Het interieur voor uw winkel op maat laten maken

U heeft een eigen winkel of boutique en wilt hier graag een interieur op maat voor laten maken. Dan bent u bij Anselm Oome aan het juiste adres! WIj zijn een meubelmakerij met jarenlange ervaring, gevestigd in Oosterhout. Wij kunnen al uw wensen op het gebied van winkelinrichting voor u ontwerpen en plaatsen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder.

Wij verzorgen de winkelinrichting en interieurbouw voor iedere winkel

Of u nu een kledingwinkel, speciaalzaak, delicatessenwinkel, dierenwinkel of kapperszaak heeft, wij maken alle soorten interieur op maat. Onze binnenhuisarchitect neemt graag het ontwerp voor uw winkel samen met u door. U kunt ook zelf eigen ontwerpen doorgeven. Onze meubelmakerij verzorgt vervolgens het maakproces van A tot Z waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van kasten, tafels, kleinmeubelen en allerlei andere soorten meubels. Wij maken veel gebruik van hout, maar u kunt uiteraard ook voor andere materialen kiezen, zoals glas, metaal, kurk, leer of staal. Geef uw wensen door aan ons en wij zorgen voor de rest.

hair-salon-529917_640
pic-about-3

Ook als u zelf het ontwerp voor uw winkelinterieur wilt maken

Onze binnenhuisarchitect staat voor u klaar om een ontwerp te maken, maar u mag dat natuurlijk ook zelf doen. Wanneer u hele specifieke wensen heeft voor het interieurdesign van uw winkel kan het wenselijk zijn om een eigen ontwerp te maken. Deze kunt u meenemen naar onze showroom. Wij zullen de mogelijkheden bespreken en het ontwerp voor u realiseren. Zo heeft u volledig de hand in uw interieurontwerp. U heeft volledig vrije keuze in de materialen, vormen en kleuren voor uw meubels. 

Maatwerk meubelen voor bedrijven in Oosterhout, Dongen, Raamsdonksveer, Breda, Tilburg en omstreken

Wij kunnen vrijwel ieder ontwerp of interieur realiseren voor uw bedrijf. Ons bedrijf ligt centraal gelegen in Oosterhout. Om deze reden kunnen wij veel ondernemers in de regio bedienen. Wij hanteren korte communicatielijnen en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Bent u geïnteresseerd in kasten op maat, wilt u maatwerk meubelen om uw werkzaamheden te ondersteunen (zoals een werktafel op maat) of uw complete interieur vormgeven? Alles is mogelijk bij Anselm Oome. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of een afspraak. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw bedrijfsinterieur.

horeca-interieur-inrichting-600x670

Neem contact op voor een winkel inrichting op maat

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.

    Neem contact op