Decoratieve wand in huis

Een decoratieve wand in huis doet veel voor de uitstraling van een ruimte. Wil je echt iets bijzonders voor in huis, dan is een decoratieve wand op maat van Anselm Oome wellicht iets voor jou. Doordat we decoratieve muren op maat kunnen maken, kunnen we de wand precies afstemmen op de ruimte en jouw voorkeuren. Ook schuine wanden of muren in een bijzondere hoek kunnen we naar wens bekleden.

Waarom wandbekleding op maat laten maken?

Wandbekleding op maat is, naar onze bescheiden mening, altijd mooier dan standaard wandbekleding. Dit komt doordat standaard wandbekleding vaak niet precies aansluit op de wand. Bij een maatwerk teak- of kurkwand wordt de afwerking altijd tot in de puntjes verzorgd en we gaan pas weg als u 100% tevreden bent. De decoratieve wand moet immers een eyecatcher in de ruimte worden, daarom is een hoge kwaliteit afwerking essentieel.

Kurkwand of teakwand op maat

Kurk is een zacht materiaal wat uitstekend geschikt is om een wand mee te bekleden. Het heeft een warme, gezellige uitstraling en het is bovendien geluiddempend. Daarnaast heeft kurk een isolerende werking. Deze muurbekleding leent zich daarom perfect voor grote, open ruimtes omdat het de akoestiek verbeterd, maar het is ook zeer geschikt om wanden in kleinere ruimtes mee te bekleden. Je kunt een muur volledig met kurk laten bekleden, of ervoor kiezen om een deel van de muur met kurk te laten bekleden. Wat je ook kiest, het is zonder twijfel een bijzonder mooie toevoeging aan een woning of kantoorruimte.

Een teakwand is ook een mooie oplossing wanneer je een muur in jouw huis of kantoorruimte mooi wilt aankleden en tegelijkertijd een warme uitstraling in die ruimte wilt hebben. Teak is een makkelijk te bewerken houtsoort die op veel verschillende manieren gebruikt kan worden om een muur decoratief te bekleden. Zo zijn horizontale korte plankpanelen heel populair om een muur mee te bekleden, maar je kunt ook kiezen voor vierkante of geometrische vormen in de teakwand. Je kunt er ook voor kiezen om enkele houtplanken of vormen in verschillende kleuren te laten verven, zodat er een bepaald patroon in het hout ontstaat. Wil je het juist speels houden? Dan kun je ook op a-symmetrisch op verschillende plekken kleur aan laten brengen op het hout. Dit zorgt voor een speels effect.

horeca-interieurbouw-600x570

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op

Ook zo’n mooie teak- of kurkwand in huis? Neem contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een maatwerk kurkwand? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of meer informatie. Wij kijken dan graag samen met jou naar de mogelijkheden!