Interieurbouw

Keukens

Projecten

Meubelmaker Bergen op Zoom voor een interieur op maat

Meubelmakers die speciaal voor u meubilair op maat maken, zijn tegenwoordig niet meer op elke hoek van de straat te vinden. Toch hoeft u niet ver te reizen. Op nog geen uur rijden van u vandaan vindt u Anselm Oome in Oosterhout. Wij houden het ambacht van meubelmakerij Bergen op Zoom en omstreken in stand. Bent u op zoek naar een landelijke boekenkast, een retro dressoir, een moderne roomdevider of een ander meubelstuk? Wij helpen u graag verder. Wij maken meubels op maat Bergen op Zoom en zijn tevens gespecialiseerd in interieurmetamorfoses en het maken van keukens op maat. Waarmee mogen wij u van dienst zijn?

Kasten op maat in Bergen op Zoom, afgestemd op uw wensen

Een opgeruimd interieur vraagt om voldoende opbergruimte. Kasten zijn in alle soorten en maten te verkrijgen, maar een kast vinden die perfect aansluit op uw wensen kan toch een uitdaging zijn. Wellicht heeft u een exemplaar gevonden, gemaakt van een prachtig materiaal en uitgevoerd in de gewenste stijl, maar is de kast net te groot of te klein. Nu moet u weer van voor af aan beginnen met uw zoektocht. Frustratie en tijd kan bespaard worden wanneer u kiest voor kasten op maat Bergen op Zoom.  U kunt dan zeker terecht bij onze meubelmaker in Bergen op Zoom. Onze meubelmakerij in Bergen op Zoom specialiseert zich in het op maat maken van verschillende meubels. Wij maken kasten speciaal voor u, waardoor ze niet enkel qua materiaal en stijl, maar ook qua formaat geheel aansluiten op uw wensen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over loze ruimte naast uw kast of een indeling waar u niet tevreden over bent. Wij brengen namelijk uw eigen ideeën en ontwerpen tot leven.

De perfecte keuken op maat met interieurbouw in Bergen op Zoom

De keuken is de ruimte in huis waar het hele gezin samenkomt om te koken, te eten, de krant te lezen en huiswerk te maken. Dit speciale plekje verdient daarom extra aandacht wanneer het tijd is voor een renovatie. Door middel van interieurbouw kunt u uw keuken op maat in Bergen op Zoom volledig naar wens laten maken. Wilt u graag een keuken op maat waar u echt tevreden over bent? Vertel ons al uw ideeën en wensen. Wij denken graag met u mee! Hoeveel opbergruimte heeft u nodig? Welke indeling is geschikt voor uw keuken? Welke materialen zijn slijtvast en staan mooi? Met behulp van uw ideeën, een goede samenwerking en onze expertise maken wij een geweldige en unieke keuken voor u.

Onze interieurbouwer in Bergen op Zoom staat voor u klaar

Wij van Anselm Oome werken altijd met de juiste kwaliteit. Als interieurbouw in Bergen op Zoom zorgen wij ervoor dat we hoogwaardige materialen gebruiken. Daarbij zijn al onze meubelmakers in Bergen op Zoom specialist in het op maat maken van meubels en gaan ze dan ook altijd vol aandacht aan het werk met uw meubels. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd de juiste meubels voor in uw woning ontvangt.

Uw interieurbouwer Bergen op Zoom

Anselm Oome is een bedrijf dat beschikt over een team dat ervaring, kennis en enthousiasme bundelt. De liefde voor het ambacht van meubelmakerij en de kennis die we in huis hebben, zorgen ervoor dat het verkrijgen van meubels op maat Bergen op Zoom mogelijk is. Of u nu kasten, tuinmeubels, keukens, kurkwanden of shutters wenst, wij staan tot uw dienst. Wij leveren producten die u kwaliteit, stijl en 100% uniciteit te bieden hebben.

lonneke doorn
lonneke doorn
28/12/2022
Anselm Oome heeft ons fantastisch geholpen na het faillissement van onze interieurbouwer. Wat zijn wij blij met het eindresultaat. Zoek je interieurbouwer met oog voor detail en creatieve oplossingen, dan ben je bij Anselm Oome aan het juiste adres!!
Guido Werk
Guido Werk
28/06/2022
Goede Interieurbouwer met oog voor de klant en passie voor het werk.
Patricia Knaflewski
Patricia Knaflewski
13/06/2022
Openhaard meubel geplaatst door Jeffrey en Dennis. Dennis in de leer bij Jeffrey. Super goede uitleg hoe hij die gaf,en Dennis is een goede leerling die alles snel op pakt. Die komt er wel. Jeffrey dacht goed met ons mee,echt heel fijn. Super blij er mee
Femke Fluitman
Femke Fluitman
01/06/2022
De verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. Vanaf het begin verliep het contact uitermate plezierig en professioneel, waarbij de tijd werd genomen en goed werd ingespeeld en meegedacht met onze wensen. Afspraken werden nagekomen, de communicatie verliep soepel en uit alles bleek oog voor de klant, oog voor kwaliteit en voor detail. Toen wij een andere (vilten)achtergrond wilden, die niet voorhanden was bij leveranciers, hebben ze zelf de moeite genomen om de wand te maken. Ook het plaatsen verliep probleemloos en getuigde wederom van vakmanschap en van gedrevenheid om het ons als klant naar wens te maken. Je betaalt er een prijs voor maar het is de investering zeker waard.
Toon Naalden
Toon Naalden
28/01/2022
mooie haard en tv meubel afgeleverd en garderobekast. Mooie kwaliteit en vakkundig personeel.
Marlo van Gils
Marlo van Gils
15/02/2021
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
03/01/2021
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
07/12/2020
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Neem contact op met Anselm Oome

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
    Neem contact op