Interieurbouw

Keukens

Projecten

Meubelmakerij Eindhoven voor meubels op maat

Bent u op zoek naar een meubelmaker Eindhoven en omstreken? Anselm Oome is te vinden in Oosterhout en is enkel drie kwartier rijden bij u vandaan. Wij zijn gespecialiseerd in het ambacht van meubelmakerij in Eindhoven en maken uw ideeën een realiteit. Of u nu op zoek bent naar een eettafel, barkrukken, een haardmeubel of een tuinset, wij gaan graag voor u aan de slag. Naast meubilair zijn wij ook in te schakelen voor wandbetimmering, bijvoorbeeld voor de goed isolerende kurkwand, en keukens op maat.

Kies voor kasten op maat Eindhoven met een meubelmaker nabij Eindhoven

Onze meubelmaker in Eindhoven maakt al uw meubels precies op maat. Ieder op maat gemaakt meubelstuk heeft charme en biedt voordelen. Een kast op maat is voor velen echter onontbeerlijk, vooral in de slaapkamer. Een garderobe die net niet past, waardoor het loze ruimte creëert, geeft al snel een slordige indruk. Een kast op maat past altijd perfect, waardoor het meubelstuk echt in de kamer thuishoort. Wenst u een garderobe voor een kamer met schuine wanden? Geen probleem. Als meubelmaker dichtbij Eindhoven maken wij een kast waarmee u uw ruimte optimaal benut. Vertel ons meer over uw wensen – de hoeveelheid opbergruimte die u nodig heeft, de stijl die u mooi vindt, het materiaal dat u prefereert – en wij maken een kast voor u die naadloos aansluit op de slaapkamer. Voor interieurbouw in de regio Eindoven bent u bij Anselm Oome aan het juiste adres!

Wij maken een keuken op maat in Eindhoven

Een goede keuken van onze meubelmakerij nabij Eindhoven gaat tientallen jaren mee en het is een flinke investering. Onze interieurbouw in Eindhoven focust zich op kwaliteit, als interieurbouwer in Eindhoven maken wij dan ook altijd gebruik van de beste materialen. Het is dan ook belangrijk dat u volledig tevreden bent met de indeling. Een keuken op maat biedt altijd de beste oplossing. Of u nu een I-, L-, C- of G-keuken wenst, alles is mogelijk. Vertel ons uw ideeën en wij denken graag met u mee. Samen ontwerpen we een keuken op maat voor uw woning in Eindhoven waar u het liefst de hele dag in vertoeft. Welke materialen prefereert u? Hoeveel opbergruimte heeft u nodig en welke oplossing wenst u voor dat ene nisje dat momenteel niet gebruikt wordt? Met een op maat gemaakte keuken wordt ieder hoekje van uw keuken optimaal benut en de ruimte krijgt een uitstraling waar u echt vrolijk van wordt.

Marlo van Gils
Marlo van Gils
2021-02-15
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
2021-01-03
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
2020-12-07
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Neem contact op met Anselm Oome

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
    Neem contact op