Interieurbouw

Keukens

Projecten

Meubelmakerij Roosendaal tot uw dienst

Het ambacht van het op maat maken van meubels is schaars, maar niet volledig verdwenen. Anselm Oome specialiseert zich in meubelmakerij en interieurbouw in Roosendaal en omstreken. Wij zijn in Oosterhout gevestigd en helpen u graag met het verwezenlijken van uw interieurwensen. Wilt u graag een salontafel in een specifieke stijl of wenst u een garderobe die qua afmeting en ontwerp perfect in uw slaapkamer past? Wij hebben ervaring in het maken van verschillende soorten meubels. Roep onze hulp in voor één meubelstuk of vernieuw uw hele interieur.

Een meubelmaker Roosendaal inschakelen

Kant-en-klare meubels hebben potentie, maar soms zijn ze wellicht net niet wat u zoekt. Als meubelmakerij in Roosendaal weten wij daar alles van. U vindt de pootjes onder het dressoir te hoog, de diameter van het salontafelblad is iets te klein of de boekenkast is net te laag. Wanneer u een meubelmaker in Roosendaal inschakelt, laat u meubelstukken voor uw huis creëren die perfect aansluiten op de ruimte en uw wensen. Kies het gewenste materiaal, ontwerp en formaat. Het resultaat is meubilair dat letterlijk gemaakt is voor uw interieur. Dit geeft een uniforme, verzorgde indruk die rust en stijl uitstraalt.

Keuken op maat Roosendaal

Als er één ruimte in huis is die een op maat gemaakt ontwerp verdient, is het de keuken. Anselm Oome is gespecialiseerd in interieurbouw in Roosendaal en wij weten dan ook precies hoe we u kunnen helpen. De keuken is het hart van het huis en u wilt de ruimte die u ter beschikking heeft zo efficiënt mogelijk indelen. Ieder hoekje en nisje is kostbare werkblad- en opbergruimte. Bij Anselm Oome begrijpen wij hoe belangrijk een goed ontworpen keuken is. Wij denken met u mee en samen geven wij uw wensen en ideeën vorm met een keuken op maat in Roosendaal. Een prachtige keuken waar u met alle plezier veel tijd doorbrengt, is het resultaat. Kiest u voor de industriële, landelijke, moderne of de populaire zwarte keuken Roosendaal? Wat uw keuze ook is, onze interieurbouwer in Roosendaal kan niet wachten om voor u aan de slag te gaan.

Wij maken graag uw meubilair en keuken op maat in Roosendaal

Bent u op zoek naar tijdloos meubilair, meubilair in een uniek ontwerp of een keuken die perfect aansluit op uw ruimte en wensen? U hoeft niet ver te zoeken. Anselm Oome is slechts een halfuurtje rijden bij u vandaan. Wij hebben al veel mensen in Roosendaal en omstreken blij gemaakt met een krachtig staaltje vakmanschap en interieurbouw in Roosendaal. Uw wensen, zelfs de meest unieke ideeën, ontvangen wij met open armen. Wij doen er alles aan om u meubilair of een keuken te verschaffen waar u 100% tevreden mee bent.

lonneke doorn
lonneke doorn
28/12/2022
Anselm Oome heeft ons fantastisch geholpen na het faillissement van onze interieurbouwer. Wat zijn wij blij met het eindresultaat. Zoek je interieurbouwer met oog voor detail en creatieve oplossingen, dan ben je bij Anselm Oome aan het juiste adres!!
Guido Werk
Guido Werk
28/06/2022
Goede Interieurbouwer met oog voor de klant en passie voor het werk.
Patricia Knaflewski
Patricia Knaflewski
13/06/2022
Openhaard meubel geplaatst door Jeffrey en Dennis. Dennis in de leer bij Jeffrey. Super goede uitleg hoe hij die gaf,en Dennis is een goede leerling die alles snel op pakt. Die komt er wel. Jeffrey dacht goed met ons mee,echt heel fijn. Super blij er mee
Femke Fluitman
Femke Fluitman
01/06/2022
De verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. Vanaf het begin verliep het contact uitermate plezierig en professioneel, waarbij de tijd werd genomen en goed werd ingespeeld en meegedacht met onze wensen. Afspraken werden nagekomen, de communicatie verliep soepel en uit alles bleek oog voor de klant, oog voor kwaliteit en voor detail. Toen wij een andere (vilten)achtergrond wilden, die niet voorhanden was bij leveranciers, hebben ze zelf de moeite genomen om de wand te maken. Ook het plaatsen verliep probleemloos en getuigde wederom van vakmanschap en van gedrevenheid om het ons als klant naar wens te maken. Je betaalt er een prijs voor maar het is de investering zeker waard.
Toon Naalden
Toon Naalden
28/01/2022
mooie haard en tv meubel afgeleverd en garderobekast. Mooie kwaliteit en vakkundig personeel.
Marlo van Gils
Marlo van Gils
15/02/2021
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
03/01/2021
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
07/12/2020
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Neem contact op met Anselm Oome

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
    Neem contact op