Kledingkasten op maat

Een praktische kledingkast in huis is wel zo prettig. Helaas is het niet altijd even makkelijk om in een woonwinkel een goede kledingkast te vinden die aan uw eisen voldoet. Misschien moet uw kast wel op een bepaalde manier ingedeeld worden of moet deze precies in een kamer passen. U kunt er dan beter voor kiezen op een kledingkast op maat te laten maken door Anselm Oome. Wij komen graag eens bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken!

Waarom een op maat gemaakte kledingkast?

Het kan erg lastig zijn om mooie kast op maat te vinden voor in uw slaapkamer. U wilt natuurlijk een complete inrichting van uw slaapkamer met een kast die daar perfect bij past. Anselm Oome adviseert u graag voor de juiste kast op maat. Ook laten we aan de hand van uw wensen zien wat de verschillende mogelijkheden zijn. We maken dan een ontwerp op maat en na akkoord gaan we voor u aan de slag. Wanneer de kledingkast voor uw slaapkamer gemaakt is, wordt deze ook netjes door ons geplaatst.

Kledingkast op maat voor een schuine wand

Veel huizen hebben een schuine wand. Als dit nu net een kamer is waar u de kledingkast wil zetten, kan het lastig zijn om daar een goede kast voor te vinden. Het is beter om een kledingkast op maat te maken voor een schuine wand. Zo benut u alle ruimte en houdt u dus nog genoeg ruimte over voor in de kamer! Heeft u misschien nog een klein kamertje aan de schuine wand van uw huis, dan kunt u hier ook een op maat gemaakte kledingkast zetten, om deze kamer zo om te toveren tot een inloopkast!

De voordelen van een walk-in closet

Een walk-in closet op maat is een droom voor velen. Niet zo gek, het is immers een kast die perfect bij u past en die speciaal voor u gemaakt is. Er zitten dan ook best wat voordelen aan een inloopkast op maat. We sommen ze voor u op:

  • De inloopkast past perfect bij uw smaak en bij de inrichting van de rest van de ruimte
  • De inloopkast is voorzien van alle benodigde laatjes en vakjes
  • Wij hebben de inloopkast met de grootste zorgvuldigheid en kwaliteit voor u gebouwd
  • Wij kunnen uw inloopkast ook in moeilijke hoeken plaatsen, zo maken wij bijvoorbeeld een inloopkast voor een schuine wand, of een inloopkast voor een schuin dak
Anselm-Oome_Avoird_P8A1483 def

Een inloopkast op maat van de hoogste kwaliteit

Of u nu een inloopkast achter uw bed, een inloopkast op zolder, een smalle inloopkast of een inloopkast met schuifdeur wilt laten bouwen, bij Anselm Oome bent u aan het juiste adres. Waar u ook een inloopkast wilt, wij kunnen deze voor u realiseren. Zodra u met ons contact opneemt, gaan we met u in gesprek, waarna we aan de slag gaan met het ontwerpen van uw walk-in closet op maat. Vervolgens kiest u natuurlijk ook de materialen en kleuren, waarna wij aan het werk gaan om de inloopkast voor u te vervaardigen. Dit doen onze vakmensen altijd uiterst zorgvuldig, waardoor u zeker weet dat de inloopkast van echte kwaliteit is.

Maatwerk kledingkast door Anselm Oome

Wanneer u graag een maatwerk kledingkast wil laten maken, kan dat bij Anselm Oome. Wij zijn namelijk een interieurbedrijf dat gespecialiseerd is in maatwerk. Van ontwerp tot uitvoering en plaatsing; u kunt bij ons terecht voor het hele proces. Alle soorten materialen en uitvoeringen zijn mogelijk.

Marlo van Gils
Marlo van Gils
2021-02-15
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
2021-01-03
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
2020-12-07
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Neem contact op en wij gaan uw kledingkast op maat maken!

Wilt u dus graag een kledingkast op maat laten maken, neem dan contact met ons op. Wij maken dan graag een afspraak met u om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Daarna maken we een offerte en bij akkoord gaan we aan de slag met het op maat maken van uw kledingkast contact met ons op!

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
    Neem contact op