Waarom je een kast op maat wilt hebben

Een kast op maat is niet alleen mooi maar ook erg praktisch! Met een kast op maat wordt er zo efficiënt mogelijk omgegaan met de beschikbare ruimte en wordt de ruimte maximaal benut. Een kast op maat biedt daarnaast veel verschillende mogelijkheden, omdat deze volledig naar jouw wensen gemaakt kan worden! In deze blog lees je er meer over.

Kast op maat voor elke ruimte

Stel, je hebt een bijzondere nis in je woonkamer waar je maar geen mooi meubel voor lijkt te kunnen vinden. In dat geval is een kast op maat echt een uitkomst. Deze kunnen volledig op maat gemaakt worden en zijn bij uitstek ideaal voor lastige hoeken. Je kunt een kast op maat zo volledig laten aansluiten op jouw wanden, zodat het een mooi geheel wordt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een groot tv-meubel tot aan het plafond met verschillende open nisjes in de kast om mooie decoratiespullen in te zetten? Je kunt zo jouw televisie op een stijlvolle manier in de kast zetten en tegelijkertijd met decoratie jouw interieur verfraaien.

Inloopkledingkast op maat: de walk-in closet

Veel vrouwen dromen van een walk-in closet. Vaak wordt dit geassocieerd met landhuizen en villa’s met zeeën van ruimte, maar ook als je wat kleiner woont, kun je prima een walk-in closet in jouw woning laten plaatsen. Je kunt bijvoorbeeld een zolderkamer omtoveren tot mooie inloopkast met een kledingkast op maat. Heb je een klein kamertje over? Dan kun je hier ook een inloopkast van laten maken. Het mooie aan een maatwerk kledingkast is dat je deze helemaal naar eigen wens in kunt delen. Zo kun je extra planken laten bevestigen voor meer opslagruimte of juist speciale kledingstangen om bijvoorbeeld broeken of rokken aan op te hangen.

Lastige hoek: kast op maat

Heb je een lastige hoek in huis met bijzondere afmetingen? Of is een deel van een muur een schuin aflopende wand, waardoor er weinig standaard meubels zijn die hier goed passen? Ook dan is de kast op maat een uitkomst. Wat dacht je bijvoorbeeld van een trapkast of een kast in een erker. Wil je ruimte besparen? Kies dan voor een schuifdeurkast. Met een hoekkast kun je zelfs de meest moeilijke hoek functioneel maken. Wil je dus een praktische kast die precies voor de ruimte op maat gemaakt wordt? Kies dan voor een kast op maat.
DSC_0206-683x1024

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op

Hoge kwaliteit afwerking en persoonlijke service

Bij Anselm Oome werken we uitsluitend met hoge kwaliteit materialen, waardoor iedere kast op maat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Je hebt bovendien vrije materiaalkeuze en iedere kast op maat wordt echt door een vakman voor jou op maat gemaakt en op locatie in elkaar gemonteerd. Tot slot sluit een maatwerk kast altijd precies aan op jouw interieur. Reden genoeg dus om te kiezen voor een mooie kast op maat! In onze showroom vertellen we je er graag meer over! Plan direct een afspraak of bel ons voor meer informatie.