Een tv-meubel voor ieder interieur

Je kent het ongetwijfeld wel: je bent bezig met de (her)inrichting van jouw interieur en ineens valt jouw oog op jouw tv-meubel. Eigenlijk past die oude kast helemaal niet meer bij de rest van je interieur. Het is misschien wel praktisch, maar modern is een ander verhaal… Dan wordt het tijd voor een tv-meubel op maat! Anselm Oome maakt mooie en betaalbare meubels van topkwaliteit, zodat jouw tv-meubel niet langer het ondergeschoven kindje is, maar juist een blikvanger voor jouw interieur!

De voordelen van een tv-meubel op maat laten maken

Door een tv-meubel op maat te laten maken door de vakmensen van Anselm Oome, weet je zeker dat je altijd een tv-meubel hebt wat bij jouw interieur en smaak past. Vaak wordt gedacht dat het maken van een maatwerk meubel heel erg duur is in vergelijking met een kant-en-klaar-meubel uit een woonzaak. Het klopt dat een maatwerk meubel vaak iets duurder is dan een standaardmeubel maar met de hoge prijzen van tegenwoordig maakt dit eigenlijk niet eens zo heel veel verschil meer. Met als grote voordeel dat een maatwerkmeubel echt volledig naar jouw wensen gemaakt wordt, terwijl het bij een kant-en-klaar-meubel maar afwachten is of dat deze op lange termijn zijn kwaliteit behoudt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een tv-meubel dat precies op een bepaalde hoek in de woonkamer gemaakt wordt, of je kunt kiezen voor een speciale uitvoering die je in de conventionele woonzaken niet kunt krijgen. Hierdoor heb je altijd een uniek meubel wat bij jouw smaak past en die ook nog eens van de hoogste kwaliteit hout gemaakt is. Bovendien gaat een meubelstuk van Anselm Oome nog vele jaren mee dus het is een investering die zich zowel op korte als op lange termijn uitbetaalt! Kijk ook eens bij maatwerk keukens en complete woonkamers op maat voor een impressie van de mogelijkheden.

 

Ansel-Oome_P8A9743A

Zwevend tv-meubel laten maken

Ook erg hip zijn zwevende tv-meubels. Deze meubels zijn bijvoorbeeld vooral erg leuk als je een kleine woonkamer hebt en je optisch meer ruimte wil creëren. Doordat het meubel ‘zweeft’ wordt het ruimtelijk gevoel in de kamer versterkt en bovendien kun je de vloer onder het meubel ook goed schoonhouden. Daarnaast past een zwevend tv-meubel ook goed bij moderne interieurs. Doordat het meubel helemaal naar jouw smaak wordt aangepast, kan het in feite in ieder interieur geplaatst worden. Van minimalistisch tot klassiek en van industrieel tot werelds, een zwevend tv-meubel kan eigenlijk altijd!

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op

Wandmeubel op maat voor jouw tv

Wil jij graag een mooi wandmeubel op maat waarbij jouw tv ingebouwd kan worden? Geen probleem! Bij Anselm Oome vertalen we moeiteloos jouw wens naar een bijzonder wandmeubel op maat. Hierbij heb je vrije keuze in materialen, kleur en afwerking. Het voordeel van een wandmeubel op maat is dat hiermee een hele wand omgetoverd kan worden tot tv-kast, waarbij er ook extra ruimte gemaakt kan worden voor decoratieve items of juist extra opbergruimte. Een combinatie van deze twee kan natuurlijk ook. Wat dacht je bijvoorbeeld van zo’n prachtig wandmeubel wat helemaal tot het plafond komt? Zo kun je jouw tv precies op de gewenste plaats en hoogte zetten en tegelijkertijd zorgt jouw kast ook voor veel extra sfeer en praktische opbergruimte.  Heb je interesse in een tv-meubel op maat laten maken? Wij helpen je graag! Bel of mail ons voor een vrijblijvend adviesgesprek.