Zwarte keuken

Eikenhouten keuken

Keukens in Brabant

Wilt u uw keuken geheel op maat laten maken? Dat kan bij Anselm Oome! Bij ons kunt u terecht voor het gehele traject; van ontwerp tot het leidingwerk en de plaatsing van uw keuken. Ook apparatuur, meubelen en bijvoorbeeld het aanrechtblad kunnen geheel op maat in uw keuken verwerkt worden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw keuken geheel naar wens en smaak is, zodat u er nog jarenlang van kunt genieten.

Een keuken op maat laten maken door Anselm Oome

Anselm Oome is een meubelmaker in Oosterhout waarbij u verschillende soorten meubelen op maat kunt laten maken. Van een geheel nieuw interieur op maat en prachtige houten tafels, tot complete keukens; bij ons kunt u alles op maat laten maken! Bent u toe aan een nieuwe keuken of wilt u uw keuken graag laten renoveren, dan kunt u daar bij ons voor terecht. De mogelijkheden van bijvoorbeeld uw keukenkastjes zijn eindeloos. Zo kunt u kiezen voor een afwerking van gespoten MDF of een melamine afwerking. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor keukenkastjes met een eikenhouten fineer afwerking. Het voordeel van een keuken laten maken door een meubelmaker, is dat écht alles op maat gemaakt kan worden.

Een keuken laten maken die bij uw interieur past

Het is natuurlijk erg belangrijk dat uw nieuwe keuken bij uw smaak past, maar dat deze ook bij de rest van uw interieur past. Daarom komen we graag bij u langs om te bespreken wat uw wensen en eisen zijn. We nemen dan ook altijd een binnenhuisarchitect mee die u bijvoorbeeld kan adviseren over de juiste keukenkastjes bij de rest van uw interieur. Zo is uw interieur altijd in harmonie met de keuken en wordt alles één mooi plaatje!

Kosten voor het op maat laten maken van een keuken

Wanneer u uw keuken op maat laat maken door Anselm Oome, bent u verzekerd van kwaliteit. De kosten voor een houten keuken op maat lopen uiteen en zijn afhankelijk van uw wensen en de materialen die wij voor de opdracht mogen gebruiken. Een eenvoudige houten keuken heeft bijvoorbeeld een ander prijskaartje dan een keuken met een op maat gemaakt natuurstenen blad of stalen elementen. Toch liggen de prijzen voor een maatwerk keuken niet zo veel hoger dan de prijzen voor een standaard keuken. Bent u benieuwd wat een keuken op maat kost? Laat u dan vooraf altijd goed informeren, want vaak is er meer mogelijk dan u denkt! Wij zorgen ervoor dat uw keuken er geheel naar wens uit zal zien. We maken samen met onze binnenhuisarchitect een ontwerp dat aansluit bij uw wensen en de rest van uw interieur.

Een houten keuken op maat

Hout is erg populair in de keuken. Dat is niet zo gek, want het zorgt voor een prachtige, rustieke sfeer. Nu vraagt u zich natuurlijk af: wat kost een keuken op maat. Dat kunnen wij lastig zeggen. De kosten van een keuken op maat hangen volledig af van de grootte van de keuken, uw wensen en de materialen die u in uw keuken wilt verwerken. Wilt u graag weten wat een houten keuken op maat ongeveer zou kosten? Dan kunt u natuurlijk een offerte aanvragen.

Luxe keukens op maat gemaakt van de beste materialen

In onze eigen werkplaats maken we alles zelf en hiervoor gebruiken we de beste materialen. Een op maat gemaakte keuken moet namelijk op alle vlakken aan uw wensen voldoen. In onze exclusieve keukens op maat mag goede apparatuur natuurlijk niet ontbreken. U kunt zelf aangeven welke apparatuur u wilt, of u kunt bij ons kiezen uit de beste Miele-apparatuur. Wij zijn een officiële Miele-dealer en kunnen u daardoor dus de beste apparatuur bieden. We maken ook een plan voor de leidingen zodat alles goed aangesloten zit en we de keuken perfect kunnen zetten. Zo heeft u alles geregeld bij één bedrijf, dat is wel zo makkelijk! Overigens zijn de kosten voor een keuken op maat laten maken lang niet zoveel duurder dan een standaardkeuken laten zetten. Laat u verrassen en neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. 

Ook een keuken op maat laten maken door een interieurbouwer?

Wilt u graag een keuken op maat laten maken door meubelmaker Anselm Oome in Breda, Tilburg, Waalwijk, Dongen of Raamdonksveer Oosterhout en omgeving? Of wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn en een vrijblijvende afspraak maken? De mogelijkheden zijn eindeloos en we vertellen u hier graag meer over. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Marlo van Gils
Marlo van Gils
2021-02-15
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
2021-01-03
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
2020-12-07
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Ook een keuken op maat laten maken?

Wilt u graag een keuken op maat laten maken door meubelmaker Anselm Oome in BredaTilburgWaalwijkDongen of Raamdonksveer Oosterhout en omgeving? Of wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn en een vrijblijvende afspraak maken? De mogelijkheden zijn eindeloos en we vertellen u hier graag meer over. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
    Neem contact op