Het interieur voor uw winkel op maat laten maken

U heeft een eigen winkel of boutique en wilt hier graag een interieur op maat voor laten maken. Dan bent u bij Anselm Oome aan het juiste adres! WIj zijn een meubelmakerij met jarenlange ervaring, gevestigd in Oosterhout. Wij kunnen al uw wensen op het gebied van winkelinrichting voor u ontwerpen en plaatsen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder.

Wij verzorgen de winkelinrichting en interieurbouw voor iedere winkel

Of u nu een kledingwinkel, speciaalzaak, delicatessenwinkel, dierenwinkel of kapperszaak heeft, wij maken alle soorten interieur op maat. Onze binnenhuisarchitect neemt graag het ontwerp voor uw winkel samen met u door. U kunt ook zelf eigen ontwerpen doorgeven. Onze meubelmakerij verzorgt vervolgens het maakproces van A tot Z waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van kasten, tafels, kleinmeubelen en allerlei andere soorten meubels. Wij maken veel gebruik van hout, maar u kunt uiteraard ook voor andere materialen kiezen, zoals glas, metaal, kurk, leer of staal. Geef uw wensen door aan ons en wij zorgen voor de rest.

Ook als u zelf het ontwerp voor uw winkelinterieur wilt maken

Onze binnenhuisarchitect staat voor u klaar om een ontwerp te maken, maar u mag dat natuurlijk ook zelf doen. Wanneer u hele specifieke wensen heeft voor het interieurdesign van uw winkel kan het wenselijk zijn om een eigen ontwerp te maken. Deze kunt u meenemen naar onze showroom. Wij zullen de mogelijkheden bespreken en het ontwerp voor u realiseren. Zo heeft u volledig de hand in uw interieurontwerp. U heeft volledig vrije keuze in de materialen, vormen en kleuren voor uw meubels. 

Maatwerk meubelen voor bedrijven in Oosterhout, Dongen, Raamsdonksveer, Breda, Tilburg en omstreken

Wij kunnen vrijwel ieder ontwerp of interieur realiseren voor uw bedrijf. Ons bedrijf ligt centraal gelegen in Oosterhout. Om deze reden kunnen wij veel ondernemers in de regio bedienen. Wij hanteren korte communicatielijnen en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Bent u geïnteresseerd in kasten op maat, wilt u maatwerk meubelen om uw werkzaamheden te ondersteunen (zoals een werktafel op maat) of uw complete interieur vormgeven? Alles is mogelijk bij Anselm Oome. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of een afspraak. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw bedrijfsinterieur.

lonneke doorn
lonneke doorn
28/12/2022
Anselm Oome heeft ons fantastisch geholpen na het faillissement van onze interieurbouwer. Wat zijn wij blij met het eindresultaat. Zoek je interieurbouwer met oog voor detail en creatieve oplossingen, dan ben je bij Anselm Oome aan het juiste adres!!
Guido Werk
Guido Werk
28/06/2022
Goede Interieurbouwer met oog voor de klant en passie voor het werk.
Patricia Knaflewski
Patricia Knaflewski
13/06/2022
Openhaard meubel geplaatst door Jeffrey en Dennis. Dennis in de leer bij Jeffrey. Super goede uitleg hoe hij die gaf,en Dennis is een goede leerling die alles snel op pakt. Die komt er wel. Jeffrey dacht goed met ons mee,echt heel fijn. Super blij er mee
Femke Fluitman
Femke Fluitman
01/06/2022
De verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. Vanaf het begin verliep het contact uitermate plezierig en professioneel, waarbij de tijd werd genomen en goed werd ingespeeld en meegedacht met onze wensen. Afspraken werden nagekomen, de communicatie verliep soepel en uit alles bleek oog voor de klant, oog voor kwaliteit en voor detail. Toen wij een andere (vilten)achtergrond wilden, die niet voorhanden was bij leveranciers, hebben ze zelf de moeite genomen om de wand te maken. Ook het plaatsen verliep probleemloos en getuigde wederom van vakmanschap en van gedrevenheid om het ons als klant naar wens te maken. Je betaalt er een prijs voor maar het is de investering zeker waard.
Toon Naalden
Toon Naalden
28/01/2022
mooie haard en tv meubel afgeleverd en garderobekast. Mooie kwaliteit en vakkundig personeel.
Marlo van Gils
Marlo van Gils
15/02/2021
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
03/01/2021
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
07/12/2020
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Neem contact op voor een winkel inrichting op maat

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
    Neem contact op