Maatwerk keuken vs. standaard keuken

Misschien herken je het wel: je wilt een nieuwe keuken, maar vindt niet precies wat je zoekt. Wanneer je naar standaard keukens kijkt, kun je vaak niet je droomkeuken vinden. Gelukkig is er ook een mogelijkheid om wel de perfecte keuken te vinden, namelijk een keuken op maat. Dit is bovendien erg praktisch, omdat je keuken zo precies in de beschikbare ruimte past. We vertellen je graag meer in deze blog.  

Keukens op maat

Wanneer je een keuken op maat wilt laten maken, dan kies je waarschijnlijk het liefst voor een bedrijf waar je het volledige traject kunt laten uitvoeren. Je hebt namelijk een ontwerp nodig, maar dit moet uiteindelijk ook geplaatst worden. Ook is het belangrijk dat je leidingwerk goed geregeld wordt, zodat je keuken volledig functioneel is. Bij Anselm Oome kun je terecht voor een nieuwe keuken op maat, van begin tot eind. Het voordeel van een keuken op maat, is dat er oneindig veel mogelijkheden zijn. Is er namelijk geen limiet op de maat en vorm van je keukenontwerp. Zo kun je je droomkeuken echt werkelijkheid laten worden!  

Nieuwe keuken laten maken of keuken renoveren

Wil je je keuken graag laten renoveren, dan kun je ook alles in de keuken op maat laten maken. Wanneer je bij een meubelmaker zoals Anselm Oome aanklopt voor de renovatie van je keuken, dan het je het voordeel dat alles op maat gemaakt kan worden. Zo heb je veel vrijheid als het over je wensen gaat. Vaak heb je al een idee welke stijl het beste bij jou past. Wil je meer weten over de mogelijke interieurstijlen en wat het beste in jouw woning zou passen? Laat je dan vooral adviseren door een expert, een binnenhuisarchitect kan bijvoorbeeld al veel vertellen over de opties die het mooiste zullen zijn.

De prijs van een keuken op maat kan veel verschillen, omdat het deels afhankelijk is van de materialen die je gebruikt. Je verwacht misschien dat een keuken op maat ook veel duurder is dan een standaard keuken, maar dat valt reuze mee. Doordat je zelf het materiaal, afmetingen en andere zaken kunt bepalen, heb je behoorlijk veel invloed op het eindbedrag. 

Anselm-Oome_Avoird_P8A1389def

Maatwerk voor de ideale keuken

Een nieuwe keuken of keukenrenovatie is niet iets wat je dagelijks besteld, daarom zul je waarschijnlijk best goed willen kijken naar de mogelijkheden en de kosten. Een keuken op maat kost gelukt lang niet zoveel meer dan een standaard keuken, zeker wanneer je een eenvoudig ontwerp hebt met niet al te dure materialen. Het grote voordeel dat je bij een maatwerk keuken krijgt, is dat het volledig naar jouw wens ontworpen kon worden. En jouw droomkeuken is de prijs gegarandeerd waard!

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op

Wilt u een maatwerk keuken?

Ben je overtuigd van de voordelen van een maatwerk keuken en wil je zelf graag een keuken op maat laten maken? Bij Anselm Oome ben je gegarandeerd van de beste kwaliteit in jouw maatwerk keuken. Wij maken de meubels in onze eigen werkplaats en gebruiken enkel topkwaliteit materialen. Laat je verrassen door alle mogelijkheden die wij bieden en neem vrijblijvend contact met ons op!