Woonkamer

Slaapkamer

Badkamer

Wandbetimmering

Tuinmeubels op maat

Eikenhout interieur

Uw interieur op maat met Anselm Oome

Een interieur is op zijn mooist als meubels en woning één geheel zijn. Door uw interieur op maat te laten maken door Anselm Oome, kunt u de beschikbare ruimte maximaal benutten. Bovendien krijgt u altijd unieke meubels die volledig op uw woning zijn afgestemd. 

Interieurinrichting op maat

Heeft u een schuine of hellende wand? Wij maken een meubel wat precies in de ruimte past. We zorgen ervoor dat de maatwerk meubelen bij de rest van uw inrichting passen, ongeacht hoe groot of klein de ruimte ook is. Hierdoor houdt u geen lege hoeken of uitstekende kanten over in uw interieur. Een handgemaakt interieur heeft bovendien als voordeel dat uw meubels een sublieme afwerking krijgen, denk bijvoorbeeld aan een maatwerk kookeiland met marmeren blad, of een badkamer met een op maat gemaakt badkamermeubel. Doordat wij het ontwerp geheel naar uw voorkeuren aan kunnen passen, kunnen wij uw droominterieur realiseren  wat geheel bij uw stijl en wensen past.

Neem contact met ons op

Bent u enthousiast geworden van een van onderstaande projecten en wilt u graag een meubel of interieur op maat laten maken door Anselm Oome? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Marlo van Gils
Marlo van Gils
2021-02-15
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
2021-01-03
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
2020-12-07
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.
Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
Neem contact op