Het interieur voor uw winkel op maat laten maken

U heeft een eigen winkel of boutique en wilt hier graag een interieur op maat voor laten maken. Dan bent u bij Anselm Oome aan het juiste adres! WIj zijn een meubelmakerij met jarenlange ervaring, gevestigd in Oosterhout. Wij kunnen al uw wensen op het gebied van winkelinrichting voor u ontwerpen en plaatsen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder.

Wij verzorgen de winkelinrichting en interieurbouw voor iedere winkel

Of u nu een kledingwinkel, speciaalzaak, delicatessenwinkel, dierenwinkel of kapperszaak heeft, wij maken alle soorten interieur op maat. Onze binnenhuisarchitect neemt graag het ontwerp voor uw winkel samen met u door. U kunt ook zelf eigen ontwerpen doorgeven. Onze meubelmakerij verzorgt vervolgens het maakproces van A tot Z waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van kasten, tafels, kleinmeubelen en allerlei andere soorten meubels. Wij maken veel gebruik van hout, maar u kunt uiteraard ook voor andere materialen kiezen, zoals glas, metaal, kurk, leer of staal. Geef uw wensen door aan ons en wij zorgen voor de rest.

Ook als u zelf het ontwerp voor uw winkelinterieur wilt maken

Onze binnenhuisarchitect staat voor u klaar om een ontwerp te maken, maar u mag dat natuurlijk ook zelf doen. Wanneer u hele specifieke wensen heeft voor het interieurdesign van uw winkel kan het wenselijk zijn om een eigen ontwerp te maken. Deze kunt u meenemen naar onze showroom. Wij zullen de mogelijkheden bespreken en het ontwerp voor u realiseren. Zo heeft u volledig de hand in uw interieurontwerp. U heeft volledig vrije keuze in de materialen, vormen en kleuren voor uw meubels. 

Maatwerk meubelen voor bedrijven in Oosterhout, Dongen, Raamsdonksveer, Breda, Tilburg en omstreken

Wij kunnen vrijwel ieder ontwerp of interieur realiseren voor uw bedrijf. Ons bedrijf ligt centraal gelegen in Oosterhout. Om deze reden kunnen wij veel ondernemers in de regio bedienen. Wij hanteren korte communicatielijnen en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Bent u geïnteresseerd in kasten op maat, wilt u maatwerk meubelen om uw werkzaamheden te ondersteunen (zoals een werktafel op maat) of uw complete interieur vormgeven? Alles is mogelijk bij Anselm Oome. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of een afspraak. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw bedrijfsinterieur.

Marlo van Gils
Marlo van Gils
2021-02-15
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
2021-01-03
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
2020-12-07
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Neem contact op voor een winkel inrichting op maat

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
    Neem contact op