De teak boomstamtafel

Een teak boomstamtafel is uniek en heeft een erg natuurlijke uitstraling. Het is belangrijk dat u goed nadenkt over het soort tafel dat u bijvoorbeeld in uw woning of kantoor zet. De tafel bepaalt namelijk voor een groot deel de sfeer in de ruimte. Kiest u voor een unieke tafel met sfeervolle uitstraling, zoals een teak boomstamtafel, dan kunt u het interieur van uw woning of kantoor een flinke boost geven. Bekijk hier de mogelijkheden van onze op maat gemaakte teak boomstamtafels!

Boomstamtafel op maat laten maken

Bij Anselm Oome kunt u een boomstamtafel geheel op maat laten maken. Wilt u graag een hoogwaardige tafel met een natuurlijk, sfeervolle en stijlvolle uitstraling aanschaffen, dan kiest u voor een teak boomstamtafel. Onze tafels zijn gemaakt van het beste hout waardoor het meubel er hoogwaardig, luxues en op en top natuurlijk uitziet. Wanneer wij de boomstamtafel voor u op maat gaan maken, zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt natuurlijk zelf de afmetingen van de tafel bepalen, maar daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende onderstellen. Zo kunt u zelf bepalen welke optie het beste bij u en uw interieur past! Onze teak boomstamtafels worden geleverd voor een prijs vanaf 1500 euro, inclusief levering van de tafel.

Teak boomstamtafel met verschillende onderstellen

U kunt kiezen uit veel verschillende soorten onderstellen waarmee u uw teak eetkamertafel kunt personaliseren. Het onderstel is van zwart staal, wat zorgt voor een stoere maar ook hippe uitstraling. Het soort onderstel kan zeker verschillen. Zo kunt u onder andere kiezen uit:

Kruispoten

De kruispoot ziet u steeds vaker in combinatie met de teak eetkamertafel. De tafel wordt aan beide zijden ondersteund door een opvallend kruispoot. Het gaat hier om twee grote poten, die de tafel een extra stoere uitstraling geven.

Spiderpoten

Is de kruispoot toch niet echt iets voor u? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw teak boomstamtafel af te laten werken met een spiderpoot. In dit geval worden er geen poten aan de uiteinden van de tafel geplaatst, maar vindt u de poot van de tafel in het minder van het meubelstuk. De spiderpoot wordt niet voor niets zo genoemd; het lijkt namelijk een beetje op het lijfje van een spin. Een unieke poot voor uw boomstamtafel, die de deze een unieke uitstraling meegeeft.

Trapezepoten

U kunt daarnaast ook kiezen voor de trapezepoot onder uw teak eetkamertafel. Deze wordt ook uitgevoerd met twee opvallende poten aan de uiteinden van de tafel. De poten zien er anders uit dan de kruispoten van de eerste optie, aangezien de poten de vorm hebben van een trapeze. De poten zijn gemaakt van dik staal, waardoor ze extra opvallen onder uw prachtige teak eetkamertafel.

U poten

Vindt u de trapezepoot wel mooi, maar bent u toch nog op zoek naar iets anders, dan kunt u ook kiezen voor de teak eetkamertafel met u poot. Deze poten zijn net iets strakker vormgegeven dan de trapezepoten.Waar de trapezepoten een vrij speelse vorm hebben, zijn de u poten helemaal recht.

U strip

Op de u poot zit nog een variatie, namelijk de u strip. Deze lijkt qua vorm erg op de u poten, maar zijn net iets dunner en daardoor iets minder opvallend onder het meubelstuk. Zo kunt u het teak tafelblad nog meer laten opvallen.

Zandloper poten

U kunt bij het afnemen van uw eigen teak eetkamertafel ook kiezen voor zandloper poten. Deze unieke poten hebben de vorm van een zandloper en geven de teak tafel een extra bijzondere uitstraling. Ideaal als u extra opvallende poten onder de tafel wil plaatsen, voor een bijzonder plaatje in uw interieur.

Marlo van Gils
Marlo van Gils
2021-02-15
Voor de lokale omroep ORTS in Oosterhout hadden wij een meubel nodig in de radio studio. Dit meubel is niet zomaar een bureau en moest aan verschillende eisen voldoen. Ondanks dat dit de eerste keer was dat zij een dergelijk meubel maakte begrepen ze heel goed wat onze wensen waren en dachten vanuit hun eigen vakgebied mee. Dit resulteerde tot een fijne samenwerking en uitstekende service. De klant staat echt centraal! Ze hielden zich ondanks drukte aan de aflever afspraak en stuurde de juiste vakmannen om het meubel te plaatsen. Ik durf het bedrijf zeker aan te raden bij mijn eigen netwerk en zal er als privé persoon zeker eens binnenlopen voor op maat gemaakte meubelen en interieur.
Michiel Luijten
Michiel Luijten
2021-01-03
Gezien de hoge prijs voor maatwerkkasten hadden we het een paar jaar uitgesteld, maar afgelopen zomer de knoop doorgehakt om door Anselm Oome een grote kledingkast op maat te laten maken voor onze slaapkamer. We kregen een duidelijke offerte en konden midden in de zomervakantie terecht voor het doorspreken van de offerte en definitief maken van het ontwerp. Montage eind 2020 keurig uitgevoerd door 2 monteurs die wel maar liefst twee dagen bezig waren met de montage, terwijl onze keuken door 1 man in 1 dag werd gemonteerd. Het resultaat is heel mooi. Alle ruimte perfect opgevuld en nu hebben we heel veel opbergruimte
Gerard Langerwerf
Gerard Langerwerf
2020-12-07
Wij hebben bij Anselm Oome de opdracht weggelegd om een bestaande open keuken uit te breiden in dezelfde stijl, maar in de kleur van de woonkamer. Dit is door het bedrijf van Oome heel goed begrepen en naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Interieurbetimmeringen en meubelen naar uw wens op maat gemaakt.

Neem contact op