Kledingkasten op maat

Een praktische kledingkast in huis is wel zo prettig. Helaas is het niet altijd even makkelijk om in een woonwinkel een goede kledingkast te vinden die aan uw eisen voldoet. Misschien moet uw kast wel op een bepaalde manier ingedeeld worden of moet deze precies in een kamer passen. U kunt er dan beter voor kiezen op een kledingkast op maat te laten maken door Anselm Oome. Wij komen graag eens bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken!

De voordelen van een op maat gemaakte kledingkast

Het kan erg lastig zijn om mooie meubels te vinden voor uw slaapkamer. U wilt natuurlijk een complete inrichting van uw slaapkamer die volledig bij elkaar past. Anselm Oome komt graag bij u langs om de wensen, eisen en mogelijkheden te bespreken. We horen dan graag wat u voor ogen hebt en laten u zien wat daarin de mogelijkheden zijn. We maken dan een ontwerp en na akkoord gaan we voor u aan de slag. Wanneer de complete inrichting voor uw slaapkamer gemaakt is, plaatsen we ook alles en gaan we pas weg wanneer alles helemaal naar wens is.

DSC_0129

Kledingkast op maat voor een schuine wand

Veel huizen hebben een schuine wand. Als dit nu net een kamer is waar u de kledingkast wil zetten, kan het lastig zijn om daar een goede kast voor te vinden. Het is beter om een kledingkast op maat te maken voor een schuine wand. Zo benut u alle ruimte en houdt u dus nog genoeg ruimte over voor in de kamer! Heeft u misschien nog een klein kamertje aan de schuine wand van uw huis, dan kunt u hier ook een op maat gemaakte kledingkast zetten, om deze kamer zo om te toveren tot een inloopkast!

Maatwerk kledingkast door Anselm Oome

Wanneer u graag een maatwerk kledingkast wil laten maken, kan dat bij Anselm Oome. Wij zijn namelijk een interieurbedrijf dat gespecialiseerd is in maatwerk. Van ontwerp tot uitvoering en plaatsing; u kunt bij ons terecht voor het hele proces. Alle soorten materialen en uitvoeringen zijn mogelijk.

3

Neem contact op en wij gaan uw kledingkast op maat maken!

Wilt u dus graag een kledingkast op maat laten maken, neem dan contact met ons op. Wij maken dan graag een afspraak met u om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Daarna maken we een offerte en bij akkoord gaan we aan de slag met het op maat maken van uw kledingkast contact met ons op!

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.

    Neem contact op