Meubelmakerij Roosendaal tot uw dienst

Het ambacht van het op maat maken van meubels is schaars, maar niet volledig verdwenen. Anselm Oome specialiseert zich in meubelmakerij Roosendaal en omstreken. Wij zijn in Oosterhout gevestigd en helpen u graag met het verwezenlijken van uw interieurwensen. Wilt u graag een salontafel in een specifieke stijl of wenst u een garderobe die qua afmeting en ontwerp perfect in uw slaapkamer past? Wij hebben ervaring in het maken van verschillende soorten meubels. Roep onze hulp in voor één meubelstuk of vernieuw uw hele interieur.

Een meubelmaker Roosendaal inschakelen

Kant-en-klare meubels hebben potentie, maar soms zijn ze wellicht net niet wat u zoekt. U vindt de pootjes onder het dressoir te hoog, de diameter van het salontafelblad is iets te klein of de boekenkast is net te laag. Wanneer u een meubelmaker inschakelt, laat u meubelstukken voor uw huis creëren die perfect aansluiten op de ruimte en uw wensen. Kies het gewenste materiaal, ontwerp en formaat. Het resultaat is meubilair dat letterlijk gemaakt is voor uw interieur. Dit geeft een uniforme, verzorgde indruk die rust en stijl uitstraalt.

foto26

Keuken op maat Roosendaal

Als er één ruimte in huis is die een op maat gemaakt ontwerp verdient, is het de keuken. De keuken is het hart van het huis en u wilt de ruimte die u ter beschikking heeft zo efficiënt mogelijk indelen. Ieder hoekje en nisje is kostbare werkblad- en opbergruimte. Bij Anselm Oome begrijpen wij hoe belangrijk een goed ontworpen keuken is. Wij denken met u mee en samen geven wij uw wensen en ideeën vorm. Een prachtige keuken waar u met alle plezier veel tijd doorbrengt, is het resultaat. Kiest u voor de industriële, landelijke, moderne of de populaire zwarte keuken Roosendaal? Wat uw keuze ook is, wij kunnen niet wachten om voor u aan de slag te gaan.

Wij maken graag uw meubilair en keuken op maat Roosendaal

Bent u op zoek naar tijdloos meubilair, meubilair in een uniek ontwerp of een keuken die perfect aansluit op uw ruimte en wensen? U hoeft niet ver te zoeken. Anselm Oome is slechts een halfuurtje rijden bij u vandaan. Wij hebben al veel mensen in Roosendaal en omstreken blij gemaakt met een krachtig staaltje vakmanschap. Uw wensen, zelfs de meest unieke ideeën, ontvangen wij met open armen. Wij doen er alles aan om u meubilair of een keuken te verschaffen waar u 100% tevreden mee bent.

Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.

Neem contact op