De meubelmaker van Breda

Bent u op zoek naar een meubelmaker in de omgeving van Breda die uw meubels geheel naar wens en op maat kan maken? Dan bent u bij Anselm Oome aan het juiste adres. U vindt onze meubelmakerij niet ver van Breda vandaan, namelijk in Oosterhout. Wat voor meubels u ook wil laten maken, wij staan voor u klaar. Wij zijn namelijk een interieurbedrijf dat gespecialiseerd is in maatwerk. Of u nu op zoek bent naar een geheel nieuw, op maat gemaakt interieur of enkel naar op maat gemaakte meubels, alles is mogelijk bij Anselm Oome. Zo staan wij bijvoorbeeld bekend om onze teak boomstamtafel, een tafel die heel wat karakter in huis brengt. Of bent u op zoek naar een manier om uw open haard weg te werken? Bekijk dan eens de mogelijkheden van onze op maat gemaakte open haard meubelen.

Kasten op maat laten maken door een meubelmaker in Breda

Heeft u nieuwe kasten nodig voor uw woning in Breda, dan kunt u ze op maat laten maken door Anselm Oome. Wij zijn namelijk van mening dat kasten de sleutel zijn tot een net en opgeruimd huis. Toch kan het erg lastig zijn om de juiste kasten te vinden voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of woonkamer. Zo kunnen schuine daken of scheve hoeken nogal wat roet in het eten gooien. Om alle ruimte in uw kamers te benutten, kunt u door Anselm Oome kasten op maat laten maken. Of wilt u graag een inloopkast van een kleine kamer laten maken? De mogelijkheden zijn eindeloos en we bespreken uw wensen graag met u. U kunt met een gerust hart de kasten voor uw woning in Breda op maat laten maken door Anselm Oome.

Ook voor interieurbouw in Breda

We hebben het nu voornamelijk gehad over slaapkamerkasten die u door ons op maat kunt laten maken, maar voor nog veel meer kasten kunt u bij ons terecht. Wilt u in de woonkamer bijvoorbeeld een mooie grote boekenkast over de gehele oppervlakte van de wand? Prachtig! Meubelmaker Anselm Oome kan deze boekenkast geheel op maat maken zodat deze perfect in uw woning in Breda past. Ook hierbij kan rekening gehouden worden met schuine zijden of andere wensen. Heeft u weinig ruimte in uw woonkamer of slaapkamer, maar wilt u toch graag een grote kast erin hebben? Dan is een schuifdeurkast op maat misschien iets voor uw woning in Breda. Met schuifdeuren bespaart u heel wat ruimte, u hebt namelijk minder ruimte voor de kast nodig omdat de deuren geen ruimte in beslag nemen. Ideaal dus! Neem contact op met Anselm Oome om de mogelijkheden voor een schuifdeurkast op maat te bespreken.

Anselm Oome: uw meubelmakerij in Breda en omstreken

Bij Anselm Oome kunt u echter voor nog veel meer terecht dan enkel voor kasten op maat. Wij zijn er namelijk niet alleen voor particulieren, ook voor advies en kantoorinrichting voor uw kantoor in Breda bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn niet zomaar een meubelmaker in de omgeving Breda, wij zijn een meubelmaker die u graag de allermooiste meubels, geheel naar wens maakt en levert. Of het nu gaat om kantoorinrichting of de inrichting van uw woonkamer! Neem voor meer informatie eens contact met ons op

Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.

Neem contact op