Waarom een hippe vergaderruimte het perfecte visitekaartje is voor jouw bedrijf!

Bij het visitekaartje van het bedrijf denk je wellicht eerst aan je medewerkers, je logo of de receptie. Waar vaak niet aan wordt gedacht is de vergaderruimte in jouw bedrijf. Toch is juist de vergaderruimte echt een visitekaartje voor zowel nieuwe klanten als medewerkers. In deze blog leggen we uit waarom een vergaderruimte zeker niet het ondergeschoven kindje moet zijn qua inrichting en waarom een hippe vergaderruimte bijdraagt aan een mooier en beter bedrijf.

Waarom is een vergaderruimte belangrijk om mooi in te richten?

Vergaderruimtes zijn vaak niet de ruimtes die als eerste ingericht worden. De lobby, receptie of de kantoorruimtes van medewerkers zijn vaak als eerste aan de beurt. Wat echter vaak vergeten wordt, is dat vergaderruimtes ook als flexplekken voor medewerkers fungeren en als ontvangstruimte voor klanten wanneer er overleg moet plaatsvinden. Een stijlvol ingerichte vergaderruimte is daarom net zo belangrijk als een stijlvolle lobby. Een mooi ingerichte vergaderruimte verhoogt de productiviteit van medewerkers, doordat zij met meer plezier van de ruimte gebruik zullen maken. Door te kiezen voor maatwerk meubels kan zelfs de akoestiek worden verbeterd, zodat de ruimte voldoende privacy biedt voor medewerkers en klanten. Kortom: een hippe en goed ingerichte vergaderruimte draagt bij aan een verhoogde productiviteit en het is ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan uw bedrijfsruimtes!

Een vergaderruimte inrichten die naadloos aansluit op de bedrijfsidentiteit

Een vergaderzaal of vergaderruimte moet zowel praktisch zijn als inspirerend. Wie weet welke contracten er ondertekend worden aan deze tafels, of welke goede gesprekken er nog gevoerd gaan worden! In de eerste plaats moeten natuurlijk de benodigde vergaderfaciliteiten zoals flipovers, projectieschermen en beamers aanwezig zijn. Hoe deze faciliteiten gepresenteerd worden in deze ruimte, maakt echter een wezenlijk verschil. Wil je overal draden en kabels kunnen zien, of wil je liever dat deze draden netjes worden weggewerkt in een maatwerk meubel? Daarnaast zijn er natuurlijk nog de vergadertafels. Ga je voor een standaardmeubel van de plaatselijke groothandel, of ga je voor kwaliteit door een maatwerk vergadertafel of kast die volledig is afgestemd op de ruimte? Het mooiste is natuurlijk als de meubels passen bij de kantooruitstraling en in harmonie zijn met de andere kantoormeubels. Anselm Oome kan kasten, vergadertafels en zelfs complete vergaderruimtes inrichten, waarbij we alle producten helemaal op wensen af kunnen stemmen.
teak-boomstamtafel-1-681x1024

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op

Kantoormeubelen op maat voor het inrichten van de vergaderruimte

Een vergaderzaal of vergaderruimte inrichten, waar begin je dan? Veel mensen vinden het lastig om een vergaderruimte optimaal in te richten. Anselm Oome kan hierin uitkomst bieden, want wij zijn gespecialiseerd in maatwerk meubelen maken. Al onze meubels zijn volledig op maat gemaakt en kunnen exact worden aangepast naar jouw wensen. Interesse? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.