Meubelmaker Bergen op Zoom voor een interieur op maat

Meubelmakers die speciaal voor u meubilair op maat maken, zijn tegenwoordig niet meer op elke hoek van de straat te vinden. Toch hoeft u niet ver te reizen. Op nog geen uur rijden van u vandaan vindt u Anselm Oome in Oosterhout. Wij houden het ambacht van meubelmakerij Bergen op Zoom en omstreken in stand. Bent u op zoek naar een landelijke boekenkast, een retro dressoir, een moderne roomdevider of een ander meubelstuk? Wij helpen u graag verder. Wij maken meubels op maat Bergen op Zoom en zijn tevens gespecialiseerd in interieurmetamorfoses en het maken van keukens op maat. Waarmee mogen wij u van dienst zijn?

Kasten op maat Bergen op Zoom, afgestemd op uw wensen

Een opgeruimd interieur vraagt om voldoende opbergruimte. Kasten zijn in alle soorten en maten te verkrijgen, maar een kast vinden die perfect aansluit op uw wensen kan toch een uitdaging zijn. Wellicht heeft u een exemplaar gevonden, gemaakt van een prachtig materiaal en uitgevoerd in de gewenste stijl, maar is de kast net te groot of te klein. Nu moet u weer van voor af aan beginnen met uw zoektocht. Frustratie en tijd kan bespaard worden wanneer u kiest voor kasten op maat Bergen op Zoom. Wij maken kasten speciaal voor u, waardoor ze niet enkel qua materiaal en stijl, maar ook qua formaat geheel aansluiten op uw wensen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over loze ruimte naast uw kast of een indeling waar u niet tevreden over bent. Wij brengen namelijk uw eigen ideeën en ontwerpen tot leven.

20201106-DSC_0010

De perfecte keuken op maat Bergen op Zoom

De keuken is de ruimte in huis waar het hele gezin samenkomt om te koken, te eten, de krant te lezen en huiswerk te maken. Dit speciale plekje verdient daarom extra aandacht wanneer het tijd is voor een renovatie. Wilt u graag een keuken op maat waar u echt tevreden over bent? Vertel ons al uw ideeën en wensen. Wij denken graag met u mee! Hoeveel opbergruimte heeft u nodig? Welke indeling is geschikt voor uw keuken? Welke materialen zijn slijtvast en staan mooi? Met behulp van uw ideeën, een goede samenwerking en onze expertise maken wij een geweldige en unieke keuken voor u.

Uw interieurbouwer Bergen op Zoom

Anselm Oome is een bedrijf dat beschikt over een team dat ervaring, kennis en enthousiasme bundelt. De liefde voor het ambacht van meubelmakerij en de kennis die we in huis hebben, zorgen ervoor dat het verkrijgen van meubels op maat Bergen op Zoom mogelijk is. Of u nu kasten, tuinmeubels, keukens, kurkwanden of shutters wenst, wij staan tot uw dienst. Wij leveren producten die u kwaliteit, stijl en 100% uniciteit te bieden hebben.

Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.

Neem contact op