Kantoorinterieur op maat laten maken

Is het huidige interieur van uw kantoor nodig aan vervanging toe, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Dat is heel begrijpelijk, het is een flinke klus. Zeker wanneer u zo uw wensen en eisen hebt, is het lastig om de juiste meubelen en indeling te vinden. Daarom is het wellicht een goed idee om uw kantoorinterieur op maat te laten maken. Anselm Oome staat voor u klaar van A tot Z: van het ontwerp tot de plaatsing van het kantoor. 

De beste indeling voor uw kantoor

Kantoren kunnen natuurlijk op verschillende manieren ingedeeld worden. Wat de beste indeling voor uw kantoor is, hangt natuurlijk af van de werkwijze en sfeer van uw bedrijf. Wordt er veel vergaderd en samengewerkt vanuit verschillende afdelingen? Dan is het belangrijk dat de ruimte zich daartoe leent en dat er veel mogelijkheid is om samen te werken. Is het juist belangrijk dat mensen in rust en stilte kunnen werken en bijvoorbeeld geen last moeten hebben van andere, bellende collega’s? Dan is het juist slim om te kiezen voor een wat meer gesloten indeling. 

Komt u er niet helemaal uit? Anselm Oome staat u bij van begin tot eind, dus al vanaf het ontwerp. Onze binnenhuisarchitect maakt graag een ontwerp voor uw kantoor, op basis van uw wensen en eisen. 

Een opgeruimd kantoor: praktische kantoormeubelen

Wanneer u een geheel nieuw interieur wenst voor uw kantoor, is het ook belangrijk dat er rekening gehouden wordt met opbergmogelijkheden. Hoe opgeruimder het kantoor namelijk is, des te minder snel uw medewerkers afgeleid zijn. Ook oogt het kantoor een stuk professioneler wanneer het goed opgeruimd is. Zo kunnen kantoorafscheidingen ook meteen kasten zijn; multifunctioneel! Dit kunt u allemaal op maat laten maken, zodat het precies bij uw kantoor past. Een kantoor mag natuurlijk ook mooi zijn en moet prettig aanvoelen. Een teakwall geeft een natuurlijke en warme uitstraling waardoor iedereen zich meteen thuis zal voelen op kantoor. 

Meubels voor de bedrijfskantine

Op zijn tijd moet er natuurlijk ook pauze gehouden worden. Het is belangrijk dat er een bedrijfskantine gecreëerd wordt waar alle medewerkers optimaal kunnen ontspannen maar ook hun lunch kunnen eten. De meubels voor deze ruimte zijn natuurlijk helemaal anders dan de meubels voor in het kantoor zelf. Wilt u een echte loungeplek creëren? Of toch een mooie lange tafel waar gezamenlijk aan geluncht kan worden, bijvoorbeeld zo’n stoere teak boomstamtafel? De mogelijkheden zijn eindeloos en ook hier helpen we u graag van ontwerp tot productie en plaatsing, geheel op maat.

Bent u op zoek naar een nieuw interieur of op maat gemaakte meubelen voor in uw kantoor en komt u uit de buurt van BredaTilburgWaalwijkDongen of Raamdonksveer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op! 

×