Keuken op maat

Wilt u uw keuken geheel op maat laten maken? Dat kan bij Anselm Oome! Bij ons kunt u terecht voor het gehele traject; van ontwerp tot het leidingwerk en de plaatsing van uw keuken. Ook apparatuur, meubelen en bijvoorbeeld het aanrechtblad kunnen geheel op maat in uw keuken verwerkt worden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw keuken geheel naar wens en smaak is, zodat u er nog jarenlang van kunt genieten.

Een keuken op maat laten maken door een meubelmaker in Oosterhout, Breda, Tilburg en omgeving

Anselm Oome is een meubelmaker in Oosterhout waarbij u verschillende soorten meubelen op maat kunt laten maken. Van een geheel nieuw interieur op maat en prachtige houten tafels, tot een keuken op maat! Bent u toe aan een nieuwe keuken of wilt u uw keuken graag laten renoveren, dan kunt u daar bij ons voor terecht. De mogelijkheden van bijvoorbeeld uw keukenkastjes zijn eindeloos. Zo kunt u kiezen voor een afwerking van gespoten MDF of een melamine afwerking. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor keukenkastjes met een eikenhouten fineer afwerking. Het voordeel van een keuken laten maken door een meubelmaker, is dat écht alles op maat gemaakt kan worden.

keuken-006

Een keuken laten maken die bij uw interieur past

Het is natuurlijk erg belangrijk dat uw nieuwe keuken bij uw smaak past, maar dat deze ook bij de rest van uw interieur past. Daarom komen we graag bij u langs om te bespreken wat uw wensen en eisen zijn. We nemen dan ook altijd een binnenhuisarchitect mee die u bijvoorbeeld kan adviseren over de juiste keukenkastjes bij de rest van uw interieur. Zo is uw interieur altijd in harmonie met de keuken en wordt alles één mooi plaatje!

Een keuken op maat laten maken door Anselm Oome in Oosterhout

Wanneer u uw keuken op maat laat maken door Anselm Oome, bent u verzekerd van kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat uw keuken er geheel naar wens uit zal zien. We maken samen met onze binnenhuisarchitect een ontwerp dat aansluit bij uw wensen en de rest van uw interieur. We maken alles zelf in onze eigen werkplaats en gebruiken hiervoor de beste materialen. Apparatuur kan natuurlijk niet ontbreken in uw keuken. U kunt zelf aangeven welke apparatuur u wil, of u kunt bij ons kiezen uit de beste Miele apparatuur. Wij zijn een officiële Miele dealer en kunnen u daardoor dus de beste apparatuur bieden. We maken ook een plan voor de leidingen zodat alles goed aangesloten zit en we de keuken perfect kunnen zetten. Zo heeft u alles geregeld bij één bedrijf, en dat is wel zo makkelijk!

Ook een keuken op maat laten maken?

Wilt u graag een keuken op maat laten maken door meubelmaker Anselm Oome in BredaTilburgWaalwijkDongen of Raamdonksveer Oosterhout en omgeving? Of wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn en een vrijblijvende afspraak maken? De mogelijkheden zijn eindeloos en we vertellen u hier graag meer over. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.

    Neem contact op