Anselm Oome op de Woon Ideaal Beurs 2019

Van 21 t/m 24 februari 2019 vindt de Woon Ideaal Beurs 2019 plaats in de Brabanthallen te Den Bosch. Op deze beurs vind je ook Anselm Oome. Wij verwelkomen je graag en laten je op deze beurs de mooiste dingen zien. Kom jij ook langs?

Meubels maken met duurzame materialen

De Woon Ideaal Beurs draait om duurzaamheid. Wij werken gelukkig graag met duurzame materialen en laten op deze beurs daarom ook graag zien wat we er allemaal mee kunnen. Zo werken we graag met teakhout, waarvan we bijvoorbeeld onze teak boomstamtafels maken. Deze tafels maken we geheel op maat en hebben altijd een sfeervolle en stijlvolle uitstraling. Het onderstel is gemaakt van zwart staal en verkrijgbaar in verschillende soorten, waardoor u uw teak boomstamtafel kunt personaliseren. Onze teak tafels worden altijd gemaakt van teakhout met keurmerk, waarmee bijgedragen wordt aan duurzaamheid. Op de Woon Ideaal Beurs kunt u dan ook een van onze teak tafels komen bewonderen.

Elektrische haarden in een prachtig meubel

Een van onze andere specialiteiten die u kunt komen bewonderen op de Woon Ideaal Beurs in februari, is een van onze haardmeubelen. Onze haardmeubelen worden ook geheel op maat gemaakt en zijn echte sfeermakers. Het is de perfecte manier om uw huiskamer te voorzien van een warme, gezellige sfeer. We maken bijvoorbeeld tv meubels met haard of een wandmeubel met haard; de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook onze haardmeubelen maken we van duurzame materialen. U kunt hierbij kiezen voor verschillende materialen zoals MDF (wat afgewerkt kan worden met hoogglans, zijdeglans of mat) of massief eiken. Zo kunnen wij voor ieder interieur een passende haardmeubel maken. Ook kunt u op de Woon Ideaal Beurs een mooie elektrische haard van Faber bij ons bekijken, die natuurlijk ook in een haardmeubel op maat te verwerken is.

Het belang van duurzaamheid voor Anselm Oome

Met mooie materialen maakt men mooie meubels. We kiezen daarom altijd voor de mooiste materialen, die duurzaam verworven zijn en voorzien zijn van een keurmerk. Zo kunnen wij de kwaliteit blijven waarborgen en u een prachtig meubel bieden. Daarnaast geven wij natuurlijk ook om het milieu en willen we dit ook behouden voor de generaties die na ons komen. Daarom staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel en staan we dan ook graag op de Woon Ideaal Beurs.

Kom ook naar de Woon Ideaal Beurs en ervaar onze meubelen zelf!

De Woon Ideaal Beurs richt zich op iedereen die graag sfeervol en comfortabel woont en duurzaamheid hierbij erg belangrijk vindt. Een woonbeurs die voor mooi én praktisch gaat en daarbij ook inspeelt op de nieuwe bouweisen en woonwensen van morgen. Van 21 t/m 25 februari vind je ons op de Woon Ideaal Beurs in de Brabanthallen in Den Bosch en we verwelkomen je graag om onze meubelen zelf te bekijken en te ervaren. Tot dan!

Neem een kijkje bij ons werkgebied