Kurkwand

Breng een unieke sfeer in uw woonkamer met een kurkwand! De kurkwand is te vergelijken met de teakwall, waarbij de wandbekleding van hout is. Bij een kurkwand bereikt u dezelfde natuurlijke uitstraling, maar dan net wat anders! Kurkwand is daarnaast niet alleen een mooie toevoeging aan woonkamers, maar kan ook perfect gebruikt worden op kantoor. Wanneer u een kantoor wil dat anders is en een mooie, natuurlijke uitstraling heeft, dan is een kurkwand de perfecte oplossing.

Kurk wandbekleding: een echte eyecatcher

Geen idee wat u met uw witte muren aan moet? Op zoek naar een echte eyecatcher in uw interieur, of het nu gaat om uw woonkamer of uw kantoor? Dan kiest u natuurlijk voor kurk wandbekleding. Er zijn veel verschillende soorten beschikbaar, waardoor u altijd uw stijl uit kan kiezen. Heeft u bijvoorbeeld een erg lange muur in uw woonkamer die u op een bijzondere manier wil breken? Dan is kurk wandbekleding een ideale oplossing. Ook wanneer u op kantoor van die saaie, witte muren af wil en op zoek bent naar een echte eyecatcher, kiest u voor een kurkwand. Iedereen die binnenkomt zal u erover complimenteren!  

Voordelen van een kurkwand

Een kurkwand zorgt voor een prachtige uitstraling van iedere ruimte. Daarnaast is de kurkwand een ecologisch verantwoord product. Kurk is namelijk 100% milieuvriendelijk, natuurlijk en recyclebaar, waardoor we dit product ook steeds vaker zien bij overheden, non-profitorganisaties en andere kantoren. Het milieu wordt niet belast tijdens het vervaardigen van de kurk wandbekleding en het materiaal is volledig natuurlijk. Kurk is daarnaast waterafstotend en antistatisch. Ook is het onderhoudsvriendelijk en heeft u er dus geen omkijken meer aan! Kurk is geen alternatief voor isolatie maar het heeft wel een warmte- en geluidsisolerende werking.

Interesse in een kurkwand?

Heeft u interesse in een kurkwand bij u thuis, op kantoor of op een andere locatie? Dan kunt u bij ons terecht! Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden, dan kunt u daarvoor vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die kurk wandbekleding uw ruimte kan bieden!  

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.

    Neem contact op