Bekijk ook onze Teakwall

Een kurkwand voor een prachtig interieur

Breng een unieke sfeer in uw woonkamer met een kurkwand! De kurkwand is te vergelijken met de teakwall, waarbij de wandbekleding van hout is. Bij een kurkwand bereikt u dezelfde natuurlijke uitstraling, maar dan net wat anders! Kurkwand is daarnaast niet alleen een mooie toevoeging aan woonkamers, maar kan ook perfect gebruikt worden op kantoor. Wanneer u een kantoor wil dat anders is en een mooie, natuurlijke uitstraling heeft, dan is een kurkwand de perfecte oplossing.

Kurk wandbekleding: een echte eyecatcher

Geen idee wat u met uw witte muren aan moet? Op zoek naar een echte eyecatcher in uw interieur, of het nu gaat om uw woonkamer of uw kantoor? Dan kiest u natuurlijk voor kurk wandbekleding. Er zijn veel verschillende soorten beschikbaar, waardoor u altijd uw stijl uit kan kiezen. Heeft u bijvoorbeeld een erg lange muur in uw woonkamer die u op een bijzondere manier wil breken? Dan is kurk wandbekleding een ideale oplossing. Ook wanneer u op kantoor van die saaie, witte muren af wil en op zoek bent naar een echte eyecatcher, kiest u voor een kurkwand. Iedereen die binnenkomt zal u erover complimenteren!  

Voordelen van een kurkwand

Een kurkwand zorgt voor een prachtige uitstraling van iedere ruimte. Daarnaast is de kurkwand een ecologisch verantwoord product. Kurk is namelijk 100% milieuvriendelijk, natuurlijk en recyclebaar, waardoor we dit product ook steeds vaker zien bij overheden, non-profitorganisaties en andere kantoren. Het milieu wordt niet belast tijdens het vervaardigen van de kurk wandbekleding en het materiaal is volledig natuurlijk. Kurk is daarnaast waterafstotend en antistatisch. Ook is het onderhoudsvriendelijk en heeft u er dus geen omkijken meer aan! Kurk is geen alternatief voor isolatie maar het heeft wel een warmte- en geluidsisolerende werking.

Marlo van Gils
Marlo van Gils
2021-02-15
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
2021-01-03
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
2020-12-07
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Interesse in een kurkwand?

Heeft u interesse in een kurkwand bij u thuis, op kantoor of op een andere locatie? Dan kunt u bij ons terecht! Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden, dan kunt u daarvoor vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die kurk wandbekleding uw ruimte kan bieden!

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
    Neem contact op