Meubelmakerij Eindhoven voor meubels op maat

Bent u op zoek naar een meubelmaker Eindhoven en omstreken? Anselm Oome is te vinden in Oosterhout en is enkel drie kwartier rijden bij u vandaan. Wij zijn gespecialiseerd in het ambacht van meubelmakerij en maken uw ideeën een realiteit. Of u nu op zoek bent naar een eettafel, barkrukken, een haardmeubel of een tuinset, wij gaan graag voor u aan de slag. Naast meubilair zijn wij ook in te schakelen voor wandbetimmering, bijvoorbeeld voor de goed isolerende kurkwand, en keukens op maat.

Kies voor kasten op maat Eindhoven

Ieder op maat gemaakt meubelstuk heeft charme en biedt voordelen. Een kast op maat is voor velen echter onontbeerlijk, vooral in de slaapkamer. Een garderobe die net niet past, waardoor het loze ruimte creëert, geeft al snel een slordige indruk. Een kast op maat past altijd perfect, waardoor het meubelstuk echt in de kamer thuishoort. Wenst u een garderobe voor een kamer met schuine wanden? Geen probleem. Wij maken een kast waarmee u uw ruimte optimaal benut. Vertel ons meer over uw wensen – de hoeveelheid opbergruimte die u nodig heeft, de stijl die u mooi vindt, het materiaal dat u prefereert – en wij maken een kast voor u die naadloos aansluit op de slaapkamer.

Familie Swagemakers keuken 3 - Klein

Wij maken een keuken op maat Eindhoven

Een goede keuken gaat tientallen jaren mee en het is een flinke investering. Het is dan ook belangrijk dat u volledig tevreden bent met de indeling. Een keuken op maat biedt altijd de beste oplossing. Of u nu een I-, L-, C- of G-keuken wenst, alles is mogelijk. Vertel ons uw ideeën en wij denken graag met u mee. Samen ontwerpen we een keuken waar u het liefst de hele dag in vertoeft. Welke materialen prefereert u? Hoeveel opbergruimte heeft u nodig en welke oplossing wenst u voor dat ene nisje dat momenteel niet gebruikt wordt? Met een op maat gemaakte keuken wordt ieder hoekje van uw keuken optimaal benut en de ruimte krijgt een uitstraling waar u echt vrolijk van wordt.

Interieurbouwer Eindhoven tot uw dienst

Dankzij ons gespecialiseerde team en onze wens om meubels op maat Eindhoven te maken, zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij creëren meubels voor u die u nooit in een ander interieur tegenkomt. Ze zijn namelijk met de hand gemaakt, speciaal voor u. Wij staan tot uw dienst wanneer u een enkel meubelstuk nodig heeft, maar helpen u ook als u een interieurmetamorfose wenst. Van kasten, tot keukens, tot zelfs shutters – wij zijn van alle markten thuis!

Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.

Neem contact op