naar uw voorkeuren aan kunnen passen, kunnen wij uw droominterieur realiseren  wat geheel bij uw stijl en wensen past.

Foto 1
DSC_0129

Neem contact met ons op

Bent u enthousiast geworden van een van onderstaande projecten en wilt u graag een meubel of interieur op maat laten maken door Anselm Oome? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.