Verschillende soorten haardmeubelen van Anselm Oome

Haardmeubelen vindt u in verschillende soorten en maten. Het zijn echte sfeermakers; de ideale manier om uw huiskamer te voorzien van warmte, licht en een intieme, gezellige sfeer. Een open haard meubel trekt altijd de aandacht van bezoekers en het biedt de mogelijkheid tot veel gezellige avonden voor een sfeervol haardvuur.

Voor ieder interieur een haardmeubel

Bij een haardmeubel denkt men al snel aan een eenvoudige inham in een stenen muur met een rek ervoor. Echter zijn er nog veel meer manieren om een haardmeubel in de huiskamer te integreren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een tv meubel met haard of een wandmeubel met haard. Wat voor haardmeubel u ook wil; Anselm Oome maakt het voor u op maat. Zo past het perfect bij uw interieur! U kunt kiezen voor verschillende materialen waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Zo kunnen wij een haardmeubel maken van MDF met bewerkingen voor hoogglans, zijdeglans of mat, massief eiken en melamine (hpl). Voor ieder interieur is er een haardmeubel te vinden!

Gashaard meubel met tv

U kunt kiezen voor een gashaard meubel met of zonder tv. Hiernaast ziet u een gashaard meubel met tv dat naadloos binnen het interieur van deze huiskamer past. Deze gashaard meubel is geheel op maat gemaakt en geeft gezellig licht en prettige warmte, terwijl het tegelijkertijd de inrichting verfraait. Daarnaast kunt u lekker tv kijken en regelmatig een blik werken op uw prachtige gashaard. Gezellig met uw gezin op de bank, een mooie serie en een romantisch vuur. Dat vormt pas de perfecte avond!

Open haard met tv

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een open haard met tv. Deze kan geheel in de stijl van uw huiskamer gemaakt worden. Wij werken alles netjes af zodat uw tv meubel met open haard eruit ziet als één geheel. Zo kan een tv meubel met open haard de haardmeubel van uw dromen worden! Deze prachtige open haard vergroot de sfeer van de ruimte alleen maar, en doordat de haard op het tv meubel geplaatst is, is het een bijzondere toevoeging aan uw huiskamer die zeker de aandacht zal trekken.

Haardmeubel met tv lift

Heeft u een mooi strak en modern interieur, dan kunt u ook kiezen voor een haardmeubel met tv lift. Deze is strak afgewerkt en vormt samen met de elektrisch inschuifbare tv de blikvanger van de ruimte. De open haard zal het middelpunt van de huiskamer zijn, waar de hele familie graag bij vertoeft. Ook kinderen zijn dol op de gezellige haard en kunnen er op deze manier veilig bij in de buurt spelen. Deze haardmeubel met tv lift kan natuurlijk geheel op maat gemaakt worden zodat het ook in uw interieur past.

Wandmeubel met open haard

Een klassiek aangeklede ruimte vraagt om een stijlvolle haard. Heeft u liever geen combinatie tussen een tv meubel en een haard, dan kunt u ook kiezen voor een prachtig, stijlvol wandmeubel. Dit grote wandmeubel is prachtig afgewerkt met een mooie, centraal geplaatste haard. Als u ook zo’n prachtige wandmeubel met haard zou willen, kunt u bij ons terecht. Vertel ons uw wensen en we zorgen voor deze mooie aankleding van uw huiskamer.

Open haardmeubel op maat laten maken

Heeft u interesse in een open haard meubel op maat? Neem dan contact op met Anselm Oome via onderstaand contactformulier en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

 

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.

    Neem contact op