Interieurbouw

Keukens

Projecten

Meubelmakerij Roosendaal tot uw dienst

Het ambacht van het op maat maken van meubels is schaars, maar niet volledig verdwenen. Anselm Oome specialiseert zich in meubelmakerij en interieurbouw in Roosendaal en omstreken. Wij zijn in Oosterhout gevestigd en helpen u graag met het verwezenlijken van uw interieurwensen. Wilt u graag een salontafel in een specifieke stijl of wenst u een garderobe die qua afmeting en ontwerp perfect in uw slaapkamer past? Wij hebben ervaring in het maken van verschillende soorten meubels. Roep onze hulp in voor één meubelstuk of vernieuw uw hele interieur.

Een meubelmaker Roosendaal inschakelen

Kant-en-klare meubels hebben potentie, maar soms zijn ze wellicht net niet wat u zoekt. Als meubelmakerij in Roosendaal weten wij daar alles van. U vindt de pootjes onder het dressoir te hoog, de diameter van het salontafelblad is iets te klein of de boekenkast is net te laag. Wanneer u een meubelmaker in Roosendaal inschakelt, laat u meubelstukken voor uw huis creëren die perfect aansluiten op de ruimte en uw wensen. Kies het gewenste materiaal, ontwerp en formaat. Het resultaat is meubilair dat letterlijk gemaakt is voor uw interieur. Dit geeft een uniforme, verzorgde indruk die rust en stijl uitstraalt.

Keuken op maat Roosendaal

Als er één ruimte in huis is die een op maat gemaakt ontwerp verdient, is het de keuken. Anselm Oome is gespecialiseerd in interieurbouw in Roosendaal en wij weten dan ook precies hoe we u kunnen helpen. De keuken is het hart van het huis en u wilt de ruimte die u ter beschikking heeft zo efficiënt mogelijk indelen. Ieder hoekje en nisje is kostbare werkblad- en opbergruimte. Bij Anselm Oome begrijpen wij hoe belangrijk een goed ontworpen keuken is. Wij denken met u mee en samen geven wij uw wensen en ideeën vorm met een keuken op maat in Roosendaal. Een prachtige keuken waar u met alle plezier veel tijd doorbrengt, is het resultaat. Kiest u voor de industriële, landelijke, moderne of de populaire zwarte keuken Roosendaal? Wat uw keuze ook is, onze interieurbouwer in Roosendaal kan niet wachten om voor u aan de slag te gaan.

Wij maken graag uw meubilair en keuken op maat in Roosendaal

Bent u op zoek naar tijdloos meubilair, meubilair in een uniek ontwerp of een keuken die perfect aansluit op uw ruimte en wensen? U hoeft niet ver te zoeken. Anselm Oome is slechts een halfuurtje rijden bij u vandaan. Wij hebben al veel mensen in Roosendaal en omstreken blij gemaakt met een krachtig staaltje vakmanschap en interieurbouw in Roosendaal. Uw wensen, zelfs de meest unieke ideeën, ontvangen wij met open armen. Wij doen er alles aan om u meubilair of een keuken te verschaffen waar u 100% tevreden mee bent.

Marlo van Gils
Marlo van Gils
2021-02-15
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
2021-01-03
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
2020-12-07
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Neem contact op met Anselm Oome

    Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.
    Neem contact op